MAC & Sephora - 13 тема

• 37 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Belgium
Armira, ще ти дадат, не се притеснаявай.

На мен точно днес ми дадоха такава  Laughing

# 16
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малките пластмасови лъжички като шпатулки, които дават с някои сладоледи в кофичка, ще свършат същата работа.

# 17
Благодаря за новата тема, Дени  Hug

Да кажа, че такива шпатулки за крем имат и Орифлейм, ако на някой му е от полза. Аз си взех от тях и ми е много удобно за нанасяне на крема.

# 18
  • Пловдив
Благодаря ви момичета!  Ще си поискам в Сефора:hug: Hug Hug
Кажете как ги почиствате,със спирт ли? Blush

# 19
Дени,предстои ми идване в София,ако поискам шпатулки в Сефора  те ще ми дадат ли просто ей така? Blush Ще се възполвам от предложението ти в случай ,че не ми дадат Hug Hug Hug
Ще ти дадат. Моля те, пиши ми кога ще идваш, да се видим. Heart Eyes Hug

Козметиката на Долче и Габана коментирана в предишната тема е хубава, цените им обаче също. Червилата са много наситени, с хубава мазна консистенция и масивни гилзи.
Моя фаворит обаче е козметиката на Армани, но там цените са отвратителни.
Вече е на пазара и автобиографичната книга за Армани, дано е интересна като тази за Версаче.

Палитрата бронзър лято 2013 година на Армани, която харесва Вдовичката с тройка сенки в кафяво на долния етаж е много красива. Аз обаче си имам доста кафяви сенки и не я взех.

# 20
Мерси за темата.   bouquet
И аз отдавна търся безуспешно шпатулки от доста време и докато намеря ползвам клечки за уши. Wink

# 21
  • Пловдив
Дени,разбира се Hug Hug

На Армани със харесала една спирала за очи  със супер готиното име ''eyes to kill'' и тро кафяви сенки за очи,но за сега само ги гледам Mr. Green

# 22
  • на последния етаж
И аз в новата тема. Simple Smile Благодаря!  Hug

# 23
  • USA, Steak State
Денси аз хубаво я харесвам, ама не ми трябва и само я гледам.  Mr. Green

Всеки ден аха да я купя и се сещам, че ще си стои в шкафа заедно с други импулсивни покупки.

# 24
  • Berlin
Лу, видях в другата тема какво си взела от Сефора. Благородно завиждам, защото само мога да си мечтая за Ла Прери. Simple Smile))
Може ли да ми препоръчате трайно, пигментирано, по-сухо червило, да не е много висок клас. Simple Smile От Сефора ми препоръчаха Too Faced и си взех едно, но не е толкова сухо и не ми се струва много трайно.

# 25
  • Пловдив
Аз от доста време съм набелязала при поръчка да взема тази шпатулка на Артдеко  (шпатула за крем-коректор я водят, незнам колко е голяма обаче -надявам се да е мъничка ) Grinning
  , но я забравям, като правя поръчки от сайта.

# 26
  • в 1001-та нощ
Благодаря за темата  Hug

За Сеша - на мен никога не ми се е отдръпвал, чела съм за рози ефект, но не ми се е случвало  newsm78 Като ми свърши - може да пробвам и топ-гела на Диор  bowuu

# 27
  • Belgium
abs, аз си купих само един продукт на Ла Прери (Soft Glow) и всичко друго са миниатюри между 5 и 10 мл, които са подарък към него  Laughing

А и имаше 30% намаление на всичките им грим продукти. Иначе наистина са ужасно скъпи.

Днес пробвах гел топ лака на Диор - изсъхна за около 10 минути, което е супер и не ми се отдръпна за разлика от Сеш. Единство е малко гъст и подозирам, че ще се налага често разреждане, но това да му е минусът  Laughing Благодаря на Elle-melle, че ни насочи вниманието към него  Hug

Момичето в Сефора каза, че не е съвсем сигурна, но гел топ лакът най-вероятно ще остане част от постоянния асортимент на Диор  Peace

# 28
  • София
Момичето в Сефора каза, че не е съвсем сигурна, но гел топ лакът най-вероятно ще остане част от постоянния асортимент на Диор  Peace
Aз не съм чула нито за секунда този топ лак да е лимитиран!?
Освен от догадките във форума. Лак като лак. Топ като топ. Нито пише на него лимитед, ни нищо.
Аз съм си най-доволна от Голдън Роза-гел луук-а. Grinning
Апропо много се спекулира с това "лимитед". Продава повече сигурно? Thinking

Колкото са лимитед сериите на Балея и кремовете им, които лежат месеци по стелажите! ooooh!
Падам от смях просто!! Wink

Сори за отклонението!

По темата.

Пристрастявам се или по скоро започвам да развивам  зависимост към пигментите на MAC. Ама Надето е виновна. Нашето Наде. Laughing

# 29
  • Belgium
kopche, аз точно заради догадките във форума, че може да е лимитиран продукт го казвам.

Да не вземе някой да се презапасява  Laughing

А че лимитираното продава, то това си е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт