MAC & Sephora - 13 тема

• 37 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
При мен Пейнтпотите на Мас се събират в гънките на  клепача... с UD нямам този проблем.

Не съм пробвала обаче новите пейнтпоти, може да са променили формулата.... Painterly go мъчих доста, но не става  newsm78

# 646
  • Отвъд алеята зад шкафа
Интересно ми е на MUFE базата за очи дали е добра?

# 647
  • София
Аз ползвам Soft Ochre - не се събира в гънките на клепача.
Денси говори за тези двата,

Painterly и  Soft Ochre

които са с различна текстура от цветните.

Имам и от тях и наистина леко се събират в гънките.

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 11:33 от Мaрта

# 648
  • София
Марта, горните две снимки са на бази ли и можеш ли да ориентираш как точно се казват?
Аз също съм на тема база за очи и бих искала да попитам дали МАС или TF Eyeshadow Insurance?
В моя случай, ще ги ползвам повече за уеднаквяване на цвета на клепача отколкото за сериозно гримиране и ми се иска да купя по-щадящото за кожата.
Приемам и други предложения, които се държат внимателно към кожата на клепача  Grinning.

# 649

тази база много ми харесва. с две ръце съм за нея. Аз имам лилавата опаковка, която е безцветна на клепачите. Сенките са бетон 8 часа. Без нея сенките ми се събират след 1 час. имам мазни клепачи.

Тази база на Клиник е отвратителна.

Розовото желе на ЕЛ го имам навсякъде при нас. Търсих го в онлайн магазините, но намерих само златното тук http://shop.nordstrom.com/c/estee-lauder-face-makeup?origin=leftnav

# 650
  • София
bib , точно с тези двата (написала съм цветовете) се изравнява цвета на клепача и става идеално платно за гримиране. Само трябва да се помни, че при paint pot, трябва да се работи бързо и бурканчето да не се държи отворено дълго време за да не изсъхва продукта.

Имам и UD базата (лилавата). Сенките и с нея не мърдат, но не ми изравнява цвета на клепача.

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 12:20 от Мaрта

# 651
  • София
Марта,   bouquet

# 652
bib , точно с тези двата (написала съм цветовете) се изравнява цвета на клепача и става идеално платно за гримиране. Само трябва да се помни, че при paint pot, трябва да се работи бързо и бурканчето да не се държи отворено дълго време за да не изсъхва продукта.

Имам и UD базата (лилавата). Сенките и с нея не мърдат, но не ми изравнява цвета на клепача.
Подкрепям абсолютно, като обаче аз имам две от базите на UD, лилавата и матовата и базата на Too Faced, която също не ми харесва толкова колкото тези на Мас.

# 653
Здравейте, момичета! Никога не съм била в Сефора в София, някой знае ли дали са по-високи цените от тези в чужбина (по-конкретно Италия ако знаете)? Сега съм там, към червило и спирала на Шанел съм се насочила и се чудя дали да ги взимам или и от София ще е  същото.

# 654
Кажи моля, коя е спиралата и ако мога ще ти кажа цените им тук да си сравниш. Спиралата Льо Волюм например е 60 лв.
Ако обаче са от лятната им колекция, тя не е вненеса тук и няма и да се внесе. Peace

# 655
  • София
Някой пита пред страница може би за поръчките от Debenhams- е, моята е също отменена. Парите са блокирани, писах им- пак си пишат, че е отменена, за блокираните пари нищо не казват. Сега трябва да чакам 30 дни, в които те да не дръпнат парите и тогава банката ще ми ги разблокира.........

# 656
момичета, ярко синият молив за очи на Импала имитация на кой от тазгодишните летни беше?  Blush

Скрит текст:

# 657
  • Бургас
Някой пита пред страница може би за поръчките от Debenhams- е, моята е също отменена. Парите са блокирани, писах им- пак си пишат, че е отменена, за блокираните пари нищо не казват. Сега трябва да чакам 30 дни, в които те да не дръпнат парите и тогава банката ще ми ги разблокира.........

Лошо.  Rolling Eyes
(В ДСК отблокират пари при отказана поръчка, ако им препратиш по мейл отказа от търговеца. Не знам на коя банка ти е картата, но знам, че и други банки действат по този начин. Иначе, срокът за отблокиране на сумата в ДСК е 45дни.)

Моята поръчка е изпратена, още на 13-и, но аз поръчах малко преди да пиша в темата, т.е. в началото на намалението.

# 658
  • в 1001-та нощ
не мисля, че има нещо общо с намалението  Peace

аз поръчвах в началото на май  Peace

ти на какъв адрес поръча? Rolling Eyes

# 659
  • Бургас
не мисля, че има нещо общо с намалението  Peace

аз поръчвах в началото на май  Peace

ти на какъв адрес поръча? Rolling Eyes

Това за намалението го споменах, защото единствената отказана ми досега поръчка пак беше по време на някакво намаление преди.
Всички останали поръчки от там съм си ги получавала без проблем и много бързо. Поръчвам на адрес на посредник (КД).

Общи условия

Активация на акаунт