И за такъв вариант съм си мислила. Макар, че може и да е съвсем обикновена предсказуемост.
А какво мислите за случаите, когато се сблъсквате в един и същи ден на сходни числа.
Днес например, ми се струва, че получих някакъв знак. Но не знам как да го тълкувам и на какво да обърна внимание.
Значи ситуацията е следната:
Вървя днес следобед към къщата, в която живееше покойната ми баба, на която съм кръстена и която много обичах. Смятаме да живеем за в бъдеще в тази къща с мъжа ми и в момента я ремонтираме.
Като стигнах на повече от половината път, усетих, че нещо ми се мотае в краката и първо помислих, че е найлонова торбичка. Обаче се оказа, че това е цена, която се е отлепила от щайгата със зеленчуци от борсата наблизо. Погледнах цената и пишеше: 1,30 лв. Аз обаче малко като 130 го видях.
После съвсем близо до къщата видях една карта, обърната с лицето нагоре. Беше 10-ка пика.
А номерът на къщата е 10

Може и да е абсолютно съвпадение, но ми беше странно как в рамките на 10 минути в краката ми все някакви написани цифри се мотаеха и все с участието на 1 и 0.

От страх му откъснах езичето. Още ми седи в стаята, не е говорело досега
Аз това като го чувам си викам "тя тази жена е луда
, я по-добре да не я гледам, защото съм учила, че понякога такива хора го възприемат това за враждебно" и се обръщам настрани. За около три секунди...Защото естествено ми става интересно все пак какво ще прави и като се обръщам я няма. Почвам да се оглеждам. Обикалям тичешком за 5 секунди цялата спирка. Тръгвам леко към пътя, по който минават хората като не им се чака трамвая(а той е само един).
Помня го, сякаш беше вчера, а са минали почти 30 години и ще го разкажа - ако не друго, поне ще се посмеете. Ходех на детска градина - в предучилищна. По това време гледах филм по телевизията за Спартак и се впечатлих от сцена, в която го разпъваха с някакви вериги, той се помоли на Бога на Слънцето и веригите се скъсаха. Та, реших и аз да изпробвам дали Бога на Слънцето ще ми изпълни желание и какво можех да измисля на тази възраст - реших да го помоля на другия ден в детската градина да дадат любимите ми ястия за обяд (бях доста злояда): таратор, картофи с месо и за десерт - торта