Друг случай имахме там, беше преди години, аз май го разказвах преди, не помня вече, може и от другия ми профил да беше (забравих и парола и и-мейл на него, както и да е)
Пак в старата къща на село, зимата, майка ми и леля ми там. Навън натрупал снежец, къщата си е в балкана и е много красиво като навали. Та както и да е, майка и леля са там, мама става сутринта към 5 и нещо и отива до тоалетната, която е в двора, в по-отдалечения край, точно до тоалетната има една стара къщичка, в която сега има някакви лопати, гребла и т.н. преди години не зная какво е имало, ние я отворихме едва преди около десетина години. Но да се върна на историята отива тя до тоалетна, навън е все още тъмно, съвсем леко тръгнало да се развиделява вече и вижда в снега стъпки като от копита на коза, само че тези стъпки започват малко след тоалетната и свършват около метър и половина по-нататък, просто ей така започват от нищотои свършват пак така. Не е било заради натрупан отново сняг, защото, ако беше така той щеше да заличи всички следи, а не само някои, а и другото, което е, е че няма как и от къде да влезе животно в двора. Когато стана това се поразрових в нета и прочетох една статия, която адски много ме уплаши http://sanovnik.bg/n4-14330-%D0%A1%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B8 … D0%BE%D0%BB%D0%B0 сега все като ходя към тоалетната за това мисля, само да доближа тази посока и се подтискам много, може би от уплаха.
Сигурно ще ме помислите за луда

майка ти и баба ти - гледали ли са кози, овце, отличават ли ясно отпечатъците?
колко дълбоки бяха? Възможно ли е да е птица?