Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 11

• 56 881
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Говори утре с доктора преди да запазиш час..Мисля,че ще е най-добре..

# 661
Говори утре с доктора преди да запазиш час..Мисля,че ще е най-добре..

А как да гаворя с нея? Аз съм при Персенска, момичетата които са при нея- как се свързвате за подобни въпроси?

# 662
  • София
на спешния телефон пробва ли да звъннеш  newsm78

# 663
на спешния телефон пробва ли да звъннеш  newsm78

Не съм, кой отговаря на него?  newsm78
Дали друг вместо нея може да реши?
Няма ли начин да можем да говорим с докторите си?
Утре като разбера повторния резултат в краен случай ще звъня на спешния.

# 664
на телефона май отговаря някой от тримата лекари, който улучиш.

# 665
Здравейте, момичета. Утре съм на консултация с генетик. Общо взето аз си я поисках, защото за 4 години нямам нито един положителен тест. Бихте ли ме ориентирали как протича разговора и при какви случаи трябва да се прави кариотип? За мъжете страдащи от стерилитет съм чела, че е задължителен.Консултацията плаща ли се?
Имам и още едно питане. При мъжът ми нещата не са розови също- намалена подвижност, занижена морфология. Трудно ще стане така естествено оплождане, според мен. В същото време нито лекарите в старата клиника, нито тук, нито д-р Кацаров смятат резултатите за нещо кой знае какво и не предприемат никакво лечение и никакви други изследвания при него. Чудя се какво да правя.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 16:41 от BettyBoop

# 666
  • София
Здравейте, момичета. Утре съм на консултация с генетик. Общо взето аз си я поисках, защото за 4 години нямам нито един положителен тест. Бихте ли ме ориентирали как протича разговора и при какви случаи трябва да се прави кариотип? За мъжете страдащи от стерилитет съм чела, че е задължителен.Консултацията плаща ли се?
При случаи на неуспешни опити или неуспешни бременности, задължително се пускат и на двамата.

# 667
Момичета, ако се наложи да спра с ходенето до клиниката за месец два, после нали няма да чакам пак половин година за час при условие, че първичния ми вече мина?

# 668
allaya, няма проблем.

# 669

Благодаря ти  Hug

Защото сега не знам колко време ще лекувам тази бактерия, а Персенска каза да отложа ако се окаже че има нещо. Само не знам защо отлагат ако имаш бактерия в урината, а правят ЦС без МБ, т.е. много по-опасно според мен е ако има такава влагалищна.
Ох, като взема и аз да разсъждавам.  ooooh!

# 670
  • София

Благодаря ти  Hug

Защото сега не знам колко време ще лекувам тази бактерия, а Персенска каза да отложа ако се окаже че има нещо. Само не знам защо отлагат ако имаш бактерия в урината, а правят ЦС без МБ, т.е. много по-опасно според мен е ако има такава влагалищна.
Ох, като взема и аз да разсъждавам.  ooooh!
Защото е- колите освен по червата и пикочните канали, се разпространява и във влагалището и най- вероятно и МБ би я открила. Доста е упорита бактерията. Бързо лекуване!

# 671
Уф ясно защо, благодаря.

# 672
Момичета,утре ми е трансфера,а корема ми е все така надут.Обаждах се в клиниката и ми казаха,че е нормално,а аз така съм се притеснила с тази хиперстимулация..... ooooh! Някоя от вас имала ли е подобен проблем????

# 673
  • Sofia
Мария, аз май и преди ти казвах, но аз винаги съм с подут корем след пункция. Никога не е бил проблем и не съм имала хиперстимулация. Не го мисли и не си поставяй сама диагнози. На спешния телефон док ти е отговорил. На момичетата с хиперстимулация им изписват лекарства или вливки още преди пункцията.

# 674
Здравейте, момичета. Така и никой не ми отговори- ориентирайте ме, моля, колко се плаща за консултация при генетиците и какво представлява самата консултация. Трябва ли да носим някакви изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт