Случи ми се нещо странно IX

• 93 969
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Deutschland
Леле, божке  Shocked Shocked Shocked Shocked, а фигурата на къдрокосият прозрачна ли беше?

# 196
Не беше прозрачна, не предизвикваше никакъв страх, точно обратното.

# 197
А ти как не изперка от страх?!

# 198
  • New Zealand
Бих се побъркала от ужас. Аз, за една врата едва не починах...

# 199
  • Sofia
И аз съм от бъзливите  newsm43 Преди година гледахме със сина ми всеки петък по Тв една поредица- „История с духове„ историите бяха разказвани от очевидци,хора на които са се случвали подобни срещи с духове,полтъргайси и зли сили...Много страховито

# 200
  • Deutschland
И аз съм ги гледала. По Дискавъри. Беше много реално и разбира се ужасяващо.

# 201
Записвам се да ви чета. Crazy Много интересни истории споделяте.
На мен също са ми се случвали много странни работи, повечето от тях ги прочетох и тук - отваряне на врати, лампи и т.н. След време може да се включа и да разкажа някоя от моите случки..въпреки че избягвам да се сещам и мисля за тях.

# 202
...if you hear a knock on the door and you answer it and no one is there it means there will be a death in your family in 30-60 days. Не зная до колко е вярно, но факт е, че около 60 дни след първото звънене загубих баща си. Имаше и други странни хипотези, които също могат да се вържат със случващото се, но от тази ме побиха тръпки. 

Е, това ме ужасИ.... Днес с ММ се мотахме из коридора, че се приготвяхме да излизаме и на вратата се позвъни, съответно той веднага отвори (беше отключено) и нямаше никого, нито стъпки, нито някакъв шум Rolling Eyes . Хвана ме шубето....

Сетих се тия дни за една история от преди няколко години. Работех в един зоомагазин и идваха доста възрастни хора да си пазаруват за животинките и се "сприятелихме" с един доста възрастен мъж, често ми разказваше за болната си съпруга, за децата - много интересни и увлекателни случки. Идваше всяка седмица. По едно време спря да идва, много време, може би повече от 2м., през което време изобщо не се бях сещала за него. И един ден съвсем случайно, както си седях, изведнъж се сетих за него и се зачудих дали всичко е наред с жена му. След 4 дни човекът дойде и ми каза, че жена му починала преди 4 дни. Не мога да си обясня защо го почувствах...

# 203
Преди години, когато съм била малка, приятелка на майка ми, която не била виждала от много време й звъннала по телефона. Връзката била лоша, но майка ми разпознала гласа й и се уговорили на следващият ден да се видят в 2 часа следобед. На следващият ден отишла да я види, звъннала на врата, но никой не отворил, решила да звънне на съседите, отворил съседа, който казал, че жената била починала преди 2 години.
Майка ми не вярва, че е нещо свръхестествено и твърди, че въпросната приятелка й казвала преди, че съседа веднъж излъгал братовчедка й, че била починала. Питах майка ми, тогава сетила ли се е, че може и тя да е била излъгана и тя каза, че в онзи момент изобщо не била помислила за това.
Та така, в крайна сметка приятелката й не я потърсила повече. Дали наистина е била починала или е починала малко след тази случка и за това не я е потърсила повече, не се знае...

# 204
  • Варна
Преди години, когато съм била малка, приятелка на майка ми, която не била виждала от много време й звъннала по телефона. Връзката била лоша, но майка ми разпознала гласа й и се уговорили на следващият ден да се видят в 2 часа следобед. На следващият ден отишла да я види, звъннала на врата, но никой не отворил, решила да звънне на съседите, отворил съседа, който казал, че жената била починала преди 2 години.
Майка ми не вярва, че е нещо свръхестествено и твърди, че въпросната приятелка й казвала преди, че съседа веднъж излъгал братовчедка й, че била починала. Питах майка ми, тогава сетила ли се е, че може и тя да е била излъгана и тя каза, че в онзи момент изобщо не била помислила за това.
Та така, в крайна сметка приятелката й не я потърсила повече. Дали наистина е била починала или е починала малко след тази случка и за това не я е потърсила повече, не се знае...

То сигурно има начин да се провери, ако имаш желание.  Peace

# 205
...if you hear a knock on the door and you answer it and no one is there it means there will be a death in your family in 30-60 days. Не зная до колко е вярно, но факт е, че около 60 дни след първото звънене загубих баща си. Имаше и други странни хипотези, които също могат да се вържат със случващото се, но от тази ме побиха тръпки. 

Е, това ме ужасИ.... Днес с ММ се мотахме из коридора, че се приготвяхме да излизаме и на вратата се позвъни, съответно той веднага отвори (беше отключено) и нямаше никого, нито стъпки, нито някакъв шум Rolling Eyes . Хвана ме шубето....

Не се тревожи, ако е било веднъж Peace. Може да е някой, който си е тръгнал много бързо или е решил да се пошегува. Има всякакви. У нас, звъненето, беше системно. Почти всеки ден и около определен час, обикновено привечер. Понякога спираше за няколко дни и после отново започваше. Постепенно изчезна, но поне два месеца ни тормозеше.

# 206
А някой може ли да ми обясни поска4ането (стряскането ) на сън ?От какво се полу4ава доста е досадно Simple Smile Все едно падам  във дупка падам,падам и изведнъж се стряскам .Когато съм била будна съм го наблюдавала и при мъжа ми как се стряска от нещо ,но не съм го питала ,какво усеща преди да се стресне дали и той 'пада"Simple Smile При вас как е ?

# 207
И при мен се случва, но не знам от какво е

Еййй одеве тръгвам да се боядисвам, слагам си шнолата на бюрото до мен и дори си спомням как с нея побутнах едни фиби и си казах да ми е там шнолата, като почна да се боядисвам да си хващам косата, отидох да си направя кафе, че ми се приспиваше връщам се, бъркам си боята, пуша си цигара, тръгвам да се боядисвам - шнолата я няма! Помислих си да не би да е там, ама да не я виждам, търсих, търсих и не! Поглеждам на земята да не е паднала и пак ударих греда. Взех си друга шнола, всичко точно, дори забравих, че съм я търсила, боядисах се, влизам в банята да се къпя и гледам шнолата на стелажа там.... а до банята влезнах само да си взема купичката и четката преди това, тоест, бях с празни ръце като влизах.... не е толкова странно може би, но да си кажа newsm78

# 208
 Аз се стрясках по същия начин в детските си години.

# 209
И при мен се случва, но не знам от какво е

Еййй одеве тръгвам да се боядисвам, слагам си шнолата на бюрото до мен и дори си спомням как с нея побутнах едни фиби и си казах да ми е там шнолата, като почна да се боядисвам да си хващам косата, отидох да си направя кафе, че ми се приспиваше връщам се, бъркам си боята, пуша си цигара, тръгвам да се боядисвам - шнолата я няма! Помислих си да не би да е там, ама да не я виждам, търсих, търсих и не! Поглеждам на земята да не е паднала и пак ударих греда. Взех си друга шнола, всичко точно, дори забравих, че съм я търсила, боядисах се, влизам в банята да се къпя и гледам шнолата на стелажа там.... а до банята влезнах само да си взема купичката и четката преди това, тоест, бях с празни ръце като влизах.... не е толкова странно може би, но да си кажа newsm78

Малко спам, но ти ли си на снимката от аватара Simple Smile Много си хубава.

Общи условия

Активация на акаунт