Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 11

• 57 655
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Много сбъднати мечти и пухкави бебета на финала

А, дано  newsm10 newsm10 newsm10

# 61
Момичета да ми кажете каква е цената само на НК клетките,предстои ми контрола.Иначе аз преди 2 месеца платих за пълния пакет имунологични 265 лева.
Скрит текст:
Последно коментирам,че ставам досадна.Савина преди винаги сме паркирали точно до бордюра,имаше място за всички,сега пак имаше паркирали,но викам на мъжа ми,че паркинга им работи(така прочетох в темата),но ни посрещна един г-н и айде,задна в платения.После една жена в клиниката беше бясна и обясни същата ситуация,ама като се развикала и са я пуснали и си намерила място.Само и такива спорове и неприятни ситуации са ни нужни,а и остава наистина да викнат паяк  #Cussing out .Ще видя в понеделник какво ще е ..

# 62
Здравейте,Момичета
Аз от скоро съм пациентка на д-р Стаменов.Вчера ми беше втория преглед за коментар на назначени изследвания.Часът ми беше за 19.40ч и като пристигнахме в клиниката  в 19ч бяхме супер изненадани няма записан час били ни изпуснали.Опитаха да ни върнат,но понеже не сме от София говориха с доктора и той казал,че ще ни приеме.В крайна сметка влязохме последни в 22.15ч,резултатите ни бяха ок и се оказа,че сме готови да започнем процедура,остава само да решим ние кога.След тази новина ми мина яда,но явно това означава,че всеки път при записан час по телефона трябва да проверявам  имали такъв записан:)Паркирахме на частния паркинг  който от 19-22.30 излезе 6лв.
Успех на всички в борбата за детенце  Simple Smile

# 63
да се запиша и аз да следя темата...

# 64
  • СОФИЯ
galq80 за кой паркинг става въпрос  newsm78
вчера бях в клиниката и си паркирах ме колата на паркинга на самата клиника и не се плаща
С/у самата клиника има платен паркинг но той не е на клиниката до колкото знам ....

# 65
На частния паркинг паркирахме,защото не видяхме къде е на клиниката Simple Smile

# 66
  • СОФИЯ
На частния паркинг паркирахме,защото не видяхме къде е на клиниката Simple Smile

Душичка  Hug
Следващият път попитайте и паркирайте в паркинга на клиниката  Hug
Паркинга е като продължите по улицата/след входа/ и в ляво  Hug Подземен е.

# 67
 Уж гледахме,но не видяхме.Хората казват с питане далеч се стига  Simple Smile
Благодаря за информацията за следващия път ще знаем Hug

# 68
# 69
  • Sofia
Момичета имам нужда от помощ, трансфера ми беше днес на 3 ембриона, на 2-ри ден. Много съм притеснена, имала съм 3 трансфера досега, всички са били на 3-ти ден. Явно нещо с ембрионите не е наред, щом трансфера е толкова рано. Много съм притеснена, не знам дали имам шанс.
Има ли някой от вас, при който се е получило при трансфер на 2-ри ден?

# 70
Момичета, можете ли да ми кажете с какъв транспорт мога да стигна от Младост 4/Бизнес парк-а/ до клиниката, че не съм от Сф и този път ще трябва да се справям сама?  Grinning
 И знаете ли какви са цените на имунологичните изследвания и биопсията с упойка?
Мишоко, имунологичните пълен пакет са 265лв., излизат след около 1 седмица,
биопсията 200лв - прави се 5 дни след ову, излиза след 4-5 дни
плюс още 70 лева ако искаш биопсията да е с упойка

# 71
Момичета имам нужда от помощ, трансфера ми беше днес на 3 ембриона, на 2-ри ден. Много съм притеснена, имала съм 3 трансфера досега, всички са били на 3-ти ден. Явно нещо с ембрионите не е наред, щом трансфера е толкова рано. Много съм притеснена, не знам дали имам шанс.
Има ли някой от вас, при който се е получило при трансфер на 2-ри ден?

Здравей.Нямаш място за притеснение, с това не си помагаш въобще.На кой ден ще се направи трансфера е решение на лекари и ембриолози...така са преценили, значи така трябва.
За да те успокоя ще ти кажа,че моя приателка роди съвсем скоро близнаци след трансфер на втори ден,и шест не успешни опити при трансфери съответно 3,4 и 5 ден.
Желая ти спокойствие и положителен резултат.

# 72
  • Sofia
Благодаря ти El_Vel, дано скоро се похваля с хубави новини

# 73
  • pleven
Здравейт, момичета аз имам 2 неуспешни опита / един в КИРМ Плевен и един в Надежда/ на трансфера док. Персенска ми каза, че ембрионите ми не са добри, не отговарят на деня наразвитие.
Трансфера беше на 5 ден, а те не бяха бластоцисти. При коментара след трансфера ми каза, че са се развивали добре до 3 ден и после вече става проблем. Ще правим генетични изследвания, въпроса ми е какво точно се изследва при тях. И как се процедира при евентуален проблем, някой ако има опит моля, да сподели.

# 74
  • София
Изследва се кариотипа при мъжа и жената- при жената нормално е 46ХХ, а при мъжа-46ХУ.
Стискам палци всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт