MAC & Sephora - 13 тема

• 37 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бубс, в бутик Престиж на Янко Сакъзов имаше налични всички цветове от Беж. Освен това, консултантките са уникално любезни и ще те консултират, без да са досадни. Ще те оставят да се гримираш колкото и с каквото пожелаеш и да си избереш на спокойствие. Шанел купувам само и единствено от там  Peace

# 691
Пу първата клиентка съм на MUFE от Сефора в Парадайз мол.  Mr. Green  Mr. Green Стелажът е огромен, перфектен, има си всичко. Тестерите са все още "девствени' и се възползвах.  Crazy Пробвах три ФДТ - HD, MAt velvet+ и Face and body - засега се спрях на последния като най-лек(цена 70лв за 50мл), като си взех един тон по-тъмен от тена ми, заради приближаващата почивка. От HD и Face and Body има уникално разнообразие от цветове, Velvet-a е доста ограничен. Има моливи, сенки, палитри, много видове бази, въобще гондолата е наслада за окото.  Peace

# 692
Бубс, в бутик Престиж на Янко Сакъзов имаше налични всички цветове от Беж. Освен това, консултантките са уникално любезни и ще те консултират, без да са досадни. Ще те оставят да се гримираш колкото и с каквото пожелаеш и да си избереш на спокойствие. Шанел купувам само и единствено от там  Peace

благодаря!   bouquet

# 693
  • София
А пудрата Беж лимитирана ли е?

# 694
  • Бургас
Пу първата клиентка съм на MUFE от Сефора в Парадайз мол.  Mr. Green  Mr. Green Стелажът е огромен, перфектен, има си всичко. Тестерите са все още "девствени' и се възползвах.  Crazy Пробвах три ФДТ - HD, MAt velvet+ и Face and body - засега се спрях на последния като най-лек(цена 70лв за 50мл), като си взех един тон по-тъмен от тена ми, заради приближаващата почивка. От HD и Face and Body има уникално разнообразие от цветове, Velvet-a е доста ограничен. Има моливи, сенки, палитри, много видове бази, въобще гондолата е наслада за окото.  Peace

Супер, честит да ти е!
Дали обърна внимание от кой цвят започваше гамата на Мат Велвет?

# 695

Честито.  Simple Smile И цената е добра.
Сефора доставят ли с куриер?  newsm78 Сега ще им звънна.  Mr. Green

# 696
Mat velvet+ започваха от 30 номер - доста е светъл.  Peace

# 697
  • Бургас

Мерси, аз се надявах поне на 20.  Rolling Eyes

# 698
  • Torino,IT
Пиша с отзиви за ББ-то на Герлен. Несполучлива покупка отвсякъде.  Пристигна днес и веднага го пробвах,но нанесен  на лицето изглеждам като призрак, много светъл дойде докато на проба на ръката се сля игрално с кожата..за пръв път ми се случва така. Тъмният цвят обаче ми идваше видимо тъмен, но на лице не.знам как би.стоял. Тежко покритие и ввднага след това лъснах. Иначе като консистенция е много приятен но не ми.влиза в употреба. Не знам какво да правя.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 15:59 от Lindita

# 699

Мерси, аз се надявах поне на 20.  Rolling Eyes

Да не те излъжа, но може и да е имало 20. Видях, че единия номер се повтаряше, може и да са се объркали.

# 700
  • София
Даа, щендерът на MUFE е доста добре зареден - изглежда има всичко  Peace Party

Аз си взех само HD Foundation за сега, отдавна искам да го пробвам. Той е на цена 71лв.
Сега си сложих на цялото лице, първото впечатление е, че стои доста естествено, както и сравнително леко на кожата.

Пробвах Aqua моливите, доста устойчиви изглеждат на кожата на ръката... И един цвят от очните линии пробвах, това пък го свалих още по-трудно....

Още не бяха сложили цени на всичко, така че не съм и запомнила много цени... Aqua моливите (и за очи, и за устни) са по 31лв. Aqua Cream сенките мисля, че са по 43лв.

# 701
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еее, от Мола идвам, но не минах през Сефора, изобщо не ми хрумна да проверя за MUFE. Ще остане за след морето  Sad

# 702
  • София
Пиша с отзиви за ББ-то на Герлен. Несполучлива покупка отвсякъде.  Пристигна днес и веднага го пробвах,но нанесен  на лицето изглеждам като призрак, много светъл дойде докато на проба на ръката се сля игрално с кожата..за пръв път ми се случва така. Тъмният цвят обаче ми идваше видимо тъмен, но на лице не.знам как би.стоял. Тежко покритие и ввднага след това лъснах. Иначе като консистенция е много приятен но не ми.влиза в употреба. Не знам какво да правя.
Линдита, с каква кожа си? Много съм го набройкала това ББ, а аз лесно лъсвам Embarassed

# 703
  • Torino,IT
Линдита, с каква кожа си? Много съм го набройкала това ББ, а аз лесно лъсвам Embarassed

Като цвят ли питаш или като тип кожа?
Кожата ми е нормална до.смесена в т зоната, иначе като цвят съм с неутрален подтон,обикновено на фондьотените съм в някой бежов  или пясък цвят. Много са коварни цветовете на това бб, светлия е бял на лицето,а тъмният за моята кожа прави разлика.с.шията. Сега.съм го пуснала е един сайт за намалена козметика, ще.видим. Герлен този път ме разочароваха.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 21:29 от Lindita

# 704
  • София
А пудрата Беж лимитирана ли е?

Пак да си повдигна въпроса  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт