Смешки от форума - 10

• 80 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

това е била скритата надежда че не точно това се е случило, не точно сега ще стане...  Hug

# 91
Цитат
Аз си знаех още от 1 ден , че съм заченала и с големият ми син и сега, то си се усеща

Кое е това, дето се усеща от първия ден на зачатието, така и не разбрах след 2 бременности и сума ти години във форума.

# 92
Цитат
Аз си знаех още от 1 ден , че съм заченала и с големият ми син и сега, то си се усеща

Кое е това, дето се усеща от първия ден на зачатието, така и не разбрах след 2 бременности и сума ти години във форума.
Една позната така се опитваше да се извинява за  нечовешкия си апетит- през 1 час яде нещо много калорично ( от преди да забременее още) и твърдеше че от както е забременяла веднага започнала да усещала още много по- силен глад  Crazy( не е по редовния секс и знае кога точно е забременяла...)

# 93
  • София
Не съм авторката, но и при мене беше така - нечовешки апетит (и постоянно напрежение в пикочния мехур). Разбрах, че съм бременна една седмица след като съм забременяла, още преди да ми е закъсняло. Ми не е нормално аз половин живот да карам на 8 кафета и едно пакетче солети дневно, и изведнъж така да ми се прияде, че да не спирам да дъвча постоянно и навсякъде, даже на крак и в движение, често единственият стимул да изляза ми беше да си купя нещо нетипично за мене и да си го ям, докато стигна до следващото място, където има нещо за ядене. Още първия месец качих 6 кила от общо 11 за цялата бременност.

И да знаете, хич не е смешно   Laughing

# 94
Една седмица след забременяването е различно от един ден след това.

# 95
  • София
Е добре де, може и краката да са й треперели, освен засиления апетит  Grinning

# 96
Цитат
Иначе тестис (част от мъжката анатомия) също буквално значи "свидетел", понеже свидетелства за мъжественост.

hahaha

# 97
  • София
И аз съм в отбора на разбралите за бременностите си много преди закъснението. Не на следващия ден след зачеването, но няколко дни след това.
Даже си спомням една смешна случка по този повод. Отивам на лекар при втората бременност и лекарят ме пита с колко ми закъснява. Аз му отговорих - ами, очаквам цикъл след седмица.  Laughing Но тестът му доказа, че съмненията ми са си съвсем правилни.  Peace

# 98
Звезден ... сега видях еми на 21 миналия месец ми доиде мисля нормално по  оскъдно пурвия ден но 22 вече си течеше като чешма ... без кранче за спиране

# 99
Цитат
...  и аз съм така с гърдите .Още от петия месец ми изтича секрет.Това е нормално.Слагай подплънки,за да не се цапаш .Обаче мамите,които още не им тече коластра /или както се нарича/ да не се притеснят пък ,че при тях нещата не вървят добре. Това въобще не означава,че няма да имате кърма. Може да не ви изтича секрет ,докато родите и пак след това да кърмите дълго и успешно.

# 100
Цитат
Иначе тестис (част от мъжката анатомия) също буквално значи "свидетел", понеже свидетелства за мъжественост.

hahaha
абе да ви кажа има логика.Понеже от английски ето какво значи
testify [´testifai]
err

v
1. давам показания, удостоверявам, свидетелствам; потвърждавам (to); to ~ against отричам; свидетелствам срещу;
2. заявявам, потвърждавам (тържествено или под клетва);
3. показвам, доказвам, свидетелствам (за).

# 101
  • В Космоса
Цитат
Да съм била 6- 7- годишна.
Имахме съседка с породени. Лятото аз ходех до кухнята за храната, да й помагам. После хранех едното дете.
Детето не ядеше супата,само 2- ро и 3- то. Аз му изяждах супата , а майка му беше много доволна от апетита му. Но и супите бяха доста вкусни.

Вчера подариха на детето книжка за оцветяване. Сещате се кой я оцветява. Преполовила съм я.

Laughing

# 102
  • Варна
И аз ядях на братовчедка ми пюренцата. Най-обичах това от круши.  Laughing

# 103
Цитат

hahaha
абе да ви кажа има логика.Понеже от английски ето какво значи
testify [´testifai]
err

v
1. давам показания, удостоверявам, свидетелствам; потвърждавам (to); to ~ against отричам; свидетелствам срещу;
2. заявявам, потвърждавам (тържествено или под клетва);
3. показвам, доказвам, свидетелствам (за).

Има латинска сентенция - "Testis unus testis nullus " - Един свидетел,не е свидетел

# 104
За сексуалните фантазии си говорим Whistling Mr. Green
Потребителката е с много свежо чувсвто за хумор Peace
Цитат
Разгорещена от  темата, снощи  хванах мъжкото  натясно  да ми реализира  фантазиите.Та  ги осъществих  всичките Love.
Понеже  едната  ми беше  да  пробвам  черно,  го вапцах целия  със специално  пазени  за  целта  сажди, които  грижливо  събирам от две  години  насам  от  кюнците  на комшиите.
/Още  киха, завалийката  и  мига  като  мишка в брашно, но смятам, че  ще му мине Rolling Eyes/.
Втората  ми  фантазия  беше  да  му загрея врата  три  пъти  последователно. Два  пъти  успях, на третия  го отнесох  аз Tired
Третата  ми фантазия беше  да ми направи  стрийптиз  на  музикален  фон, на  любимата  ми песен  "Ръгай  чушки в боба". Направи  го, обаче  понеже  не  беше  си сменял  чорапите   от 15 дена и  3 часа, осъществяването  на тази фантазия  не ми се понрави. И  на  него  не му  се понрави, щото, въодушевена от текста  на песента, се опитах да му  ръгна  чушка, ама не ми даде newsm78/ малко  консервативен  е  моичкият, ма  това  снощи  го разбрах/.
Най- накрая, при реализирането  на  четвъртата  ми  фантазия, съсипах всичко  Crying or Very sad. Настоях  да ми шепне  любовно в ухото, докато  гледа  футболен мач.В началото  всичко  тръгна  добре и  сладко  се бях разнежила, когато  изведнъж  ревна "Гол, бе! Гол! Гол!",  пък аз патицата, хищно  се  заозъртах  : "Кой бе?Къде това!!".
Много  се  обиди  и отказа  да   ми  изпълнява   последната  фантазия със садо-елементи, а именно - да  го  изкъпя   с котката./ Тя и котката  не  беше много  навита, ама й надвих Crossing Arms/.
Така че, тази фантазия  я слагам в графа  "неосъществени".
Нищо. И утре е ден Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт