MAC & Sephora - 13 тема

• 37 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
 Laughing Too Faced палитрата ми напомня на палитрите на UD ... , готина  е и ако нямах The Vice бих я купила. А на ЕЛ палитрата, както и много други.... направо се учудвам от себе си - как не може нищо да ми грабне окото  Tired - даже ми се присвива корема като погледна, нещо съм се разболяла и не мога да харесам нито една палитра - нищо не предизвиква и най-малко желание за покупка, дори след толкова хвалби на някои от тях , дайте ми пудри , хайлайтъри и червила  Blush .

Ако реша, че искам розовото желе на ЕЛ има ли от къде да си го купя (без значение дали тук или онлайн) ? Thinking

# 721
  • София

Алена, Estée Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadow Palette in Batik Sun

aH~, няма го розовото вече по магазините и по познатите ми сайтове в Европа.

# 722
  • Пловдив

Estée Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadow Palette in Batik Sun

Г-жа Стихийно Бедствие не търсеше ли точно тази палитра и беше помолила да и "свирнем" когато се появи в БГ?  newsm78

# 723
  • в 1001-та нощ
Ел, действително Е мноооооого красива  Peace и много твои цветове, което ми напомни нещо за другата тема  Blush

Скрит текст:
сутринта видях, че имам neo oragne и действително розовее, не оранжевее, както се опасявах - опасен пигмент и с него правиш чудеса, аз ще спретна някоя клепотия уикенда  Blush

# 724
  • София
Ледената кралица,  да, точно тази търсеше. Gadamer каза преди няколко дни, че е тук колекцията и Г-жа Стихийно Бедствие вече знае  Hug

Алена, и аз така бях запомнила, че си си го взимала този пигмент. Пробвай и покажи - интересно ми е да видя  Hug

# 725
  • Пловдив
Ледената кралица,  да, точно тази търсеше. Gadamer каза преди няколко дни, че е тук колекцията и Г-жа Стихийно Бедствие вече знае  Hug

Чудесно! Hug
А сега чакам в другата тема да покажете какви красоти ще сътворите с новите придобивки! Peace

# 726
момичета моля някой да ми даде тел на бутик в София от който мога да си поръчам, няма как да отида до София.
А пък някой ми я купи направо ще съм ви длъжница.

# 727
  • в 1001-та нощ
http://mallofsofia.bg/bg/merchants/merchant/121

София 1303, Бул. ''Ал. Стамболийски'' 101
тел.: 02 820 06 13
Етаж: Партер
Работно време: 10:00 - 22:00
- See more at: http://mallofsofia.bg/bg/merchants/merchant/121#sthash.0GcPlsXD.dpuf

# 728
Благодаря на всички, страхотни сте!
Яд ме е на ЕЛ, че нямат магазин в Пазарджик, яд ме е на Пазарджик че нямат нищо свестно в този град.
Яд ме е на мен, че съм такъв идиот, че ако ми влезе нещо в главата трудно можеш да го избиеш.
Поръчах я, платих я, чакам я.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 729
  • в 1001-та нощ
wow, със скоростта на светлината/желанието Simple Smile))

хайде чакаме творчество с нея  Peace

# 730
# 731
Пръстените са супер  Mr. Green

# 732
сбъркала съм темата, уж снимките бяха за гримовата  Crazy
ще ги оставя тук  Peace

пп гримът е за Инглот

# 733

За лятната колекция на EL - заредена е в бутиците. Желето е страхотно. Вчера вечерта бяха останали 4 броя. Наистина е много подобно на Whisper of Guilt на MAC, покриват се на 90%. Изключителен блясък, може да се ползва за сенки, когато според мен най-вече ще се види красотата му. На по-тъмна кожа ще седи УБИЙСТВЕНО! При светлите, според мен, няма да си проличи толкова красотата на продукта.

Желето стои много добре и на светли кожи.

Вчера се загледах в новите Pure Color Sheer Rush Gloss и си тръгнах от магазина с 3.
http://www.debenhams.ie/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10052_100 … 1_123008034799_-1
Взех 1,3 и 4. Харесаха ми, че не са лепкави и предават много лек цвят на усните. Пробвах и червилата от същата серия, но нещо не мога да се възприема с толкова наситени бонбонени цветове.

# 734
Отпадна палитрата на ЕЛ, както си и очаквах при мен. Не са моите цветове. Желето също отпада. Носех хайлатъра на Мас, наистина се припокриват.
Получих мейл за намаление от утре с 30 % на всичко на ЕЛ, Клиник, Дона Карън и Томи Хилфигър в БЗ и Дъглас. Вчера едно любезна мацка съобщи за предстоящото намаление и в темата за новите придобивки.

Сдобих се с Беж №20 благодарение на скъпа приятелка, след като ме разочароваха, че в момента няма внос  на 20 и 30 номер и не могат да ми я намерят. Ядосах се страшно, но успях. Благодаря!  Heart EyesHug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт