Смешки от форума - 10

• 80 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
# 601
"Критиката не е знак на нехаресване!
Критиката сама по себе си е способ за постигане на съвършенство, така че хайде моля, оставете дребните ни, жалки душички да почиват!

Неколкократно забелязах лични нападки от някои потребители, на които не мисля да им отговарям, но виждам, че и други не търпят чуждо мнение и нападат все повече и повече потребители.

Можем да критикуваме Кейт колкото си искаме, и това не значи, че не я харесваме! Напротив, колкото повече харесваме някого, толкова повече кусури му намираме.
Можем и да не я харесваме, въпрос на вкус!"

Kво казва? newsm78  Crazy Laughing

# 602
Че може и да я харесва а може  да не я харесва  Mr. Green

# 603
Цитат
благодаря -някой бяхте доста мили -и не сам казала че сам я била и пребила ,а че сам я шамарила което има разлика и всяка една си е позволявала това.аз поисках съвет а не укори.благодаря за съвети те все пак който някой ми дадоха.

Чудех се дали е по-неграмотно, отколкото нелепо, но накрая реших да го пусна тук.
Смешката е, че това е мнение на майка, пуснала тема за съвети как да накара детето си (първи клас) да... учи  smile3529

Моят съвет да пробва с личен (анти)пример, не беше възприет  Crossing Arms

# 604
jfjallen, хм, мислиш ли?  Thinking Пениса или цицата? Кое е първо?!

А бе то в началото май е словото, но в контекста на разсъжденията тук сепоявяват 2 нови субекта- пениса и би трябвало да е вагината, а за съжаление цицата отива на 3-то място - като необходима и полезна декорация. Но при първите 2 субекта ще се проточи едно дълго размишление от вида на "кокошката или яйцето"..... и най-накрая ще имаме един уморен от чакане пенис, вагината без него не може, та пак се връщаме към цицата  Sunglasses Sunglasses  Какво да измисля в 2.40 през нощта  Mr. Green

Ако не бяхме в темата за смешките, щях да те цитирам в темата за смешките  hahaha

И аз самата това си помислих снощи, но и затова наблегнах на времето на писане.... Sunglasses

# 605
  • София
Цитат
Аз така спасих стената от една риба  ,която се размята във врящото олио и направи цялата кухня в мазни петна Shocked /а уж беше умряла и почистена гадината му с гадина  Thinking / Някакъв остатъчен рефлекс явно, но факт,че едната стената беше ужасна.

# 606
  • Бургас
Цитат
Аз така спасих стената от една риба  ,която се размята във врящото олио и направи цялата кухня в мазни петна Shocked /а уж беше умряла и почистена гадината му с гадина  Thinking / Някакъв остатъчен рефлекс явно, но факт,че едната стената беше ужасна.

Ами явно не е почистила добре рибата........щом е мърдала  Thinking

# 607
"Критиката не е знак на нехаресване!
Критиката сама по себе си е способ за постигане на съвършенство, така че хайде моля, оставете дребните ни, жалки душички да почиват!

Неколкократно забелязах лични нападки от някои потребители, на които не мисля да им отговарям, но виждам, че и други не търпят чуждо мнение и нападат все повече и повече потребители.

Можем да критикуваме Кейт колкото си искаме, и това не значи, че не я харесваме! Напротив, колкото повече харесваме някого, толкова повече кусури му намираме.
Можем и да не я харесваме, въпрос на вкус!"

Kво казва? newsm78  Crazy Laughing
Има личен момент тук, защото авторката на тирадата е написала в подписа си, че е родила не един, а двама принца. hahaha hahaha

# 608
Обрязан съм като малък. Имал съм немалко жени нямал съм рекламации:)  всичките до една просто полудяват и немогат да ме забравят:) Оставям извода на вас:)

# 609
  • Бургас
Обрязан съм като малък. Имал съм немалко жени нямал съм рекламацииSimple Smile  всичките до една просто полудяват и немогат да ме забравят:) Оставям извода на вас:)

За разлика от учителката му по български език от основното училище.

# 610
  • София
Цитат
Здравейте, предварително се извинявам ако темата ми е точно за тук

Rolling Eyes

# 611

Цитат

С детенце на рекичка?

Здравейте!
Знаете ли къде около София има рекичка на която може да се отиде
 с детенце на 1,5год, така че да може да си поджапа във водичката. newsm41

според мен незаслужено затвориха шекерената темичка

# 612

Цитат
Да бъде спокойно, апетитно и послушно бебе.

# 613
  • София
Цитат
rotfImao rotfImbo smile3532

# 614
Цитат

То и да не е много апетитно по рождение, като го забъркат с яйца във ваната, посолят го после и го намажат с мас, все ще става за консумация  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт