Случи ми се нещо странно IX

• 94 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Опонент, интересно ми е ти как си обясняваш самодивите. Сподели повече, ако искаш, разбира се..

# 226
Опонент, аз съм чела тук във форума, някои разправяше, че хора, които са видели самодиви, а някои от тях дори са стреляли по тях, в последствие са ослепели. Имаш ли обяснение защо ослепяват ?

Иначе това, което казваш за златото има логика, дори НАСА употребяват злато за ракетите си, защото пази от слънчевата светлина.

# 227
Здравейте  Simple Smile И аз ще ви следя.

Аз се чудя нещо- как така старите хора, които твърдят, че това са самодиви, при едно такова парализиране (понеже са настъпили самодивското хоро) знаят какво трябва да се направи, за да си върнат предишното състояние?
Т.е. от къде я имат тази информация да се изплете определен брой кърпи, за да се излекуват след парализата? Ето това ми е много интересно   Thinking
И щом имат такава достоверна информация, която им помага в случая, значи твърдението им, че това са самодиви би било вярно  newsm78

# 228
Интересно е това за извънземните  Simple Smile
Не ми е далечна теорията, че Исус е извънземен- дори имаше стенопис някаква българска църква, на който е изобразен буквално в ракета. Още факти има, които я подкрепят и, лично на мен, ми звучат по-приемливо от непорочните зачатия и бла-бла  Thinking

# 229
 Shocked Снощи като си легнах ми се стори, че леглото се клати- естественно нямаше нищо. Сутринта ставам и  Shocked  Sick Странно е, че съм на другия край на България.

Странно, но сънувах и починал приятел на баща си. Сутринта татко ми се обади да ми каже, че сина на въпросния се връща за 1 седмица, ако искам да се видим. Съвпадение предполагам Simple Smile

Хубав ден на всички !  Hug   bouquet

# 230
Shocked Снощи като си легнах ми се стори, че леглото се клати- естественно нямаше нищо. Сутринта ставам и  Shocked  Sick Странно е, че съм на другия край на България.

Ааа, ето какво било.
Снощи след 4 часа се събудих от звук наподобяващ пляскане с ръце, плесна 2 пъти. Понякога монитора издава подобен звук, но толкова се стреснах, че отидох да спя в другата стая. Викам си "темата в бг мама ми влияе" Grinning ама явно земетресението е виновно...

# 231
  • Балчик

Нищо не разбрах.За какво си се озверила сутринта? Легнала си у вас,а сутринта си била на другия край на България????

# 232
  • Sofia
имало е серия от земетресения 3-4 степен в Благоевградско,около Симитли,Крупник,мина Ораново

# 233

Нищо не разбрах.За какво си се озверила сутринта? Легнала си у вас,а сутринта си била на другия край на България????

Joy Joy
Има предвид, че е усетила труса, а е на другия край на България, не около Благоевградско, където е епицентъра.
 Големи изцепки понякога в тая тема. Усетила реален трус и вече й се привижда свръестественото Joy

# 234
  • Балчик
Аа, земетресение е имало, ясно. Няма нищо свръхестествено в това да го усетиш, права е unadaptable.

# 235
Нямаше нищо свръх естествено в това да ти се стори нещо часове преди да се случи. Просто съвпадение, но понякого езиците на хората се разполовяват излишно и безпредметно Simple Smile  Peace А и до колкото в ясно темата не е да изкоментираме постовете, които не ми харесват, а случи ми се нещо странно  Peace

# 236
Вчера доста се стреснах-кухненската печка се включи сама! ShockedЖивеем само двамата с мъжа ми, но нито той, нито аз сме я включвали. Седнахме да вечеряме-нещо готово бяхме взели, ставам после аз,  а печката дими и пушек излиза. Почнах да се карам на мъжа ми, че я е включил и забравил, ама каза, че не я е включил той. Аз също не съм. Цяла вечер мислих какво може да е станало(докато чаках да се проветри цялата кухня), ама не намерих логично обяснение.После през нощта ставах да видя дали не се е ключила пак.

# 237
  • Кьолн
Здравейте момичета! Наскоро писах ,че откакто съм далеч от къщата в която живеех не ми се е случвало нищо странно и в четвъртък вечерта ми се случи. както си спях изведнъж вратата на спалнята се трясна толкова силно, че аз скочих с вик като мислех, че са децата тъй като все блъскат през деня вратите. Станах видях че всички прозорци са затворени,значи не е от течението. Много се уплаших,не можах да мигна след това... А тази врата е стъклена и шума при блъскането и не може да се сравни с никоя друга. Разказах на съпруга ми ,той ме обвини, че съм сънувала, а аз не съм сигурна съм. Tired

# 238
  • Балчик
Нямаше нищо свръх естествено в това да ти се стори нещо часове преди да се случи. Просто съвпадение, но понякого езиците на хората се разполовяват излишно и безпредметно Simple Smile  Peace А и до колкото в ясно темата не е да изкоментираме постовете, които не ми харесват, а случи ми се нещо странно  Peace

Нищо странно няма, хората усещат земетресенията, не си само ти. И аз съм усещала. Животните също ги усещат. А ти друг път разказвай по-свързано,ако искаш всички да те разберат. Новини не чета и не гледам и не знаех, че има земетресение. от поста ти нищо не се разбира, като вземеш отчетеш този факт.

# 239
Нямаше нищо свръх естествено в това да ти се стори нещо часове преди да се случи. Просто съвпадение, но понякого езиците на хората се разполовяват излишно и безпредметно Simple Smile  Peace А и до колкото в ясно темата не е да изкоментираме постовете, които не ми харесват, а случи ми се нещо странно  Peace

Нищо странно няма, хората усещат земетресенията, не си само ти. И аз съм усещала. Животните също ги усещат. А ти друг път разказвай по-свързано,ако искаш всички да те разберат. Новини не чета и не гледам и не знаех, че има земетресение. от поста ти нищо не се разбира, като вземеш отчетеш този факт.
Странното за мен беше, че си легнах в един, а земетресенията бяха кам 4. Но няма смисъл да обеснявам. И аиде да не си казваме какво да правим, за да не си споделим и къде да ходим  Peace Следващият път подмини ми поста като не ти влияе добре на нервите Wink

Общи условия

Активация на акаунт