MAC & Sephora - 13 тема

• 37 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Картата е на Piraeus, поръчах до адрес на Gabco в UK.  Rolling Eyes

# 661
  • в 1001-та нощ
Мимита, след името изписваш ли номер от посредника?

Илли, и моите отказани с с Габко  Peace

плащам с ВИЗИ през булбанк, не мисля, че картите са проблем  Peace в едно от обясненията писаха, че името то картата и от адреса (с номер) не съвпадали, но всеки път си измисляха причини....  ooooh!

# 662
  • Бургас
Мимита, след името изписваш ли номер от посредника?

Илли, и моите отказани с с Габко  Peace

плащам с ВИЗИ през булбанк, не мисля, че картите са проблем  Peace в едно от обясненията писаха, че името то картата и от адреса (с номер) не съвпадали, но всеки път си измисляха причини....  ooooh!

Номер - не, защото при КД няма номера. Само след името пиша KD.

# 663
  • в 1001-та нощ
да, значи пак има разлика с името от картата  Peace

# 664
  • Berlin
Може да не доставят на адреса на Габко, ако е имало проблеми. Thinking
Някой, ако успее да направи поръчка, може ли да ми вземе една спирала от тази промоция на Ланком?  Praynig Може да се разберем на ЛС.

# 665
момичета, ярко синият молив за очи на Импала имитация на кой от тазгодишните летни беше?  Blush

Скрит текст:
И Ланком имат, и Шанел също, както и ЕЛ двойния.

# 666
  • Бургас
Аленка,
Не мисля, че това е проблемът. Освен, може би, ако не са напълно различни имена при поръчката и това на картата.
Спирам, че ще ни се карат.  Embarassed

Може да не доставят на адреса на Габко, ако е имало проблеми. Thinking
Някой, ако успее да направи поръчка, може ли да ми вземе една спирала от тази промоция на Ланком?  Praynig Може да се разберем на ЛС.

Те свършиха, почти веднага. За двойните сетове става дума. Аз отмъкнах един с Драма.

# 667
момичета, ярко синият молив за очи на Импала имитация на кой от тазгодишните летни беше?  Blush

Скрит текст:
И Ланком имат, и Шанел също, както и ЕЛ двойния.

благодаря!   bouquet

# 668
Има още сетовете на спиралите на Ланком.
Давам ви само идея - не можете ли да се обадите до магазин и да поръчате. Давате по телефона номера на кредитната карта и се разбирате с продавачката да ви пусне покупката до България.
Аз така поръчвам от Браун Томас. Досега никога не е имало проблем. Имах проблем с един крем на ЕЛ, който беше гранясал защото не беше затворен правилно. Но веднага ми го смениха и подаръци ми пратиха за извинение.
В нашия Дебеномс няма всички брандове, но винаги мога да поръчам каквото искам и го доставят в магазина.

# 669
Да помоля някой да погледне в Сефора има ли я тази палитра от новата колекция на ИСЛ трябва да е newsm78  Praynig
http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Palette-Collector … -Marrakesh-Sunset
  bouquet

# 670
Мисля, че точно тази палитра не съм я виждала, но специално ще проверя за теб. Hug  bouquet

# 671
Благодаря ти много Денси.Сега се сетих че мога и по телефон да попитам , но не бързам и ще ми е по-спокойно ти да погледнеш когато имаш възможност Hug

# 672
@ densi Мерси много! Тук са 29,90 евро спиралите, толкова е и coco rouge shine, но няма да го взимам, защото днес се начервих пак с новия цвят пигмалион, видях се на улицата на нормална светлина и въобще не ме впечатлява. В такива случаи много се радвам на себе си, че съм се научила да премислям покупките. Сега съм възхитена от бб крема на Ив Сен Лоран, който пробвах и метеоритите отгоре (пресипах си скришом 4-5 топчета от тестера в малка кутийка и сега им се радвам). И хвърлих око на един chubby stick на clinique, но ще ходя пак да пробвам за да съм сигурна. Blush

# 673
Сестра ми Златото мое, сега се върна от Гърция и ми връчи с голяма гордост и стаен въпрос "надявам се че я нямаш"...... Терра Ора на Герлен.  Whistling Whistling Whistling Зарадвах се страшно и сега ще му мисля дали и как ще се справям с блясъците. Ако не ще се върне пак при нея. Heart Eyes

# 674
  • в 1001-та нощ
хи, хи  Blush аз съм сигурна. че се справиш  Peace  много мил жест  Peace тера ора-та явно те обича - щом е избрала да дойде при теб по този път  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт