Смешки от форума - 10

• 80 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Второто е много гнусно.
И двете ли са на един и същ автор?

Цитирането се прави като маркираш текста и натиснеш тая иконка

На един автор са.
Не се подигравам на авторката, просто ми стана много смешно.

П.П. Благодаря за разяснението  Peace
Темата коя е?

# 661
  • Бургас
Второто е много гнусно.
И двете ли са на един и същ автор?

Цитирането се прави като маркираш текста и натиснеш тая иконка

На един автор са.
Не се подигравам на авторката, просто ми стана много смешно.

П.П. Благодаря за разяснението  Peace
Темата коя е?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=695248.1395

# 662
Цитат
Първата буква на Джордж е Д, като Даяна.
За George Alexander Louis иде реч  Laughing

Ха-ха, добро попадение Sunglasses

# 663
Цитат
Без грим ходят дебелите прости американки и българските селянки. Ти от кой точно вид си?
Добре поне че си сресана. А ноктите на краката подстригани ли са и шундата бръсната ли е?
Mr. Green hahaha

# 664
Изма, от коя тема е това? Леле, но и мале. Joy

# 665
Простотията е безгранична.

Напълно вярно. Ето още една демонстрация.

Изма ме е изпреварила.  hahaha

# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не само този, но и всички постове на потребителката във въпросната тема ме карат да се запитам защо в определени подфоруми модераторите явно не стъпват.

# 667
Цитат
Каква е тази работа с тия имена и надписи върху шишетата Кола? Какво искат да кажат с това, не разбирам?! Не ми харесва! Аз много рядко пия кола, де, но онзи ден си купувам и гледам отзад пише "Асен". Ми не искам пък да пия кола Асен Да ги махат по-скоро тия глупости, искам си класическата Кола!

# 668
Цитат
Каква е тази работа с тия имена и надписи върху шишетата Кола? Какво искат да кажат с това, не разбирам?! Не ми харесва! Аз много рядко пия кола, де, но онзи ден си купувам и гледам отзад пише "Асен". Ми не искам пък да пия кола Асен Да ги махат по-скоро тия глупости, искам си класическата Кола!

ДА пие Пепси  hahaha

# 669
Не само този, но и всички постове на потребителката във въпросната тема ме карат да се запитам защо в определени подфоруми модераторите явно не стъпват.

Може да ги е страх да не ги застигне някое проклятие, изпратено от Йоан Кръстител - все пак потребителката си пие кафето с него, и държи под мишница всички тайни на вселената  newsm43

Всъщност, в момента, в който въпросната влезе да ръси мъдрости в някоя тема, директно се отписвам от нея, колкото и да ми е интересна, защото развоя винаги е ясен... Жалко за някои забавни и приятни теми, но е факт - постовете ѝ са плашещи с налудността си  Tired

# 670
прекъснатия полов акт е метод "паааай се, ида!".
---------------------------------
'Пай се, ида!' е когато на мъжа му капе кранчето, с извинение за израза Laughing

П.С
Не мога да цитирам от темата, затова така съм го написала

# 671
Цитат
То пък един жанр - като най-дребната професия, само че вместо с крака се обслужва с перото.

# 672
Цитат
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години и не че нещо но от малка съм свикнала да си нося чорапогащници и клинове, и повечето така ходя.
Независимо какъв е сезона зимата нося постоянно всеки ден,а през пролет и лято нося си клинчета и от тънките чорапогащници с туника пола рокля и дори си обувам чорапогащник под дънки или панталони дори и да е топло аз съм си свикнала.
Някои ме мислят за курва, а аз НЕ съм такваз и моля за вашето мнение, и да ви помоля когато давате отговор да кажете на кои години сте не ме разбирайте погрешно но аз съм на 17 а по големите жени на около 40 години са на съвсем различни мнения от нас по малките момичета и ще ми е по лесно да знам ако някое момиче даде отговор та да знам дали е на моята възраст.
Забелязала съм че и други момичета на моята възраст дори и по малки също носят от тънките чорапогащници под дънки и панталони през топлото време. Ние момичетата рядко си носим чорапи кажете вие носите ли тънки чорапогащи през топлото време под дънки панталони и такаа.
Моля кажете че съм притеснена.
Седемнайсетгодишно момиче друг път! Чорапогащният маниак се е завърнал във форума? Whistling
Joy  Ооох КОРЕМ МЕ ЗАБОЛЯ JoyКой? Laughing

# 673
Цитат
Без грим ходят дебелите прости американки и българските селянки. Ти от кой точно вид си?
Добре поне че си сресана. А ноктите на краката подстригани ли са и шундата бръсната ли е?
Mr. Green hahaha

hahaha hahaha hahaha
Kато си умрял не знаеш и не ти е мъчно,само на близките ти им е.Като си прост е същото,само ,че тук вече им е смешно на околните  hahaha hahaha hahaha

# 674
  • София
Бегай да търкаляш аспиринчета на Околовръстното.

Не знам какво е това,но явно на теб често ти се случва,след като ми го предлагаш...  Joy

Удивена съм от нивото на някои участници тука-гънките в мозъка не зависят от градусите на климатика-или си се потрудил да ги имаш,или по цял ден писателстваш в стил чукча.  Laughing

Joy

Общи условия

Активация на акаунт