А за мен е най-логичната, въпреки, че не ми харесва чак толкова.
И по-повод това, което знаем за Вселената, най-пресния пример:
Откриха звезда, която не би трябвало да съществува

. Извиках я, обиколих стаите-никой няма. А в банята беше светнато 

иначе само отстрани терасата се допираше до една друга, но на една баба, а и кой луд ще прескача парапет на 16-ти етаж? Иначе нищо не липсваше....
Котките понякога направо са си страшни. Имам моята от 12 години и като за заблее така още ме плаши. Добре, че го прави много често и вече не се панирам толкова. Най-обича след страшен филм или като съм сама в нас.
Направо ме шубе да ходя във кухнята вече 

Като цяло по отношение на тези въпроси, аз винаги съм била с неутрално мнение - нито съм подкрепяла, нито съм отричала възможността разни подобни работи да съществуват, въпреки че и аз, и близките ми са имали доста случки. Нищо толкова специално не ми се бе случвало до момента, в който не станах студентка и не се изнесох на общежитие миналата година.
Не някои напълно побъркани луди, но все пак...
adorable™, това звучи направо като идея за сценарий на филм на ужасите. Чела съм и за други идентични преживявания на съфорумки в тази тема, но това с възможността 'посетителят' ти да е някой бивш пациент на психиатрията си е....бррррр.... Чакам с нетърпение и други истории от теб
Като цяло по отношение на тези въпроси, аз винаги съм била с неутрално мнение - нито съм подкрепяла, нито съм отричала възможността разни подобни работи да съществуват, въпреки че и аз, и близките ми са имали доста случки. Нищо толкова специално не ми се бе случвало до момента, в който не станах студентка и не се изнесох на общежитие миналата година. 
Препоръчани теми