Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 11

• 56 849
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Много моля,ако някой знае да сподели : Ясно ли е вече как ще работят докторите юли и август?

# 706
Здравейте! Много моля,ако някой знае да сподели : Ясно ли е вече как ще работят докторите юли и август?
доколкото знам вече се знаят отпуските, но днес ще ходя и може да ти пиша на лично по-късно ако искаш  Simple Smile

# 707
Мога да дам инфо само за д-р Персенска. Ще почива в периода 6-25.08. Поне така ми казаха от клиниката.
Момичета, дали има някакви промени или наистина всички изчезват между 5 и10 юли?

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 10:11 от BettyBoop

# 708
доколкото знам вече се знаят отпуските, но днес ще ходя и може да ти пиша на лично по-късно ако искаш  Simple Smile
Благодаря много! Ако не ти представлява трудност ги напиши!

# 709
Благодаря много! Ако не ти представлява трудност ги напиши!
ок но ще бъде към 17:00 часа  Simple Smile

# 710
  • София
Момичета, дали има някакви промени или наистина всички изчезват между 5 и10 юли?

Тази сутрин на регистратурата потвърдиха, че в този период всички доктори ще отсъстват.
Също така в 9.30 Силвия беше там.

След неуспешен опит на ЕЦ може и да не искат допълнителни изследвания, особено ако е първи опит.

# 711
  • София
Zazzy, а за д-р Михова някаква информация, че трябва да идем да и се покажем някой ден  Rolling Eyes

# 712
  • гр. София

Тази сутрин на регистратурата потвърдиха, че в този период всички доктори ще отсъстват.
Също така в 9.30 Силвия беше там.

След неуспешен опит на ЕЦ може и да не искат допълнителни изследвания, особено ако е първи опит.

Да, между 6-10 юли има конференция в Лондон ( 29-та годишна среща на Европейското дружество по човешка репродукция и ембриология (ESHRE ) ).

# 713
  • София
Под всички доктори имах предвид Стаменов, Персенска и Шевкетова. Т.е. тези, които водят стимулации и правят пункции и трансфери. За Михова и Сигридов нищо не знам. Но Бамби, на 17 юли със сигурност ще е на работа, за тогава си записах час  Wink

# 714
Момичета,на 29.06 имам час при д-р Стаменов,обаче преди малко ми дойде!Какво да правя сега?!Оффф ...не стига,че ми закъсня с повече от месец!Записах си час за преглед и ето на!Много съм объркана!Но мисля все пак да отида,поне да решим какво да правим след това...знам ли!
Преди 3 седмици пуснах генетични изследвания,би трябвало вече да са готови.Кой да попитам за резултатите,генетичката или д-р Стаменов? newsm78 Дано нямаме проблеми там поне!  Sad

# 715
  • Sofia
daine , разбира се, че ще отидеш. Мен ме е преглеждал и когато съм в била в цикъл. Зависи какво трябва да се гледа. В най-лошия случай ще направите план за следващия месец.

# 716
Момичета,на 29.06 имам час при д-р Стаменов,обаче преди малко ми дойде!Какво да правя сега?!Оффф ...не стига,че ми закъсня с повече от месец!Записах си час за преглед и ето на!Много съм объркана!Но мисля все пак да отида,поне да решим какво да правим след това...знам ли!
Преди 3 седмици пуснах генетични изследвания,би трябвало вече да са готови.Кой да попитам за резултатите,генетичката или д-р Стаменов? newsm78 Дано нямаме проблеми там поне!  Sad
Изследванията трябва да бъдат в досието ти когато отидеш за преглед  Simple Smile

# 717
ТОВА Е СЪОБЩЕНИЕТО ЗА ОТСЪСТВИЕТО НА ВСИЧКИ ДОКТОРИ:
Скъпи приятели,
от 5 до 10.7.2013г. д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова ще бъдат в Лондон на международен конгрес.

екип "Надежда"

# 718
Отпуската на д-р Стаменов е между 21.07 и 4.08;на д-р Персенска от 06.08 до 25.08;д-р Шефкетова от 26.08 до 15.09
Все още незнаят д-р Михова кога ще почива, а д-р Сигридов вече, но нямат информация дали ще излиза в отпуска пак  Simple Smile

# 719
Отпуската на д-р Стаменов е между 21.07 и 4.08;на д-р Персенска от 06.08 до 25.08;д-р Шефкетова от 26.08 до 15.09
Все още незнаят д-р Михова кога ще почива, а д-р Сигридов вече, но нямат информация дали ще излиза в отпуска пак  Simple Smile
Благодаря много за инфото! Така можем и ние да си плануваме нещата,доколкото е възможно разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт