MAC & Sephora - 13 тема

• 37 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета, върти ми се идеята да се сдобия със свободната пудра на Шанел.
От скоро започнах да ползвам розовия ББ на Скин 79, и в момента ми е перфектно. Но като се засили слънцето още, и ще придобия тен на шията и деколтето и лицето ще ми стои по-бяло. Искам да взема такъв цвят от пудрата, който да тушира белеещото лице. Към кой цвят /или цветове/ да си насоча вниманието?

# 31
  • София
Маци, това за Шанелската пудра все едно аз съм го писала  Joy. За сега обаче разума надделява, защото реално нямам нужда от нея  ooooh!. Напоследък кожата на лицето ми е супер, незнам от какво точно стана такава и не слагам почти нищо. Понякога само безцветна матираща пудра.....и това е  Flutter.

# 32
Записвам се, аз също съм фенка на MAC Simple Smile

# 33
  • Torino,IT
Мацата, вземи си я един тон по тъмна от този който си взимаш по принцип. Днес съм със шанелката която си взех вчера Dore върху пролетния бб крем на диор беж и ефекта е супер.
Преди малко ми дойде поръчката на Мак и ужас, вместо поръчания Definitely definied са ми пратили Shape the future.
Яд ме е защото си знаех че така ще стане защото в ит. сайт са объркали картинките с имената на дименшъните. На DD са сложили картинката на SF и обратното и съо.тветно при поръчките са разменили и кодовете. Ама все се надявах че има някой който да чете отзад на самия продукт какво е написано преди да го пусне в кутията. Да, ама не. Сега трябва да се.разправям.
Иначе.глосът underdressed е супер. Много съм доволна Видях в похожденията че и Плачолина го е взела, страхотно наситен,бляскав и бронзов. Само за лятото.

# 34
  • Варна
Дени, искам и аз шпатулка, моля  Praynig
Пристигна ли златното желе вече, да ви чуя мнението Simple Smile ?

# 35
Записвам се в любимата разоряваща ме тема  Grinning
Опитвам се да намеря клипчета как се гримира с каяла на Герлен и не успявам  Confused може ли малко помощ как точно да търся. С въртене сте споменавали че става, номера.
За това става въпрос

# 36
Записвам се в любимата разоряваща ме тема  Grinning
Опитвам се да намеря клипчета как се гримира с каяла на Герлен и не успявам  Confused може ли малко помощ как точно да търся. С въртене сте споменавали че става, номера.
За това става въпрос
Заповядай Simple Smile Обаче е важно да я слушаш какво обяснява. Аз хич не мога да опиша техниката на нанасяне както аз го правя, но важното е да го държиш под наклон и да го завърташ лекичко при нанасяне.  Става много лесно ако не са ти особено чувствителни очите разбира се.
http://www.youtube.com/watch?v=XaNdESvYElQ

# 37
  • Belgium
Дени, искам и аз шпатулка, моля  Praynig

Няма го още, в Сефора казаха, че го чакат към края на месеца  Peace

# 38
Дени, искам и аз шпатулка, моля  Praynig
Добре Маришка, с удоволствие знаеш! Heart Eyes Hug

Няма колекция на ЕЛ още. После ми казаха другия месец, но аз не им вярвам.

Алиена, среща в нашето кафене, когато можеш и наживо те гримирам и ти показвам как се върти най- лесно каяла. Heart Eyes Hug

# 39
Яд ме е защото си знаех че така ще стане защото в ит. сайт са объркали картинките с имената на дименшъните. На DD са сложили картинката на SF и обратното и съо.тветно при поръчките са разменили и кодовете. Ама все се надявах че има някой който да чете отзад на самия продукт какво е написано преди да го пусне в кутията. Да, ама не. Сега трябва да се.разправям.

Италианци - всичката им работа е все така  ooooh!
Сори за отклонението  Blush

# 40
Благодаря ви  Hug после ще изгледам клипчето на спокойствие и ако не успея ще те търся Денси  Heart Eyes  Grinning
Скрит текст:
Аз и за срещата утре разбрах, но съм на бал на едно близко момче.

# 41
Благодаря за новата тема, densi  Hug
Очевидно опаковката на каяла на Golden rose е имитация на каяла на Guerlain, сега виждам Mr. Green
Нещо остана ли в Мак от новата колекция или всичко вече се разграби Whistling

# 42
моми4ета, препоръ4айте ми цвят руж на мак. Кожата ми е NW20/ C2. До сега ползвах breezy с мн. лека ръка, но ми се иска някакъв по-свеж цвят, може би в прасковено, розово или нещо друго.

А доволни ли сте от техния mineralize loose foundation? иска ми се с леко нанасяне да го ползвам като матираща пудра. Или да си взема безветната лууз пудра на бен най?
мерси Simple Smile

# 43
Благодаря за новата тема!  bouquet
 Последната ми радост е тази пудра на Шанел http://tablet.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Powder-MO … 132640?sku=132641
Моля за съвет с каква четка да я ползвам, защото оригиналната гъбичка не ми е удобна!  Hug
Избирам и BB крем, време ми е  Mr. Green май ще се спра на Dior.
За гел-топа на Dior- заради бебето се лакирам по два-три дни  Laughing , и докато му дойде времето на него, лакът ми беше съвсем сух. Не се събра, разнесе се добре.

# 44
Момичета бяхте коментирали едно червило Wath the simmer ли, нещо от този род, къде във Варна мога да го открия и на каква цена е, че си купих рокля за повод в такъв цвят и си търся червило със същия цвят, а повода е след два дни... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт