MAC & Sephora - 13 тема

• 37 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Междудругото новият ФДТ на Ланком (двойният) на проба много ми хареса. Ама е 108 лв., много м исе виждат. питах за така чаканата лятна колекция на ЕЛ - нищо не знаят.

Хубав е фдт-а. Много добре се слива с кожата. Принципно обаче бих го нарекла по-подходящ за суха кожа, особено през лятото. Цената наистина е малко по-висока, но все пак има и коректорче и LR 2412  Flutter

# 76
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гледах, че във feelunique  е 45 евро, аз имам и отстъпка там, така че ще се върже към 40 евро макс.

# 77
  • USA, Steak State
Идвам с един бърз въпрос, на който не знам защо, но си мисля, че ще отговори Жаки.
Преди време си купих Rimmel Kate Moss 104. Много, много ми харесва като цвят, издръжливост и всичко. Въпросът е, че искам малко да се поглезя, та - нещо подобно, но в по-високия ценови клас да ми препоръчате?  Laughing
Скрит текст:

http://kosmetista.ru/blog/otzivi/35969.html

Лично съм му хвърлила око и е следващата ми покупка.

# 78
Днес бях в Сефора и попаднах на въпросната гримьорка на Dior, за която densi спомена. Хубаво и мило момиче, НО исках червило на ИСЛ, а тя само ми предлагаше Dior. Ами това отблъсква хората, които знаят какво търсят. Ако отида и кажа "искам някакво червило" - ок, нека ме насочи, но това е все едно да искам да си купя череши, а те да ми предлагат ябълки. Laughing
Да не говорим, че масово не правят никаква разлика между rouge volupte sheer candy, shine и класическите и ми обясняват, че са еднакви #Crazy
В Дъглас пък имаше момиче на Lancome, но не ме пришпорваше към техните продукти изобщо.
Накрая се ядосах и си взех пудра от МАК Heart Eyes
И наистина - по-компетентните консултантки отидоха в Paradise Tired

# 79
  • USA, Steak State
Утре ще е налична онлайн
http://www.temptalia.com/sneak-peek-mac-all-about-orange-photos-swatches

Мисля да се сдобия с червило и глос само, останалите са ми прекалено... оранжеви.  Mr. Green

# 80
  • София
Момичета, някой да е минавал покрай Прити Шоп на Гладстоун? Нали май и ноември правеха добри разпродажби  newsm78

А тази красота дали ще я има тук или да си я купя от чужбина?

# 81
Няма я Терра Ора тук. Вземай от чужбина. Много е хубава, но е много светла да знаеш.
Намалението в Прити шоп мина. Hug

# 82
Вчера си получих бейсик палитрата на УД, обаче много трудно я отварям, обелих си лака чак. И при вас ли е така  Tired

# 83
  • Бургас
 Аз пък искам да похваля  синята лятната палитра на Диор наистина е чудна, особено светлото бебешко синьо е  Heart Eyes особено, че  ги взех и за 48лв чудно

# 84
  • София
Няма я Терра Ора тук. Вземай от чужбина. Много е хубава, но е много светла да знаеш.

Точно защото е светла я искам, нали съм от отбора на снежанките  Mr. Green

# 85
Аз пък искам да похваля  синята лятната палитра на Диор наистина е чудна, особено светлото бебешко синьо е  Heart Eyes особено, че  ги взех и за 48лв чудно
От къде

# 86
  • Бургас
feelunique  Peace

# 87

А кога горе-долу правят намаления и как ги следите (в ПШ, Сефора,...). Преди 2 седмици минах покрай Прити Шоп, но не видях никъде да има обявено намаление. Rolling Eyes Очаквах да има обявено на самата витрина или аз съм много сляпа или бързо е минало...
Колко процента е горе долу намалението на Шанел, Диор, Герлен, Клиник?  Simple Smile

# 88
Имаше до 70 % намаление в случая на Диор и Живанши. Други марки не присъстваха. Преди имаше и на Шанел, но вече не. Такова голямо намаление има два пъти годишно в Прити шоп на Гладстоун и после в Пловдив и Варна/по различно време разбира се/ и не пише нищо.
На Клиник и на ЕЛ си има намаления понякога в бутика 30 процента и разни други промоции, а Сефора правят понякога намаления на различни продукти от различни брандове с по около 30 %.

Утре съм на грим сесия на Шанел, да видя дали ще ме зарибят с нещо ново. Ще пробвам и патладжанената спирала, която така изглежда добре, но да видим на мигли как ще е.

# 89
 Някой може ли да ми каже каква е цената на единични сенки в МАК със и без кутийка? Praynig А палитрата?
Мерси предварително  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт