Случи ми се нещо странно IX

• 93 322
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Я, стига сте се изказвали като крайна инстанция, моля...Водата  помага и бабините диветини помагат...Течащата вода помага, измива лошотията...Само, ако вярваш...Аз знам един лек против уроки, лоши погледи, главобол...Гасене на запалени клечки във вода.... баене...баба ми баеше...винаги помагаше...исках да се науча, тя казваше, че трябва да си открадна баенето, инак не става....тя така го откраднала от една баба, и ставаше, никой хап не помагаше така както нейното баене....Е, не успях, толкова тихо си мърмореше...Лекувала ме е с бабини лекове така, както не може и квалифициран медик да те излекува.... Peace
Това с клечките и водата и аз го правя успешно

# 586
  • в 1001-та нощ
какво за клечките във вода  newsm78 как се прави и защо  Rolling Eyes

Странното при мен е че "виждам" годините от 1900,че и преди това по определен ред,много пъти в годините съм чертала схеми на тези години и те не се променят -винаги са едни и същи.Така виждам и датите от месеците и дните от седмицата.Просто всичко като схема.Преставете си някой като ми каже кога е роден-първо веднага запомням и схемата е вече в главата ми.Вече избягвам да разпитвам кой кога е роден.Така  при мен е от както се помня,мислех,че при всички хора е така.Преди няколко години,разбрах обаче,че това не е така.Приятелките с които споделих ме гледаха странно,и ...е вече не споделям.Не ми тежи и не ме измъчва,просто е странно.

как изглеждат тези схеми  newsm78  Rolling Eyes

# 587
  • Варна
И на мен не ми стана ясно за какво става дума newsm78
По  въпроса за викането на духове - ами ако ми домъчнее за някой починал близък и ми се прииска да дойде поне в съня ми това викане на духове ли е?

# 588
Най простичко, против уроки, лоши погледи или думи, приготвяш чашка с вода, запалваш и гасиш във водата няколко кибритени клечки и наричаш както гори клечката така да изгори злото, знам, знам, бабини диветини, ама помага...кой иска да вярва, кой иска да не...все тая...и после изхвърляш водата зад гърба си, в мивката да речем и пускаш течаща вода да отмие....Т'ва е ...ENJOY ... Flutter Wink

# 589
  • в 1001-та нощ
ще го пробвам още тази вечер - защото имам какво да гоня  Blush

а утре ще го пробвам с друга гонитба  Blush

И на мен не ми стана ясно за какво става дума newsm78
По  въпроса за викането на духове - ами ако ми домъчнее за някой починал близък и ми се прииска да дойде поне в съня ми това викане на духове ли е?

ако много ми домъчнее - ще отида в църква и ще си поприказвам/кажа ..... или ако не в църкв ана някое приятно място в природата  Blush

мисля, че е по-добре мислено да кажеш каквото има, от колкото да чака отзоваване; още повече, че призоваването на починалите - мисля, че им пречи  newsm78

не твърдя, че така е правилно - по-скоро е друга гл.т и съм с такова усещане  Rolling Eyes Peace

# 590
Моята случка е от преди 2 години, но си я спомням много ясно. Пътувахме с мъжа ми по магистралата от Шумен към Варна. Почти се беше стъмнило вече, когато подскочих направо от седалката, защото видях човешки силует точно пред колата, а се движехме с доста висока скорост. За части от секундата видях силуета - възрастна жена със забрадка, леко приведена и в следващия момент очаквах да я блъснем...  Confused Но просто си продължихме и нямаше нищо... Мъжът ми ме попита какво ми става, много се бях стреснала. Разказах му за жената, която видях, очаквайки да ме обяви за луда. Вместо това се замисли и каза, че предния ден кола е блъснала възрастна жена, която починала, точно на тази част от магистралата...  #Crazy
За тези привидения или не знам то4но как да го кажа ти вярвам .И аз го приживях ,но привидението го видяхме вси4ки 4-ма който бяхме .Тогава бяхме на около17 -20 години и на единия познат дядо му рибар пази си мрежата до езерото,  трябваше да му се занесе храна .Та тръгва ме ние и му носим поседяхме малко за компания ,но стана късно и решихме да тръгваме , а то през едно поле  и във нищото колата спира ни на пред ,ни на зад .Аз отна4ало викам мом4ета няма да ни изплашите ако ще и цяла ве4ер да киснем по-добре палете и да тръгваме .Но съвсем сериозно другарите ни не  никаква шега не правим и докато го казват поглеждам на пред и и виждам жена със 4ерно наметало право към нас върви .Имах 4уство 4е ще умра та първото нещо се опитахме да заклю4им колата не ставаше .Като настана една паника само си повтаряхме да не я гледаме .Стори ми се , 4е седя така със 4асове бях си затворила о4ите и се молих на вси4ки богове  Crazy И предполагам във момента във който ни отмина колата сама запали .Сещам се 4е се обърнах назад ,но нямаше никой .И само викахме карай бързо ,карай .Дядото като се завърна(ние пове4е не пожелахме да му носим храна)споделихме ,а той каза , 4е преди години някакви мъже много брутално са изнасилили и убили някаква жена там и може би е нейния дух обикалял околността ,защото той пък 4увал женски викове .

# 591
Не мислех, че в тая жега ще ме побият тръпки - но ето че можело... 
Скрит текст:
Да прикадим малко:  bishop  smile3546  Wine Glass  smile3517   Innocent
Добре де, ако приемем, че насилствената смърт е причина за привиденията (душИ, които не намират покой и "засядат" между двата свята), изниква един въпрос:

В случай че преди прераждане всяка душа чертае план за бъдещия си живот, нима там не фигурира убийството?... То някаква "грешка в плана" ли е? И как душата се справя все пак със ситуацията, как намира покой?

# 592
Ми може душата да няма никакъв избор, а друг да й "чертае" плана.
А може плана да подлежи на промяна и да не е начертан в пълни детайли, само бегло...и лошотията да си е нещо, което идва от хорските действия.

Иначе на историята на звезден дъжд е  Shocked . Аз като нищо ще се спомина, ако ми се случи такова нещо.

# 593
  • New Zealand
От последната история настръхнах. Бррр...

# 594
  • в 1001-та нощ
е, колко време стоят така "в нищото"  Rolling Eyes май бях чела, че ако близките ти много скърбят за теб ти пречат да се откъснеш и да отидеш където трябва  newsm78

# 595
Не мислех, че в тая жега ще ме побият тръпки - но ето че можело... 
Скрит текст:
Да прикадим малко:  bishop  smile3546  Wine Glass  smile3517   Innocent
Добре де, ако приемем, че насилствената смърт е причина за привиденията (душИ, които не намират покой и "засядат" между двата свята), изниква един въпрос:

В случай че преди прераждане всяка душа чертае план за бъдещия си живот, нима там не фигурира убийството?... То някаква "грешка в плана" ли е? И как душата се справя все пак със ситуацията, как намира покой?

Защо да е грешка в плана? Да не си мислиш че там горе се съгласяваш само с приятни неща в живота? Те на нищо не учат. Хората се раждат за уроци, за изкупуване на предишна карма и трябва да си носят кръста. Като споменах кръст, самият Иисус се е родил за да умре закован на кръста като изкупителна жертва. И е знаел много добре за какво идва.
Аз също знам че ще умра от насилствена смърт, и какво сега да не живея ли? Във всеки случай е по-добре отколкото с месеци и години закован на леглото болен и безпомощен.

# 596
  • Sofia
Откъде си сигурна за насилствената си смърт Thinking

# 597
Откъде си сигурна за насилствената си смърт Thinking

Сигурна съм. Знам си целия живот.

# 598
  • Варна
Момичета,  много интересна тема , свръхестественото ме привлича но същевременно и ме ужасява , чета ви най редовно и тръпки ме побиват , правя го през деня , че иначе сънят през нощта ще ми бяга , предполагам че са ми слаби ангелите та затова нищо странно не ми се е случвало  Rolling Eyes

# 599
Аз вчера късно преди да легна, четох последните постове и такива кошмари съм сънувала тая вечеееееер.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт