Смешки от форума - 10

• 80 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Да бъде спокойно, апетитно и послушно бебе.

То и да не е много апетитно по рождение, като го забъркат с яйца във ваната, посолят го после и го намажат с мас, все ще става за консумация  hahaha

Как не се сетих за тези рецепти по- рано.  Joy

# 616
Цитат
Не намирам информация по следния казус. Родителите са разведени и правата са дадени на майката. Бащата е с определен режим на свиждане. Може ли по време на този режим, по негово усмотрение и без да пита майката, да води детето на лекар?
  newsm78

# 617
Цитат
Не намирам информация по следния казус. Родителите са разведени и правата са дадени на майката. Бащата е с определен режим на свиждане. Може ли по време на този режим, по негово усмотрение и без да пита майката, да води детето на лекар?
 newsm78
Според мен бащата в никакъв случай не може  да има "негово усмотрение" и да си позволява да води детето по лекари! Това е превилегия и задължение само на майката. Така, че детето на лекар-само с маминка.  Laughing Laughing Laughing ooooh!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 17:58 от Биси 13

# 618
Според мен бащата в никакъв случай не може в никакъв случай да има "негово усмотрение" и да си позволява да води детето по лекари! Това е превилегия и задължение само на майката. Така, че детето на лекар-само с маминка.  Laughing Laughing Laughing ooooh!
Тогава Елтън Джон и половинката му как решават въпроса?  Confused

# 619
  • София
Да не мислиш, че са се кукнали вкъщи и пред лекарските кабинети? Те са си наели бавачка много отдавна, която да поеме и тази задача.

# 620
Да не мислиш, че са се кукнали вкъщи и пред лекарските кабинети? Те са си наели бавачка много отдавна, която да поеме и тази задача.
Тъй ще да е  Naughty Naughty

# 621
  • # супернатурална #
Яко!  hahaha

Цитат

Въртяха, сукаха и пак на Боковия крачол кацнаха да му го дъвчат  Tired

# 622
Цитат
и аз не схващам за гугъл....
някви мустаци със стрелка и мъж с перли... newsm78
Цитат
21 век, не вярвах, че грамотен човек, ползващ интернет не може да познае двойноспиралната структура на ДНК.   Rolling Eyes Shocked Т. нар. "мустаци". А "нещото" вдясно е снимка на ДНК.

# 623
Цитат
 newsm78
Според мен бащата в никакъв случай не може  да има "негово усмотрение" и да си позволява да води детето по лекари! Това е превилегия и задължение само на майката. Така, че детето на лекар-само с маминка.  Laughing Laughing Laughing ooooh!

Кое му е смешното и така и не разбирам, а пет пъти прочетох?! Дали, ако вие сте в ситуацията на разведената и бившият реши да заведе детето ви на лекар, за да му постави ваксина, за която вие сте против, да речем, ще ви е до смЕх, дами?

# 624
Случая не е описан като такъв така че да си спестим "ако.."-тата  Peace На мен ми изглежда безумно зрял човек да не знае, че всеки може да заведе детето на лекар- родители, лелята, бабата, комшийката... Едно е законовото право, друго моралното  Wink

# 625
  • Варна
Зависи от лекаря. Може бащата да е решил, че иска обрязване за детето.

Цитат
Ух дано има ефект,защото тези стрий ме подлудяват #Crazy

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 00:13 от Приятно ми е - Богиня!

# 626
Цитат
Неготвещата жена за мен не е жена. Да си нахрани домочадието- това е една от основните биологични функции на жената. Една от половите женски роли.
[/b]

Кои ли са другите полови роли newsm78

# 627
Да ражда домочадието, дето после трябва да го храни.  Mr. Green Откъде е това съкровище?

# 628
  • n/a
Цитат
и аз не схващам за гугъл....
някви мустаци със стрелка и мъж с перли... newsm78
Цитат
21 век, не вярвах, че грамотен човек, ползващ интернет не може да познае двойноспиралната структура на ДНК.   Rolling Eyes Shocked Т. нар. "мустаци". А "нещото" вдясно е снимка на ДНК.

Хъм, и даже не е мъж, а жена. Розалинд Франклин.

# 629
Цитат
... в днешно време ако един баща ги кара еднакви е най-добре да се потърси лекарска помощ в осеменяването. Ужасно некомфортно би ми било ако имаме две или три момчета - аз сама с 3 или 4 мъже?!

Naughty

Общи условия

Активация на акаунт