MAC & Sephora - 13 тема

• 37 413
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, някой може ли да ми каже дали Сефора имат някакви клиентски карти?

# 61
Благодаря ви!  Hug
Ами, няма как да ходя в магазина, че пак ще имам право на доста подаръци, заради това ще го карам по течението.
Ако някой друг се сети за още някакъв вариант, моля да пише. Laughing

# 62
  • София
Пробва ли ББ крема na The face shop? как ти е на лицето?

Не съм пробвала ББ кремове от много време. Нещо ги зарязах, като не се разбрах с корейските  Rolling Eyes Все нещо не ми пасваше на тях, на "нашите" марки нищо не съм пробвала реално, но на проби тези на Лореал и Гарние не ми харесаха и тях също ги зарязах да ги пробвам  Rolling Eyes
Този на  The face shop по-различен ли е?

Е нали си отсипа пробичка от Адри Simple Smile Мислих, че си го пробвала вече Simple Smile

# 63
Да не мислиш, че помня как се казва крема  Mr. Green Въобще не разбрах, че за него ме питаш. Още не съм го пробвала. Така или иначе ще ми дойде много светъл и още не съм намерила време, в което няма да излизам навън, за да го пробвам. Но, като няма по-тъмни цветове, все едно дали ще ми хареса  Tired

# 64
  • Отвъд алеята зад шкафа
Връщам се от Сефора. Седя си аз и си пробвам пудрата Chanel beiges и си се чудя как би ми стояла (заради коментарите на Денси). Приближава се до мен консултантка и ме пита каква пудра си търся. Отговарям, че всъщност не търся пудра, но гледам Шанела, защото съм чела много добри отзиви. Консултантката ме огледа и каза "Елате", заведе ме на щанда на Диор и ми предложи ето това:

Каза, че това, което на един човек стои добре, за друг може да не е подходящо, че моята кожа няма нужда от ефекта, който придава Шанел beiges, а ми трябва нещо леко само за завършек. Има я във вариант на прах, но компактната повече ми хареса. Пробвах я на ръка и съм очарована от ефекта. Няколко пъти ми каза, че за моята кожа не е подходяща, тъй като била пудра "която давала цялостно префасониране на лицето"  newsm78 Та не знам вече колко пъти ходя да я гледам и се навивам, че ми трябва и все не се убеждавам. Странно, че не ми предложи свободната на Шанел, предполагам, че трябва да има близък ефект с Диорската.

# 65
Не е странно, че не ти е предложила свободната на Шанел, ще обясня защо. Забеляза ли случайно дали носи голям колан с четки на Диор?
Онзи ден както си стоях в Сефора се приближи до мен нова, непозната много любезна и хубава дама -консултант. Заговорихме се за гримове и защо няма нови колекции и в един момент тя започна да ми предлага разни неща на Диор, но от пролетната колекция. Отклоних я любезно и споделих какво имам от нея/ никога не го правя, защото страшно обичам да гледам сеири от нови, необучени продавачи/. Попитах я за продукти на YSL и тя ме каза, че работи само за Диор и трябва да попитам друг консултант
Запознахме се, защото си допаднахме, тя ми се представи като цитирам "новия гримьор на Диор за България". Много е компетентна, страшно разбира и препоръчва хубави продукти, но само на Диор разбира се.
Та ако е била тя става ясно защо те е отделила от Шанел. Wink

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много е вероятно да е била тя, защото не съм я виждала друг път. Също така като я попитах диорската пудра не прилича ли на свободната на Шанел и тя леко се смути и каза, че Шанел и Диор са двете най-добри марки и едната е по-добра в едно, другата в друго, но имали "идентични" продукти. Но не тръгна да ми показва Шанелската. Но иначе консултантката беше много приятна, хареса ми, много любезна и мила. И пудрата и хареса, в интерес на истината.

Ей, защо трябва да ги разделят марките с отделни консултанти? Така всеки си хвали своето. Искам като вляза и търся определен вид пудра, или ФДТ или червило, консултантката да ми посочи това, което е най-близо до търсеното, а не това, което предлага "нейната" марка.

Междудругото новият ФДТ на Ланком (двойният) на проба много ми хареса. Ама е 108 лв., много м исе виждат. питах за така чаканата лятна колекция на ЕЛ - нищо не знаят.

# 67
А тази колекция ще бъде според мен и от зарежданията на другите колекции досега основно в бутиците на ЕЛ. До Сефора трудно достигат лимитирани продукти или много по- късно, ако има остатъци.

Шпатулките за кремове стоят свободно при кремовете в Сефора на металните подносчета и може да се вземат оттам.  Попитах дамата за няколко и взех на когото бях обещала.  Hug  bouquet

# 68
gadamer, изключително ми е странно, че консултантката е определила пудрата beiges като "пудра, която дава цялостно префасониране на лицето". Аз действително я имам едва от няколко дни, но впечатленията ми са за един много фин и лек продукт.

По препоръка на Денси си я купих като по-лек продукт от свободната пудра и действително се убедих, че е така. Според мен изобщо и не може да става въпрос за префасониране - по-скоро за красив, естествен завършек.

# 69
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубава компактна пудра за цялото лице, която да матира леко, може и да изравнява тена или да е полу-прозрачна. Искам да е фина и незабележима на лицето.
С пудрите на МАС нещо не се разбирам, тъй че те отпадат. Нещо от марките на Сефора ме вълнува.

# 70
  • София
gadamer, изключително ми е странно, че консултантката е определила пудрата beiges като "пудра, която дава цялостно префасониране на лицето". Аз действително я имам едва от няколко дни, но впечатленията ми са за един много фин и лек продукт.

По препоръка на Денси си я купих като по-лек продукт от свободната пудра и действително се убедих, че е така. Според мен изобщо и не може да става въпрос за префасониране - по-скоро за красив, естествен завършек.

Да, и аз се зачудих на думите на консултантката. Имам няколко компактни пудри, но по-лека от les beiges нямам. Според мен неслучайно е glow пудра  Peace Аз си я нося върху ББ и то не върху цялото лице и много ми харесва.

Освен това последният път като бях в Сефора нямаше почти никакви пудри Les beiges. Имаше 10-ки няколко броя, но 20 и 30 бяха изчерпани. Ако не са заредили пак, може затова да насочват към други марки.

# 71
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам защо така я определи les beiges. Имаше предвид, че е по-тежка и покривна. И ми показа прозрачни пудри.

Адри, виж тази Диорската, за която писах по-назад, много ми хареса. Има я в 3 нюанса, но е прозрачна, прави кожата страхотно гладка, нежна и с един много готин завършек на вид, не само на допир.

# 72
  • София
Последните няколко пъти в Сефора, когато стоя пред щанда на Шанел и разглеждам продуктите, редовно започват да ме дърпат към други марки и да ми показват техните продукти (често нямащи нищо общо с това което казвам, че търся). Първия път не обърнах особенно внимание, но вече започвам да се дразня. Същото се случи и с червилата на YSL - "а не искате ли Ести Лаудер" - сто пъти ме попита. Ами не, не искам.

# 73

Ей, защо трябва да ги разделят марките с отделни консултанти? Така всеки си хвали своето. Искам като вляза и търся определен вид пудра, или ФДТ или червило, консултантката да ми посочи това, което е най-близо до търсеното, а не това, което предлага "нейната" марка.

Навсякъде за съжаление е така. И което е най странното за мен , че в момента в които се преместят да работят за друг бранд и той на секундата става най добрия. В нашия Дебеномс има една леля, която работеше за Кларинс и беше много убедителна. От няколко месеца работи за Шисейдо и вече Кларинс не струва.
Пудрата на Шанел, която променя визията. За каква кожа е подходяща? Какво точно прави, прикрива ли порите? Извинявам се, че задавам толкова въпроси, но няма къде да я пробвам и ще я поръчам по телефона.

# 74
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубава компактна пудра за цялото лице, която да матира леко, може и да изравнява тена или да е полу-прозрачна. Искам да е фина и незабележима на лицето.

Аз съм доволна от: http://www.clarins.co.uk/Ever-Matte-Mineral-Powder-Compact/C0501 … 012,en_GB,pd.html
Имам 00, която почти не добавя цвят в/у лицето. Много съм доволна, стои естествено и матира за няколко часа. Нося я в чантата, сутрин не слагам пудра. Нанася се много добре с апликатора, който е в кутията, пера го през уикенда, когато не я ползвам. Единствен недостатък - не е много икономична, но при цена 60-тина лева не е за умирачка. Стои добре и в/у ББ крем и в/у ФДТ, не стои добре на голо лице, не е това идеята явно. Кутията и самото огледало са много приятни и е кеф да ти е в чантата  Heart Eyes

Ще се загледам в диорската пудра, която gadamer е показала.

Общи условия

Активация на акаунт