MAC & Sephora - 13 тема

• 37 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
За това ли говориш?

Скрит текст:

МАК във Варна няма. Peace

# 46
Ами по-светло ми се стори на снимката която беше дадена. Нещо такова мисля, че ще ми свърши работа, ако знаете коя друга марка предлагат такъв цвят моля споделете.. Praynig   

# 47
  • София
Щом нямаш МАК наблизо, може да потърсиш в Инглот.

Такъв тип цветове има всяка марка според мен. Погледни и rouge volupte на Ив Сен Лоран- #27 rose paris и #29 opera rose. Може и Rimmel от серията на Кейт Мос- #16 като по-изгоден вариант (
Скрит текст:

# 48
Благодаря много, ще погледна на инглот каква им е цената?

# 49
моми4ета, препоръ4айте ми цвят руж на мак. Кожата ми е NW20/ C2. До сега ползвах breezy с мн. лека ръка, но ми се иска някакъв по-свеж цвят, може би в прасковено, розово или нещо друго.

Springsheen, Style Peace Mного свежи, младежки и отиват на всяка кожа. Единият е повече розов корал със златно, другият е прасковен, златен корал.

# 50
  • София
Да се разпиша и аз в темата.
Ония ден бях на бал и по случая си сложих ФДТ /на Максфактор 3в1 - страхотен е/ и отгоре запечатах с прахообразната пудра на Шанел.. е няма такова гладко лице. Не, че имам кой знае какви дефекти по лицето да скривам, но направо не можах да се нагледам сама себе си  Blush Mr. Green

# 51
beliz, на другата среща ще ми отсипеш малко да я пробвам и аз  Crazy А матира ли, някакъв блясък има ли?

# 52
  • Варна
Благодаря много, ще погледна на инглот каква им е цената?
18 лева

# 53
  • София
Нямаш проблем Весе, ще ти отсипя. Наистина е страхотна и я взех на много прилична цена с намалението в Сефора, но и на стандартна да се купи пак си заслужава, защото е много икономична.
Матира, няма блясък... има цвят, но някак стой прозрачна на лицето и изобщо не се забелязва. Аз всеки ден я ползвам върху ББ кремчето, макар този на Филорга да няма нужда от пудра, защото не стои мазно като се нанесе...
Пробва ли ББ крема na The face shop? как ти е на лицето?

# 54
Пробва ли ББ крема na The face shop? как ти е на лицето?

Не съм пробвала ББ кремове от много време. Нещо ги зарязах, като не се разбрах с корейските  Rolling Eyes Все нещо не ми пасваше на тях, на "нашите" марки нищо не съм пробвала реално, но на проби тези на Лореал и Гарние не ми харесаха и тях също ги зарязах да ги пробвам  Rolling Eyes
Този на  The face shop по-различен ли е?

# 55
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моят опит с ВВ показва, че дори и да ми пасне като цвят, то въпреки че съм с нормална кожа, след 2-3 часа вече съм лъснала здраво. Няма го усещането за матиране и дълготрайност, както с ФДТ.

# 56
Здрвейте, каква колекция има в момента в Мак? Аз пак нещо не съм разбрала!  Laughing  Каква е разликата между двата вида бронзиращи пудри от лятната колекция и има ли я тук?

# 57
Идвам с един бърз въпрос, на който не знам защо, но си мисля, че ще отговори Жаки.
Преди време си купих Rimmel Kate Moss 104. Много, много ми харесва като цвят, издръжливост и всичко. Въпросът е, че искам малко да се поглезя, та - нещо подобно, но в по-високия ценови клас да ми препоръчате?  Laughing
Скрит текст:

# 58
От снимките, които видях в нета, много ми прилича на моето Kinda sexy на Mac Simple Smile Но е трудно да се прецени  Hug

# 59
Kinda sexy е доста по-нюд. Това на Кейт ми се вижда доста лилаво, цикламено. Така на прима виста бих казала twig
Скрит текст:
Най-добре ако можеш да занесеш в магазина Римел-а и да сравнявате кое най-много се доближава

Здрвейте, каква колекция има в момента в Мак? Аз пак нещо не съм разбрала!  Laughing  Каква е разликата между двата вида бронзиращи пудри от лятната колекция и има ли я тук?
Теmperature Rising е колекцията. Едните пудри (бронзиращите) са по-интензивни като цвят, другите са с по-сатенен финиш и по-прозрачни.

До колкото знам от бронзиращите пудри е останала само едната, pro longwear са ги заредили днес.
Аз си взех нормалната Refined Golden и съм много доволна. И като цвят и като покритие и трайност е супер.

Общи условия

Активация на акаунт