Смешки от форума - 10

• 80 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Хайде, куклите-бебенца подготвят момичета за майка, но сервизче ако имам дъщеря никога не бих купила - не искам да възпитавам готвачка, а принцеса, да й готви мъжът й!

И това е само началото, виждам.  hahaha

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Хайде, куклите-бебенца подготвят момичета за майка, но сервизче ако имам дъщеря никога не бих купила - не искам да възпитавам готвачка, а принцеса, да й готви мъжът й!

И това е само началото, виждам.  hahaha

Това е само ако има дъщеря. А какво ли ще е ако има син?   Tired

# 647
Тя вече има. Не му дава да играе с кукли и с колички.  Mr. Green

# 648
а сервизчета купила ли му е? нали мъжа трябва да готви на принцесата (снахата)? или то не важи за твоето Wink само за чуждите  Wink

# 649
Отскочи в темата, в съседство е. Току-виж се образоваш.  Twisted Evil

# 650
сакън! аз все на такива теми попадам, че ако взема да пиша ....

и да не е само спам

Мисля, че е излишно да пиша, че моят няма даже да си повдигне веждата.

Laughing самото изказване не е смешно, но ме засърбя да попитам коя вежда Wink monobrow?

# 651
Цитат
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години и не че нещо но от малка съм свикнала да си нося чорапогащници и клинове, и повечето така ходя.
Независимо какъв е сезона зимата нося постоянно всеки ден,а през пролет и лято нося си клинчета и от тънките чорапогащници с туника пола рокля и дори си обувам чорапогащник под дънки или панталони дори и да е топло аз съм си свикнала.
Някои ме мислят за курва, а аз НЕ съм такваз и моля за вашето мнение, и да ви помоля когато давате отговор да кажете на кои години сте не ме разбирайте погрешно но аз съм на 17 а по големите жени на около 40 години са на съвсем различни мнения от нас по малките момичета и ще ми е по лесно да знам ако някое момиче даде отговор та да знам дали е на моята възраст.
Забелязала съм че и други момичета на моята възраст дори и по малки също носят от тънките чорапогащници под дънки и панталони през топлото време. Ние момичетата рядко си носим чорапи кажете вие носите ли тънки чорапогащи през топлото време под дънки панталони и такаа.
Моля кажете че съм притеснена.

# 652
  • Бургас
Цитат №1

"Леле, имало къде, къде по зле от мен. Аз примерно когато не излизам никъде и съм в цикъл използвам парцали от стари дрехи вместо превръзки. Ако съм навън сред хора обаче задължително си слагам превръзка или тампон. Та като го кажа това на някой и ме обявяват за луда. Сега се успокоявам, че не съм толкова."

Цитат №2

"Относно тоалетната хартия имам една възрастна роднина, която си откъсва парче от тоалетната хартия и като е по малка нужда се забърсва и го оставя да изсъхне. Има такива 4-5 парчета и си ги използва тях докато  не се скапят съвсем."

# 653
  • До морето
Цитат №1

"Леле, имало къде, къде по зле от мен. Аз примерно когато не излизам никъде и съм в цикъл използвам парцали от стари дрехи вместо превръзки. Ако съм навън сред хора обаче задължително си слагам превръзка или тампон. Та като го кажа това на някой и ме обявяват за луда. Сега се успокоявам, че не съм толкова."

Цитат №2

"Относно тоалетната хартия имам една възрастна роднина, която си откъсва парче от тоалетната хартия и като е по малка нужда се забърсва и го оставя да изсъхне. Има такива 4-5 парчета и си ги използва тях докато  не се скапят съвсем."

Е, сега вече мога да си върна вечерята  Sick Sick Sick Sick Sick

miss july, къде ги намери тези гнусарщини?

# 654
Второто е много гнусно.
И двете ли са на един и същ автор?

Цитирането се прави като маркираш текста и натиснеш тая иконка

# 655
# 656
  • Бургас
Второто е много гнусно.
И двете ли са на един и същ автор?

Цитирането се прави като маркираш текста и натиснеш тая иконка

На един автор са.
Не се подигравам на авторката, просто ми стана много смешно.

П.П. Благодаря за разяснението  Peace

# 657
Цитат
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години и не че нещо но от малка съм свикнала да си нося чорапогащници и клинове, и повечето така ходя.
Независимо какъв е сезона зимата нося постоянно всеки ден,а през пролет и лято нося си клинчета и от тънките чорапогащници с туника пола рокля и дори си обувам чорапогащник под дънки или панталони дори и да е топло аз съм си свикнала.
Някои ме мислят за курва, а аз НЕ съм такваз и моля за вашето мнение, и да ви помоля когато давате отговор да кажете на кои години сте не ме разбирайте погрешно но аз съм на 17 а по големите жени на около 40 години са на съвсем различни мнения от нас по малките момичета и ще ми е по лесно да знам ако някое момиче даде отговор та да знам дали е на моята възраст.
Забелязала съм че и други момичета на моята възраст дори и по малки също носят от тънките чорапогащници под дънки и панталони през топлото време. Ние момичетата рядко си носим чорапи кажете вие носите ли тънки чорапогащи през топлото време под дънки панталони и такаа.
Моля кажете че съм притеснена.
Седемнайсетгодишно момиче друг път! Чорапогащният маниак се е завърнал във форума? Whistling

# 658
  • # супернатурална #
А аз идвам да споделя отговора на Естел, че много ми хареса  Laughing

Цитат

То "курва" е състояние на духа, не зависи от дрехите.

Абсолютно!  Party

# 659
Цитат №1

Цитат №2

Shocked #Crazy Не е истина. Sick Confounded
Простотията е безгранична.

Общи условия

Активация на акаунт