Случи ми се нещо странно IX

• 93 315
  • 755
  •   2
Отговори
# 570
Lucky.me,да,биологичния е Simple Smile  bouquet

А,относно твоето събуждане,не е ли  отново свързано с  числата? От линка на Syn се вижда,че има комбинации с числата,които значат нещо.

Аз имам друга теория (тя не е моя де), но е доста отвлечена, та не е за казване Mr. Green

# 571

Спокойно, те ромите така правят. Просто не могат да се сдържат. Предполагам как щеше да се развие разговора, те техните зарибявки са все едни и същи. Колкото и добри да са или да се правят на такива от себе си не могат да избягат в това отношение. Тъй, че хич не го мисли.... Peace

# 572
  • в 1001-та нощ
когато бях ученичка - винаги ставах в 6:00  Peace и се будех минутка - две преди часовника  Peace винаги лягах в 22:00  Peace

по-интересно ми е било, че когато съм нощувала при баба ми и нямам будилник, ако мислено съм избирала час за събуждане  различен от 6:00 - винаги съм се будила в избрани час - има някакъв вътрешен механизъм за самонастройване и на вътрешния будилник  Peace

не го намирам за "свръхестествено", по-скоро способности, които имаме и не им се доверяваме, разбира се и до ден днешен - за по-сигурно ползвам будилника  Peace но преди лягане - чат-пат си казвам - колко хубав ден предстои и колко хубави неща ще свърша  Peace

# 573
Знам,че не съм по темата,обаче за първи път ми се случва подобно нещо.
В рамките на 2 дни,не поредни,сънувам,че губя малкото си  дете-ужасен,реален сън,в момента очите ми са пълни.Четох в едни съновник,че означавало  мъка и страдание.Направо съм полудяла.
Такива натрапчиви сънища,много е ужасно.А аз съм и с ПА,та тия сънища направо ме погубват.

Нищо подобно не означава, я споко.

Означава, че ти се чувстваш подсъзнателноп виновна за нещо пред това дете или просто неуверена, несигурна.
Пусни чешмата, водата студена да тече върху вените на ръцете ти, разкажи съня на водата, помоли се и ще се поуспокоиш.

# 574
Ама като започнете с тези тъпотии значи... Какво ще и помогне водата, и на кого да се помоли? Единствения, на когото трябва да се молим е Бог. Ама не онзи който е енергия и който е в цветенцата и птичките, а Исус Христос
 Не търсете под вола теле, истината е много проста. И всичките неща, които ви се случват са от нечисти духове, не от починали роднини.

# 575
Я, стига сте се изказвали като крайна инстанция, моля...Водата  помага и бабините диветини помагат...Течащата вода помага, измива лошотията...Само, ако вярваш...Аз знам един лек против уроки, лоши погледи, главобол...Гасене на запалени клечки във вода.... баене...баба ми баеше...винаги помагаше...исках да се науча, тя казваше, че трябва да си открадна баенето, инак не става....тя така го откраднала от една баба, и ставаше, никой хап не помагаше така както нейното баене....Е, не успях, толкова тихо си мърмореше...Лекувала ме е с бабини лекове така, както не може и квалифициран медик да те излекува.... Peace

# 576
  • в 1001-та нощ
може би човек трябва да наблюдава, съзерцава и ако му идва отвътре - сам ще си намери думите  newsm78

моя прабаба в баела, но никой и не се е опитал да поеме  Blush

# 577
Опитах, Алена, но не става...а тя го умееше, нито е била врачка, нито гледачка, нито баячка, просто беше моята баба, която ме е спасявала винаги и ми е помагала(спаси ми живота поне два пъти с бабини лекове)...Когато почина задълго бях сърдита на Бог...много сърдита, хем тя си отиде на 89г., но беше силна жена и властна и не исках да я гледам на легло.... Наскоро МАМА почина и нямах сили да съм сърдита, просто душата ми се изпразни....станах куха...всякаш няма нищо..... Cry

# 578
  • Sofia
И моята баба баеше,но не ми го предаде...казваше,че не е добре това,но го правеше и помагаше при уроки

# 579
Ама като започнете с тези тъпотии значи... Какво ще и помогне водата, и на кого да се помоли? Единствения, на когото трябва да се молим е Бог. Ама не онзи който е енергия и който е в цветенцата и птичките, а Исус Христос
 Не търсете под вола теле, истината е много проста. И всичките неща, които ви се случват са от нечисти духове, не от починали роднини.

Ама разбира се, това е толкоз просто и логично  Crazy
Ако искам ще се моля не само на цветенцата, но и на пчеличките. Кой каза, че не трябва  Crazy
Ще рече човек, че сте били някъде и сте се върнали с единствената цел да отворите очите на непросветените.

А за числата- при мен се повтаря 11:11 почти ежедневно. Отдавам го на това, че обръщам внимание на тези числа и затова ги виждам и се впечатлявам от тях. Тъй като работя на компютър, поглеждам часовника му често, но ако е 10:56 или 14:23 не бих се впечатлила...дано разбрахте какво искам да кажа  Blush

# 580
  • Sofia
Разбрах те,и на мен се случва постоянно...както и като пазарувам сумата доста често е с еднакви или повтарящи се цифри

# 581
    Странното при мен е че "виждам" годините от 1900,че и преди това по определен ред,много пъти в годините съм чертала схеми на тези години и те не се променят -винаги са едни и същи.Така виждам и датите от месеците и дните от седмицата.Просто всичко като схема.Преставете си някой като ми каже кога е роден-първо веднага запомням и схемата е вече в главата ми.Вече избягвам да разпитвам кой кога е роден.Така  при мен е от както се помня,мислех,че при всички хора е така.Преди няколко години,разбрах обаче,че това не е така.Приятелките с които споделих ме гледаха странно,и ...е вече не споделям.Не ми тежи и не ме измъчва,просто е странно.

# 582

Да не би да си учила по-задълбочено история  Wink И аз виждам годините като схема, но това е  съзнателно тренирано и превърнато в навик от университета още- иначе не бих могла да свържа събитията и датите. А месеците ги "виждам" като кръг или по-скоро полукръг. Нищо странно няма, поне при мен- така си ги чертаех по време на лекции, а имам много силна фотографска памет  Blush

# 583

Физическо въздействие, влияе на кръвта и лимфата, на налягането и на още много неща, които не мога да обясня..
На теб един прохладен душ наистина ли никак не ти влияе ...Simple Smile
А ако е с дрехи и на публично място може само ръцете да си намокри, съвсем логично и просто.

# 584
  • Варна
    Странното при мен е че "виждам" годините от 1900,че и преди това по определен ред,много пъти в годините съм чертала схеми на тези години и те не се променят -винаги са едни и същи.Така виждам и датите от месеците и дните от седмицата.Просто всичко като схема.Преставете си някой като ми каже кога е роден-първо веднага запомням и схемата е вече в главата ми.Вече избягвам да разпитвам кой кога е роден.Така  при мен е от както се помня,мислех,че при всички хора е така.Преди няколко години,разбрах обаче,че това не е така.Приятелките с които споделих ме гледаха странно,и ...е вече не споделям.Не ми тежи и не ме измъчва,просто е странно.

Аз така "схематично" съм си разпределила сезоните и месеците от годината. Grinning
Предполагам, че е някаква функция на мозъка да си представя така нещата.

Общи условия

Активация на акаунт