MAC & Sephora - 13 тема

• 37 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Розовото желе на ЕЛ Simple Smile

# 631
  • Отвъд алеята зад шкафа

Хм, хм, каза човекът с Гарденията  Twisted Evil

hahaha

# 632
  • София
Е, Гарденията би била доста по-трудна за намиране Simple Smile

# 633
  • София
Момичета, мина ли ви плащането в Дейбхман? Моето го канселираха:-(

# 634
  • в 1001-та нощ
Епона, Сефора имат хубав розов хайлайтър

# 635
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, Гарденията би била доста по-трудна за намиране Simple Smile

Мммм, да  Simple Smile Още съжалявам, че бях на онази среща и я видях на живо!

# 636
  • Пловдив
Диор ролз даймант? Flutter

# 637
  • София

И как точно ще го намери  Mr. Green

За мен пролетните метеорите имат точно розов блясък  newsm78

# 638
  • USA, Steak State
Тези новите метеорити май няма да ги има на друго място освен Япония и Китай...

# 639
Ел, това розово желе колко го търсих, намиране няма...

Гарденията май денси каза, че са я пуснали по някое дюти фри?

Алена, нещо по-розово ми се иска.

Роуз даймънд не е ли руж?

Пролетните четеорите са розови, но аз ги слагам на цялото лице. Може да пробвам по-наситено само като хайлайтер. Вчера така пробвах онази розовата пудра на Ревлон, но не беше много ездръжлива носена така.

# 640
Момичета, пудрата ми е почти свършила. Обирам каквото е останало отстрани  Blush. Ползвам Mineralize Skinfinish Natural. Чудя се дали да не я сменя с нещо друго? Дали ще може да препоръчате нещо?

Аз всъщност влязох да питам за база за сенки. Не знам дали е ОК, но и на клепачите си слагам от Prep+Prime на Mac, и понеже и той ми е на свършване, трябва да си взема нова база. Ползвала съм на Urban Decay и с нея сенките са бетон цял ден. Имам и една на Манхатън, но с нея сенките изкарват 2-3-4 часа само. Препоръчайте добра база  Praynig

# 641
Най-добрата база за мен са Пейнтпотите на Мас /имам много бази за сравнение/. Като татуировка става грима отдолу. няма мърдане каквото и да сложиш. Painterly е най-универсалния цвят и прави наистина чудеса.
Онзи ден в Сефора отбелязаха грим, направен в 7 часа сутринта с три цвята матови сенки от Нейкид и като чисто нов в 20 часа вечерта. Най-интересното е, че черния молив на ЕЛ, който си ползвам обикновено също не беше помръднал и си стоеше наситено черен отгоре на клепача и отстрани като опачица. Това вече не разбирам как става.

# 642
Гримът в Сефората с база на Mac ли е бил правен?

# 643
Е не как с чужда марка?! Grinning Беше си правен от мен в къщи в 7 часа сутринтата с моята си база на Мас.

# 644
И аз затова се зачудих Grinning Не разбрах, че за теб става въпрос и че ти си си го правила.  Blush Ще се обзаведа и аз с Пейнтпот. Благодаря за препоръката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт