АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ти много за съвета, Dafi  Hug Не се сещам нещо да се е променило (никнат ни зъби, освен това да е), но щ пробвам да я залъжа с нещо. Иначе не знам кое АМ да пробвам. Като беше на около три месеца ме караха да я дохранвам, но тя така и не пожела. Пробвахме хумана, лактана, хип, селия и милумил. Най-много ѝ допадна Милумил, но за кратко. От тогава мина доста време, тъй че вкусът ѝ може да се е променил. Ще пробваме и ще видим! Още веднъж, благодаря!   bouquet

# 496
Amourinka, Ина хареса Лактана. Първо пробвах с Хумана, но категорично я отказа. Лактаната веднага и хареса. Щом се е харесало Милумил, пробвай с него  Peace Дано да е от зъбките и да не е решила да се отбива.

# 497
Здравейте  Hug

tiina, щях да ти пиша за частна детска кухня и забравих. Майките от моя квартал са доволни от Ян Бибиян. Даже мислиха да направят пункт при нас, в един хранителен магазин, но не знам дали успяха.
Сами, за това ли питаш?
ВТД, честито за яслата  Hug
На който му е интересно, ето една статия как се приготвя елда.
И да питам има ли някой друг като мен, който не е въвел "твърда" закуска? Въвела съм масло, утре ще въведа сиренце в зеленчуково пюре, ама все още си мисля, че едно кърмене е по-добре от попара ... или греша?

# 498
Ехеееее, колко мами се раписаха пак!  Peace
Кашпи, не се тревожи, всичко ще е наред!  Hug
Тиина, благодаря, но не съм била аз.  Peace Ние ще си караме с Карерата лятото, ММ не ще и да чуе да дава пари и за лятна количка. То и аз не държа, тази си ми е много удобна и има огроооомен багажник, който обожавам та пълня!  Crazy
Принцеска, и аз си мислех тези дни за тебе! Радвам се, че сте добре! Hug
Коралче, тъкмо щях да се изненадвам за дръжката, ма гледам Фери и тя се втрещила - 192?!
Вик, честито за яслата!  Hug
Дафи, аз преварявам в каната и направо си я наливам в шишето!  newsm78

На мен не ми се е налагало да свалям температура, ама и аз бих дала каквото трябва!
Относно сериалите, аз гледам по-такива ... криминални. Другите нещо много ми лигавеят!  Rolling Eyes И си бях дръпнала 6-ти сезон на Анатомията на Грей докато бях бременна, ама така и не изгледах последния епизод.  Peace

# 499
  • Враца
Хриси, малко попара и после кърмене е най-добре според мен. Wink

Елсънче, тъкмо скоро си мислех за теб дали успяхте да спите добре на пълнолунието.  Hug

# 500
 Кръвните изследвания излязоха, ниски левкоцити, тромбоцити и високи лимфоцити. Лекаря каза, че това е доказателство за вирус. Хемоголобина е ок.Ще давам течен Гентамицин 2 дни(не влизал в кръвта , а само в коремчето). Снощи пак цяла вечер с Т. Тази сутрин много рядко ака. Чакаме урината, че чак сега се изпиша от сутринта и ММ отиде да я носи.Сега спи, струва ми се, че не е толкова горещ, но още има Т. Като се събуди ще я меря. Така пищя като му вземаха кръв и аз с него рев Sad. Да се свършва, че ще откача вече Tired
Откъде го е хванал тоя вирус newsm78
Добре, че сте вие да ме подкрепяте Hug Hug Hug Hug
Блонди, няма петна и пъпки, постоянно го оглеждам.
Белверде и Панадол и Нурофен дадох, защото снощи започна да диша много учестено и с 39 Т - бях на косъм да тръгна към спешното. Така се беше унесъл, съблякох го, измерих му Т в дупето, а той даже не разбра Shocked и се шашнах, че е в летаргия, но като му отворих устата да дам нурофен и се посъбуди взе да хленчи и се пробуждаше на всеки 20 мин. до сутринта

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 13:05 от s.koycheva

# 501
Хриси, аз към 5:30-6 кърмя и на следващото хранене е закуската. И пак има време всичко да яде, 3 твърди хранения има  Peace
Койчева, голямо гуш  Hug

# 502
Койчева,дано бързо му мине на малкия  Hug Hug Hug
Вирусът може да го лепне отвсякъде.Било писано,не го мисли Simple Smile Много гуш и сили и за теб!!!Справяш се блестящо  Hug Hug Hug

Коралче,няма значение как се чувстваш и дали може да правиш всички упражнения.Аз едно ако знаеш-правех 2 повторения за 5 мин Joy Joy Joy Joy Joy Ми като трудно вдигам задника от легнало положение в право,та да и подскоча  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Но с времето,започваш да прави всичко много по-лесно  Mr. Green И да ти кажа все повече започвам да харесвам тялото си,макар кантарът да не мърда много на кг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тина,на сайта на инструкторката има не само обяснени с думи,но и показани нагледно упражнения-за начинаещи и напреднали  Peace

Рош спа почти 2 часа,през които успях да изгладя Simple Smile
Днес цял ден си пляска Рошко  hahaha hahaha hahaha
Елсънче,чакаме по-подробен разказ за новия дом Simple Smile

Принцеска,вие къде в Несебър ще отседнете?В станцията на МВР или?

Много смотано време тук...Пекна,валя,смрачи се,сега пак пече  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Отивам да ме катерят,че Тарзанчето недоволства Simple Smile

# 503
  • Пловдив
Eй,да ви кажа ми стана много приятно че не сте ме забравили Heart Eyes.

Койчева Hug,ще мине,но притесненията си остават.Ивето на 1 месец го изкара вируса с повръщане и разстройство,почти бяхме до болница стигнали,най важното беше да давам кърма или вода да не се обезводни-бързо се пребори тогава.

Мама на Рош как е при вас положението,съжалявам че питам,ама тепърва ще влизам пак в час.Дано всичко е наред.А за Несебър ще сме в станцията на МО,мъжа ми не е полицай а военен пилот.За съжаление ще е толкова рано,ама само тогава имаше свободни 3-стайни апартаменти,не бих се навряла с 2 деца в една стая ,направо треска ме тресе дали ще оцелеем 10 дена с мъжа ми Mr. Green

Гледам че Месечинка пак се чуди за кво да се притесни Hug.Успокой душичката ,няма да умре от глад детето.С Никита бях така-всичко по час,да има режим,ма да си изяде всичко и сега имам едно 4 годишно злоядо,дето ако не го нахраня аз или баща и яде на половината на малката и е постоянен мрън.Ми като тръгне на ясла и градина ще се поболееш съвсем-да вземеш да си обърнеш повече внимание  Heart Eyes Hug

# 504
Принцеске, в тези станции може ли с бебета? Ние искахме в Китен в станцията на МВР, обаче ММ като звънна да пита за условията и му казали, че деца под 2г. не може.  newsm78

Вие до кога мислите да ги мажете след баня? На мен ми се иска да пробвам без да я мажа, но с този АД не знам дали е удачно  newsm78

# 505
  • Варна
Дафи,
аз отдавна не мажа след баня Embarassed Чат-пат дупето и това е.
Принцеске,
пусто все си викам няма да се кахъря и като дойде ред на манджата гледай какво става. Обаче преди малко си олапа до шушка пуешкото с броколи, спанак и картофи. МАй си пада по зелении като майка си Mr. Green
Койчева,
оххх, скоро вече трябва да мине, горкото дете се измъчи. За теб да не говорим Hug
Ей, Борката се научи да копира на принтера Crazy По-точно натиска копчето и отдолу излиза бял лист, леле, отиде ми хартията, нашето залегнало под бюрото и вади страница след страница Joy

# 506
Принцеска,значи,ако намеря кой да ме докара,ще дойда да се видим Simple Smile Ние сме ок засега.Ама и аз вече май не се втелясвам толкова  hahaha hahaha hahaha
Дафи, преценяш според детето.Рош още има сухи участъци по телцето.Затова мажа обилно след баня  Peace
Специално влизам да редактирам за Месечинка- Рош хапна току що обедното си пюре  hahaha hahaha hahaha hahaha Ми какво да направя като в 11:45 часа,клепачът му падаше и ич нямаше да му бъде до пюрета Simple Smile Дадох АМ и отнесе  Joy Joy Joy
И пак да отбележа-по принцип от местните 190гр хапва по половин,но сега хапна цялото Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 15:03 от Мама на Рош

# 507
  • Пловдив
Дафи ти пък сега ме вкара в чуденка за бебетата,то реално в картата фигурира само Никита заради порциона,Ивето още не я броят за човек.Или в условията на МВР и МО има различия,като се замисля Никита беше на 7 месеца като я водихме в станцията на Рибарица и беше пълно с бебета тогава.На несебър беше вече над 2 год.,но имаше доста по мънички от нея.То ако не може с бебоци е супер тъпотия направо ooooh!

Мама на Рош ти пък кога си на Несебър?Ей на в Пловдив може да не се видим,ма на морето има шанс Hug

# 508
Принцеска,аз съм морско чадо и живея в района на Несебър  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 509
  • Добрич
Ей, голямо гонене ви гоня! Нещо трудно стигам до форума тия дни.

Блонди, поздравявам те за избора, страхотни са очилата! Аз си харесах едни Marc Jacobs  в Германия, бяха 240 евро. Много ми се видя и ще ги търся тук. Всъщност ги намерих в един сайт, но е абсурд да ги купя онлайн, така че ще ги търся в Оптикласа, където ползвам 20% отстъпка.  Sunglasses Количката добре, че я върна, не си е работа с такова дръвце, пък било то и само 3 седмици.  Peace

Койчева, голямо гуш и от мен! Наистина се справяш прекрасно, звучиш трезво и хладнокръвно, а точно такива трябва да сме, когато имат нужда от нас децата ни.  Hug Дано се оправя скоро Борко, да си отдъхнеш и ти.  Praynig

Браво на слабеещите майки! Рошле, много ти се кефя, давай в същия дух!  Party

Аз да кажа за губенето на обувки и чорапки по разходките. Мамите, които имат Макларън могат да проверят от долната част на поставката за крачрта, която се вдига, когато детето спи. Та там има един скрит джоб, в който има мрежа, която се вади и се закрепя за рамата на количката за да се избехне изритването на чорапки и обувчици. Много удобно нещо, а аз самата го открих съвсем скоро Simple Smile

Аз едва сварих да си почина малко и май пак ще хващаме пътя утре.  Laughing Наши приятели ни поканиха за сетен път на Празника на розата в Казанлък и така ми се ходиииииии...  Blush ММ малко се опъва, ама да видим.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт