Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 11

• 56 856
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Не се наложи отново да досаждам на д-р Шефкетова. отговори ми на sms-а. Каза ми кога да си запазя час, но пусто като не вдигат на регистратурата. И като се свържа какво да им кажа - д-ра ми каза да ми запазите час на еди-коя си дата? Така ли се прави?

# 691
  • Варна
Не се наложи отново да досаждам на д-р Шефкетова. отговори ми на sms-а. Каза ми кога да си запазя час, но пусто като не вдигат на регистратурата. И като се свържа какво да им кажа - д-ра ми каза да ми запазите час на еди-коя си дата? Така ли се прави?
Абсолютно точно така!
А за невдигането - да, доста е изнервящо, но трябва да си настоятелна!!!

# 692
И като се свържа какво да им кажа - д-ра ми каза да ми запазите час на еди-коя си дата? Така ли се прави?

Да, точно така!
Един път звънях 28 поредни пъти, изхвърля ме, звъня, изхвърля ме, звъня... но се свързах  Embarassed

# 693
  • София
Аз успявам да се свържа само сутрин рано м/у 8 и 9 часа.После става много трудно,звънкай им утре сутрин

# 694
Аз пък винаги успявам от първия път м/у 16-17 ч.

# 695
Здравейте, отново:) В клиниката никой не вдига, а и да вдигнат никога не са наясно с цените. Някой може ли да ме ориентира каква е цената на: антиовариални антитела, антиспермални антитела, ДНК- фрагментация и NK- клетки?

# 696
Момичета,утре ми е трансфера,а корема ми е все така надут.Обаждах се в клиниката и ми казаха,че е нормално,а аз така съм се притеснила с тази хиперстимулация..... ooooh! Някоя от вас имала ли е подобен проблем????
[/quote

До цикъла все се чуствах подута.  Whistling било нормално положение

# 697
  • Варна
Здравейте, отново:) В клиниката никой не вдига, а и да вдигнат никога не са наясно с цените. Някой може ли да ме ориентира каква е цената на: антиовариални антитела, антиспермални антитела, ДНК- фрагментация и NK- клетки?
Мога само да кажа, че целият пакет Имунологични изследвания струва 265лв. Така поотделно, не знам!

# 698
  • Sofia
Бети, обади се на имунолозите и питай. С тях е лесно да се свържеш и знаят най-добре какви са цените на имунологичните изследвания.

# 699
 искам да попитам колко  струва  биопсията в клиниката и искат ли пълна кръвна картина и виросология
и съшто така на кои ден от МЦ се прави? БЛАГОДАРЯ  предварително    newsm78                                                                                                                                                                                                                          

# 700
здравейте някой знае ли Силвия кога е в клиниката защото немога да се свържа с нея по телефона и смятам да отида направо там newsm78

# 701
  • София
искам да попитам колко  струва  биопсията в клиниката и искат ли пълна кръвна картина и виросология

Аз днес съм на биопсия следобяд.Прави се на пети ден след овулация.Казаха ми,че няма нужда да съм гладна и жадна,защото се прави в кабинета и е като обикновен преглед.Няма нужда от предварителни изследвания.Без упойка съм и сме приготвили 250 лв.дано да стигнат.
Довечера мога да кажа повече,за сега знам само толкова

# 702
Здравейте момичета! Моля да ми кажете как се процедира при неуспешно инвитро на естествен цикъл.Трябва да си запазя час за консултация и какви изследвания пускат?Четох за генетични,че се запазва час,тях лекаря ли ще ми каже да пусна.Много ми е объркано,а и не ми се иска да се разкарвам 3 часа отиване и връщане,без да я свърша никаква.И още един въпрос за не изяснен стерилитет какви документи са необходими за фонда.Имам 4 неуспешни процедури.Много ще съм ви благодарна Hug

# 703

Аз днес съм на биопсия следобяд.Прави се на пети ден след овулация.Казаха ми,че няма нужда да съм гладна и жадна,защото се прави в кабинета и е като обикновен преглед.Няма нужда от предварителни изследвания.Без упойка съм и сме приготвили 250 лв.дано да стигнат.
Довечера мога да кажа повече,за сега знам само толкова
От касата ми казах, че биопсията е 200 лева без упойка и 270 лева с упойка, но това беше преди 1 месец.Предполагам, че на са  си променили цените.

# 704
Здравейте момичета! Моля да ми кажете как се процедира при неуспешно инвитро на естествен цикъл.Трябва да си запазя час за консултация и какви изследвания пускат?Четох за генетични,че се запазва час,тях лекаря ли ще ми каже да пусна.Много ми е объркано,а и не ми се иска да се разкарвам 3 часа отиване и връщане,без да я свърша никаква.И още един въпрос за не изяснен стерилитет какви документи са необходими за фонда.Имам 4 неуспешни процедури.Много ще съм ви благодарна Hug
След неуспешно инвитро(аз съм със стимулация) си запазих час за консултация при доктора и тогава той ми каза как ще продължим.Обясни ми, че при мен като е имало имплантация ще трябва да направя ЦС, биопсия, генетични изследвания и имунологични.Биопсията се прави на 5-ят дден след овулация,ЦС се прави на 10-ят чидт ден след МЦ,за генетичните изследвания се запазва час на регистратурата за генетичката(не е дълго чакането), но самите изследвания се чака 21 дни.За имунологичните изследвания направо отиваш в кабинета на имунолозите и си запазваш час,Самите изследвания излизат след една седмица.
Но все пак преди да правиш каквото и да е първо говори с доктора и той ще ти каже какво тоно трябва да се направи.
Относно фонда трябва да потърсиш Силвия Стефанова тя отговаря за фонда и всички въпроси свързани с него.Питаш на регистратурата и те ще я извикат.Всеки работен ден е там даже и в събота съм я виждала.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт