MAC & Sephora - 13 тема

• 37 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
А пудрата Беж лимитирана ли е?

Пак да си повдигна въпроса  Simple Smile
Когато я пуснаха питах в Сефора и казаха, че не е  Peace

# 706
  • София
Mat velvet+ започваха от 30 номер - доста е светъл.  Peace

Мерси, аз се надявах поне на 20.  Rolling Eyes

Има номер 20.
Истинско удоволствие е новият стелаж. Пълен - всичко има, голямо разнообразие. Харесах един течен хайлайтът, ще го мисля още. Кремообразните сенки в буркан са някакъв абсолютен разкош - нямат триене, страхотни, наситени цветове. Цветните очни линии не мога да си ги изтрия от ръката. Единичните пресовани сенки са много зле - като взема с пръст са страхотни, като нанеса вече нямат никакъв пигмент. Имат всички видове бази, към 15 четки, абе всичко.

Ето снимки - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=492904704111006&set= … ype=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=492904704111006&set= … ype=1&theater

# 707
  • Бургас
Mat velvet+ започваха от 30 номер - доста е светъл.  Peace

Мерси, аз се надявах поне на 20.  Rolling Eyes

Има номер 20.
...

Супер!
Благодаря и на двете за информацията!   bouquet

# 708
  • София
Когато я пуснаха питах в Сефора и казаха, че не е  Peace

Благодаря ти, Алиена! Изненадаха ме със служебен бонус и мисля с нея да се зарадвам.

# 709
  • София
El, благодаря много за снимките! Hug
Друго си е човек да го види на снимка, а не само по приказки! Laughing
Как ги сравняваш като цени? Като МАК или повече? Thinking

# 710
  • София
По-скоро като MAC  Thinking ФДТ-ите са средно 70 лв., сенките в бурканчета 40 и няколко, червилата около 40, очните линии и единичните сенки също, течните хайлайтъри са около 66-67лв., базите за грим пак толкова. Четките не погледнах, имат и разтвор за почивстване на сенки, който нямаше цена. HD пудрата е към 57, останалите пудри, бронзъри и ружове въобще не погледнах.

За лятната колекция на EL - заредена е в бутиците. Желето е страхотно. Вчера вечерта бяха останали 4 броя. Наистина е много подобно на Whisper of Guilt на MAC, покриват се на 90%. Изключителен блясък, може да се ползва за сенки, когато според мен най-вече ще се види красотата му. На по-тъмна кожа ще седи УБИЙСТВЕНО! При светлите, според мен, няма да си проличи толкова красотата на продукта.

Абсолютно изненадващо за мен сенките се оказаха невероятни и си ги взех. Пигмент, цвят, блясък, съчетание - просто страхотни  Heart Eyes

# 711
  • Отвъд алеята зад шкафа
Казах аз, че тази палитра на ЕЛ е страхотна. Само да беше и с други цветове  Laughing

# 712
И аз отивам сега да видя палитрата.

# 713
  • София
Too Faced Fall 2013 Pretty Rebel

# 714
  • Бургас

Не изглеждат зле  Thinking
Но от колекцията ми харесаха Lip Injection Color Bomb! Moisture Plumping Lip Tint

# 715
  • Варна
Каква е цената на палитрата на ЕЛ?

# 716
  • София
109 лв.

# 717
  • Варна
ooooh!
Отивам да пускам тото!  Crazy
Чудна е палитрата, но ще мисля, няма да се впускам през глава както правя обикновено.

# 718
  • София
Стряскаща цена е, наистина  ooooh! От някой ук сайт би излезнала на по-добра цена. Не я мисли, не е must have, просто аз се учудих колко ми хареса  Blush

# 719
  • в 1001-та нощ
коя е палитрата?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт