Смешки от форума - 10

• 80 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Цитат
в Лозенец се разминах с Георги Куритаров

# 76
Цитат
Имам въпрос- Моя приятелка ми сподели, че дългото правене на секс с презерватив води до изграждане на бариера на женската тяло и после трудно се забременявало. На нея й го казал гинеколог, но искам да питам и вас, дали има нещо вярно. Някой чувал ли е за такова проблемче?

Цитат
Търся гинеколог или гинеколожка, който/ято да направи нужните изследвания, без да ме гони от кабинета си, да може да обясни човешки, когато задам въпрос, да се държи любезно, защото ако попадна на Ели Илиева-2 ще си имат много проблеми с мен. И най-важното, не искам да е извратеняк, ако е мъж.

# 77
Алексче, лентичката ти има добро чувство за хумор.  Laughing

# 78
Хаха, вярно, не бях забелязала.  Laughing

# 79
Защо не е хубаво човек да се вълнува прекомерно:

Цитат
Някой рокли са модели от преди 10 години( моя бал беше 2006г и вече бяха стари)... Crazy Като видя пачки и веднаха правя асоциалиа с онези дечойки, който танцуват по сутиен и пачка в дискотеките и им пихат по някой лев някъде.

# 80
 Joy Joy Joy Не се вълнувам, а пазя тишина. В такива случаи не натискам с нокти, а с възглавничките на пръстите и сътворявам безумни думи  Crazy

# 81
Дечойки е много готино.  Sunglasses

# 82
  • София
Дечойки е много готино.  Sunglasses
Цитатът ми напомня на френския на англичанина от Ало, Ало  Mr. Green

# 83
Цитат
Обувки и шоколад мога да ям до припадък  ooooh!

# 84
 Joy Joy Joy

Наистина си приличат, РумиК.  Laughing

# 85
  • София
Цитат
Обувки и шоколад мога да ям до припадък  ooooh!

hahaha Обувки с шоколад или разделно?

# 86
  • # супернатурална #
...лечение на алкохолизъм чрез сексологични практики, разумно си е.

Naughty Няма да стане. Народът го е казал - к***алъкът е до време, алкохолът - до живот. Но виж, сексуални мераци с алкохол успешно се лекуват, но с натрупване на медикамента  Laughing

От мен:

Той до голяма степен обвинява майка и сексуалното възпитание, което е получил, за психическото си състояние

Ти и на лудите си готова да вярваш, щом са на твоя акъл.

На нейния са, на нейния  Laughing

# 87
Извинявам се за спама, но ако се пукнат водите на улицата, минаващите хора обикновено, как реагират?

Ако минаващите са мъже ти гарантирам, че 99.99% от тях няма да разберат какво става. В тази връзка с второто ми дете нещата протекоха така- аз пренасям вече няколко дни. Предния ден имах доста контракции и цял ден подготвям мъжа ми, че аз едва ли не до няколко часа отивам да раждам, обаче точно преди да тръгна към болницата те взеха че утихнаха. В деня на раждането- няма нито една контракция. Съответно цял ден мотаме гащи навън- водихме детето в зоологическата, в парка, ходихме до болницата за запис на тонове- въобще оползотворихме времето. И понеже нямам никакви признаци за раждане вечерта решавам да подстрижа детето. Вкарваме го в банята, мъжа ми го държи да не мърда, аз действам с ножицата, а детето реве колото сила има, че подстригването му е 'любима' процедура. И по едно време усещам аз една контракцийка, изправям се да изчакам да мине и в същия момент водите ми изтичат през бельото. А мъжа ми ме поглежда странно и вместо да навърже очевидните факти, че жена му е бременна и пренасяща и всеки момент трябва да роди и със сигурност има достатъчно възпитание и срам да не си върши физиологичните нужди по средата на банята през дрехите пред някой друг ме попита - 'Ти сега изпика ли се?'  Joy

# 88
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy Joy Joy

# 89
Стига бе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт