MAC & Sephora - 13 тема

• 37 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сестра ми Златото мое, сега се върна от Гърция и ми връчи с голяма гордост и стаен въпрос "надявам се че я нямаш"...... Терра Ора на Герлен.  Whistling Whistling Whistling Зарадвах се страшно и сега ще му мисля дали и как ще се справям с блясъците. Ако не ще се върне пак при нея. Heart Eyes

Ех, Дени, бях сигурна, че ням как да те подмине тази красота.... със здраве да си я ползваш  Hug

Лошото е, че след седмица ползване Терра Ората ми се струва оранжева и пак минах на пролетните метеорити, ще се върна към нея, като почернея малко  Joy Joy Joy

Ето хубав розов хайлайт.

http://www.feelunique.com/p/Elizabeth-Arden-Pure-Finish-Highligh … -Illumination-10g

# 676
Благодаря ви момичета! Наистина останах изненадана, въпреки че когато бяхме на грима на Герлен казах, че няма да я купя и на гримьорката, защото не ща блясъци, а и си имам бронзанти. Явно сестра ми е запомнила и е решила да не пропускам абаносовата кутия, защото знае, че имам тази на Пучи. А и тя страшно я хареса, но понеже не се гримира решила да ме зарадва. Успя! Heart Eyes

# 677
# 678
  • Бургас
Densi искаш не искаш не можеш да избягаш от Герлен . Честито, мисля че много добре ще се справиш с блясъка   bouquet

# 679
  • Отвъд алеята зад шкафа
Densi добра дошла в отбора с тера ора   Grinning

Продуктът на снимката ми прилича на ружът хайлайтър от есенната колекция на Шанел, много ми е интересно какво точно ще представлява.

# 680
Това не е ли от крем ружовете?

# 681
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам, крем-ружовете не са ли по-наситени и тъмни цветове?

# 682
Не знам, крем-ружовете не са ли по-наситени и тъмни цветове?
Точно от новите крем ружове, Inspiration е цветът   Grinning  в Гугъл излиза даже тази снимка.

# 683
Здравейте красавици! Не съм от София и няма как да проверя затова питам тук,обръщали ли сте внимание какви комплекти с четки за гримове се предлагат в Сефора? Предполагам ,че има някои от сетовете на Сефора,но кои по точно?Ако някоя от вас знае може да ми изпрати отговор и на лични.Много ви благодаря предварително

# 684
Темпталия е пуснала ревюта на новите палитри на МАС, нещо въобще не съм впечатлена:
http://www.temptalia.com/mac-pinkluxe-veluxe-pearlfusion-eyeshad … w-photos-swatches
http://www.temptalia.com/mac-greenluxe-veluxe-pearlfusion-eyesha … w-photos-swatches

# 685
  • в 1001-та нощ
на мен и двете ми харесаха  Blush

# 686
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз гледах ревютата, изобщо не ми харесват по нейните суотчове.

Денси, как е тера ората?

# 687
Зле! Вчера нанесох с много пухкава голяма четка, както описват всички и както я нанасят гримьорите на Герлен и след два часа лъснах ужасяващо. При това аз задължително нося отдолу Беж 20. Още като поставих бузките над назолабиалните ми лъснаха така, както не харесвам, та се наложиха поправки. Харесвам я само на скулите високо като хайлатър и днес нанесох така. Аз си обичам страшно Кларинския бронзант, с него направих днес скули и отгоре Терра ора. Добре стана, но на цяло лице е невъзможно за мен да я нося. На носа, средата на челото фронтално и на брадичката е  буквално смешно да я нося. Миризмата и обаче е пристрастяваща.

Давам отзив и за сините, кремообразни сенки в бурканче на Пупа. Хубави са, много силно наситено синьо. Върху база на Мас не мърдат по цял ден дори в горещините навън. Без база обаче не съм ги носила и не смятам да го правя. Мисля, че ще станат и като очна линия с няколко повторения, но все още не съм пробвала.

# 688
  • София

Втората не е лоша, но съм се зарекла скоро сенки да не купувам  Laughing

Нямам търпение да заредят златното желе в Сефора... тези дни ще е  Mr. Green

# 689
пудрата беж навсякъде ли е изчерпана? в дъмолската сефора я няма вече в човешки цветове /20 и 30/  Rolling Eyes
докато реша, че я искам /все още не съм 100% убедена/ и тя изчезна  Tired
и ако не се появи отново, едва ли ще й напиша ревю  Joy, за това пуснах снимките, които правихме с една приятелка на нейната  Joy

Хармони на Мак вече е при мен, тези дни и него ще снимам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт