...Завид, завид...(но съм искрена
)
, аз често имам такива "случки"... отдавам го на разсеяността си....макар да съм убедена, че ... точно, както ти го разказваш...Не омаловажавам споделеното, не ме разбирай погрешно...

Но снощи и на мен ми се случи нещо странно. Не страшно.
Може би просто съвпадение;)
Няма начин така да са си били, тъй като си държа лаптопа там, а той винаги ми е максимално близо до главата
В последствие през деня си спомням, че съм сънувала този човек и той ми казва, че ще ме пази, но трябва да му направя място при мен, при което аз решавам, че ще махна масичката да има място за него и пренареждам мебелите насън
Не ми беше много близък, но ми стана мило от съня ми:)
Ако има мами мисюлманки могат да дадът много интересна информация. Аз се интересувам от различните гледни точки, а двете религии са точно такива. Голяма част от постовете ще си обяснят случките. И за да не е спам
Преди черешова задушница ми се отваряха вратите към коридора. Ставаше ми горещо, студено. Макар че това не е странно толкова
, Но като се познаваш...
Хубав ден !
Дошли от дълбокият космос и понеже имат кът на роботи андроиди или каквато щете машинария им притрябвали роби,ядящи създаващи проблеми боледуващи и не до там силни физически?Добре се посмях,но както казах,ние(хората)не можем да разсъждаваме в такива мащаби.Не са глупост"самодивите",само дето не са самодиви.Не мисля че ще им потрябват телата,тъй-като тяхното отношение към тялото не е като нашето,за нас е най-важното,за тях не.Да много тонове злато липсват от мините,но то е било метал"само за боговете"интересно защо...Всъщност го използват за летателните си апарати,не като ценен метал а като необходим,и в комбинация с други вещества и рафинирана слюда корабите им имат способност да стават прозрачни,мимикрират и са практически нечупливи,никаква температура не ги разрушава и тн.Всъщност "те"са като нас,но са по еволюирали,как мислите,ние сме единствените в цялата Вселена защото сме неповторими
нееее
Но нас ни е страх от техния напредък и мощ,от това че са различни,но не ни заплашват,напротив,пазят ни.Какво правят тук?Какво е правел Колумб в океана,какво е правел Писаро в Южна Америка,и какво търсихме ние на Луната Препоръчани теми