Случи ми се нещо странно IX

• 94 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Вчера доста се стреснах-кухненската печка се включи сама! ShockedЖивеем само двамата с мъжа ми, но нито той, нито аз сме я включвали. Седнахме да вечеряме-нещо готово бяхме взели, ставам после аз,  а печката дими и пушек излиза. Почнах да се карам на мъжа ми, че я е включил и забравил, ама каза, че не я е включил той. Аз също не съм. Цяла вечер мислих какво може да е станало(докато чаках да се проветри цялата кухня), ама не намерих логично обяснение.После през нощта ставах да видя дали не се е ключила пак.

Аз редовно си пускам така пералнята без да усетя. Много са и мекички копчетата и като минавам я закачам. Подскачам покрай нея. Да не би да не сте усетили като сте я пуснали  newsm78

# 241
  • София
BeyondTime, не се сърди. Наистина от първия ти пост не се разбра какво искаш да кажеш - нито, че си усетила земетресението надалеч, нито че е било и преди да се случи.  Peace

# 242
# 243
BeyondTime, не се сърди. Наистина от първия ти пост не се разбра какво искаш да кажеш - нито, че си усетила земетресението надалеч, нито че е било и преди да се случи.  Peace

Съгласна съм Simple Smile , но не беше и това начина да ми се каже Simple Smile Виж твоя някакси ми е по- драг  Hug Всъщност май нищо не съм усетила, по- скоро си е било предчуствие, знам ли аз  Blush

# 244
  • София
Да върнем значи темата към самодивите.  Laughing
BeyondTime
Скрит текст:
Сега ти видях подписа. Никога не се бях замислила колко е вярно това.  Peace

# 245
Ами да върнем темата и към самодивите, защо не. Simple Smile За самодивите, елфите и други приказни създания мисля, че са точно фолклорни образи, не повече. Ако бяха извънземни, те щяха да се срещат във всички географски точки, няма причина избирателно да предпочитат определено място. При нас има самодиви, не знам  другаде дали има такива легенди.... Елфи при нас няма обаче. Защо? Склонна съм да дам ухо на тези легенди, които се откриват във фолклора на всички народи. Иначе са просто измислици с местен произход.

# 246
  • Варна
Ами да върнем темата и към самодивите, защо не. Simple Smile За самодивите, елфите и други приказни създания мисля, че са точно фолклорни образи, не повече. Ако бяха извънземни, те щяха да се срещат във всички географски точки, няма причина избирателно да предпочитат определено място. При нас има самодиви, не знам  другаде дали има такива легенди.... Елфи при нас няма обаче. Защо? Склонна съм да дам ухо на тези легенди, които се откриват във фолклора на всички народи. Иначе са просто измислици с местен произход.

А за това, че ги няма навсякъде не може да е аргумент. И аборигени няма навсякъде, само в Австралия са.
Може би са на места, където има портали от тяхната към нашата реалност.  Laughing  Thinking

# 247
Ами да върнем темата и към самодивите, защо не. Simple Smile За самодивите, елфите и други приказни създания мисля, че са точно фолклорни образи, не повече. Ако бяха извънземни, те щяха да се срещат във всички географски точки, няма причина избирателно да предпочитат определено място. При нас има самодиви, не знам  другаде дали има такива легенди.... Елфи при нас няма обаче. Защо? Склонна съм да дам ухо на тези легенди, които се откриват във фолклора на всички народи. Иначе са просто измислици с местен произход.

А за това, че ги няма навсякъде не може да е аргумент. И аборигени няма навсякъде, само в Австралия са.
Може би са на места, където има портали от тяхната към нашата реалност.  Laughing  Thinking

Добре, Хексе, но щом могат да минават тези портали, значи телепортацията в една и съща реалност също няма да представлява трудност. Защо да се ограничават само в една географска точка?

# 248
Опонент, интересно ми е ти как си обясняваш самодивите. Сподели повече, ако искаш, разбира се..
Не си ги обяснявам АЗ лично,но като попрегледах едно друго и четох в продължение на 6 месеца за тези явления,излиза следното-има такова нещо,не са духове,свързано е с космоса.Като се има впредвид,че аз съм абсолютен реалист,вярвам само на очите си,на лично преживяно и на неоспорими факти,науката не може да ги обясни,но и не ги отрича,и също така,вярвам на хора които заслужават абсолютното ми доверие,и в тяхната обективност не съм имала повод да се съмнявам.С няколко думи-човек бива плашен и държан надалеч от дадени места които не е желателно да посещава,или случайно е попаднал там,има силови полета,които предизвикват халюцинации,предизвикват панически ужас и бягство,ако се попадне на подобно място,ще видите фигури които се въртят в кръг,издават всевъзможни звуци,пеят,влезнете ли в този кръг,не ще можете да се контролирате докато не изпаднете накрая в несвяст.Така са създадени,генерират силово поле.И в течение на векове хората са им придали мистична окраска,превръщайки ги в легенда.Защо ги има тези места и какво има там-не знам.Факти-често над подобни места са виждани странни светлини идващи от кръгли летящи тела,безшумни,могат да "увисват"на едно място и отлитат с невероятна скорост.След това на мястото където са увисвали се вижда кръг отбелязан на трева,земя и др.Влезнете ли в този кръг,често се стига до въпросните видения"самодиви".Явно силово поле и нещо като холограма държат "натрапниците"далеч.С две думи казано.

# 249
  • Варна
Добре, Хексе, но щом могат да минават тези портали, значи телепортацията в една и съща реалност също няма да представлява трудност. Защо да се ограничават само в една географска точка?

Защото има нещо което ги привлича точно там, например. Да си правят събирания като социалистите на Бузлуджа . Laughing Самодиви нямаше ли само през определени дни на лятото?
Чела ли си "Властелина на Пръстените"?
Там най-общо казано "приказните създания" се оттеглят в друга реалност и оставят света на хората. Може да не са си отрязали пътищата за връщане.

# 250
Преди трус ми се схващат мускулите на прасците,и ми тежат краката та не мога да ходя,майка ми също и голямата ми дъщеря също,и чуваме бучене.Напр.майка ми в петък седяла пред входа и чула бучене,аз в четвъртък през нощите пък,мислех че ми се е счуло ама..Знам че по време на трусове се увеличават необясними шумове и присветкания в домовете,включване и изключване на уреди,звуци като пуфтене,пиукане,бумтене,така че не се плашете,в момента при нас малко люлее и може да се случва.

# 251
  • София
Бученето май всички го чуваме. То просто...си се чува.  Laughing

# 252

Срещат се във всички географски точки но под различни названия,елфи,каппа,феи,гноми,джуджета,инкуби,сукуби и тн. и тн. по целият свят.Едни от най-старите предания са в Ирландия Шотландия в древен Шумер Япония....

# 253
Бученето май всички го чуваме. То просто...си се чува.  Laughing
Сигурно Grinning

# 254
Хексе, обяснение, че освен на енергийно ниво определени места да са "притегателен център" друго не виждам, но все още не мога да изчистя  съмненията. Би следвало това да са същества, които са невероятно различни от нас, и за тях енергийните нива вече да нямат значение, всъщност нищо да няма значение. Искам да кажа пречките или предимствата да са само в нашите ограничени човешки представи. Способността да преодолееш успешно разликата между различни реалности, би трябвало вече да ти осигурило абсолютна свобода, без ограничения. Предпочитането на едно място пред друго, защото това място има нещо отличително пред другите, е вече  ограничение, което не ми се връзва с представата за абсолютната свобода, до която би трябвало да са достигнали. Не знам дали ми се разбира мисълта. Rolling Eyes Оттам съмненията....

Общи условия

Активация на акаунт