Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 388
  • 410
  •   1
Отговори
# 105
workani, същото  Wink
LMU - Стоматология.

# 106
 И аз да се отчета  Laughing
5,50 БЕЛ
5,92 математика

Много ме вълнува обаче тази променена процедура в МОН.
Обаждах се и в МОН и в преводаческа фирма, май още не са много на ясно каква е последователността.
Продължава да са споменава МВнР newsm78
Съвсем се обърках, а времето е много малко за излишно лутане  Sad

# 107
  • Русе
Доволна съм, въпреки че винаги може и повече  Peace. Същевременно се надявам тези резултати да са напълно достатъчни:

Български език и литература: 5.54
Английски език: 5.81

Поздрави на всички и успех в бъдеще!

bouquet    bouquet    bouquet 

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 23:04 от nikoleta68

# 108
workani, същото  Wink
LMU - Стоматология.

Браво на всички ! Гордея се с тези деца !
inadd, вие от къде сте ? Ние сме от София. Може девойките да се познават. Ако не - да ги запознаем тогава. Вие търсите ли вече жилище ?

# 109
И аз да споделя БЕЛ 5.56 , Италиански 4.67. Можеше и по - добре.

# 110
workani, същото  Wink
LMU - Стоматология.

Браво на всички ! Гордея се с тези деца !
inadd, вие от къде сте ? Ние сме от София. Може девойките да се познават. Ако не - да ги запознаем тогава. Вие търсите ли вече жилище ?

Grinning  Не, не сме от София - от морето сме. Относно жилището-през март се регистрира в сайта на общежитията в Мюнхен, т.е. кандидатства за 3 общежития ( толкова дават) и чакаме. Избра си от тези за които се чака най-малко, само 1 семестър и се надявам към септември да й дойде реда.

# 111
  • Русе
Как пък по математика не падам под 5,80 и в такива моменти все се прецаквам?  ooooh!

_Smile_, знам, че в този момент всяка стотна е важна ( и за сина ми е така  Peace ), но наистина ли е толкова фатална загубата на въпросните пет при теб? Измъчваш се, виждам... Hug. Затова от все сърце ти пожелавам успех....и дано всичко бъде наред!

Sunglasses Wink     bouquet

# 112
  • През девет планини в десета...
Моя син има:
БЕЛ - 5,15
АЕ - 5,40
Мислех, че се е справил добре, но на фона на вашите резултати ми се помрачи радостта Laughing. Но той изобщо не се подготвяше предварително за тези матури и знанията са му изцяло "натурални". Като се има предвид че много от зрелостниците са преписвали яко, особено по АЕ. Така че съм доволна. Hug Нашите сили са насочени към математиката....

# 113
Браво на всички деца smile3501
Мартина това са много добри оценки. И аз смятам, че най-важното е ,че децата са се справили сами с това предизвикателство и не са разчитали на чужда помощ - все се опитваме да ги научим на някои ценности, колкото и Донкихотовски да звучи.

# 114
  • UK
Браво на всички - резултатите са страхотни! Дано стигнат на всеки да си влезе там, където иска  Hug
Аз имам въпрос към тези, кандидатствали във Великобритания - пуснахте ли документи за заем и ако да, получихте ли някакъв отговор? Че аз уж още края на април ги пуснах, всичко точно, а отговор още няма и се чудя дали да почвам да се притеснявам.  newsm78

# 115
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
БЕЛ- 5.61
Биология- 5.96
Девойката е разочарована нещо от българския, защото като си проверяваше теста всички въпрос без 1 за 2 точки и бяха верни. Сигурно доста са я порязали на интерпретативното.
Някой знае ли кога и къде могат да се проверяват работите. Гугъл не ми даде нищо от тази година?
Иначе смятахме общо дипломата и излиза около 5.91-5.92, напълно достатъчно за Глазгоу- искат и 5.70. Така че не е голяма драма!
Успех на всички!

# 116
  • BG
≾_Smile_≿ , поотмина ли ти вече ядът, миличко? Представям си отлично какво ти е в душата, защото и на мен ми е същото, а предполагам и на моят лентяй, което той никога няма да си признае! Извинявай, може и да си казвала по-назад и да не помня, но къде смяташ да учиш - у нашенско, или в чужденеция?

OswinOswald, невероятна си, момиче! Направо ме зашемети с тези резултати! Браво! Ах, как искам сега да съм на мястото на майка ти... Laughing

И къде, акшули, е Ониюри?  Thinking

# 117
  • Русе
Браво на всички - резултатите са страхотни! Дано стигнат на всеки да си влезе там, където иска  Hug
Аз имам въпрос към тези, кандидатствали във Великобритания - пуснахте ли документи за заем и ако да, получихте ли някакъв отговор? Че аз уж още края на април ги пуснах, всичко точно, а отговор още няма и се чудя дали да почвам да се притеснявам.  newsm78

Браво на теб за резултата от матурите!!! А относно заема за чужбина - тук повечето кандидати като че ли са за Шотландия и Германия. Сякаш освен теб и сина ми - други за Англия няма....( може и да бъркам или тепърва ще се появят, знам ли  Wink ). Пиши моля те, ако има някакво развитие при тебе - подала си поне две-три седмици по-рано, та съответно и отговорът ще дойде по-рано, предполагам Wink.

# 118
  • UK
OswinOswald, невероятна си, момиче! Направо ме зашемети с тези резултати! Браво! Ах, как искам сега да съм на мястото на майка ти... Laughing

Въпросната майка и тя е форумка, ама тука се прави на скрита лимонка, само чете, а не пише.  Grinning И благодаря, благодаря.  Embarassed

≾_Smile_≿ , горе главата!  Hug

nikoleta68, когато има някакво развитие ще пиша. Simple Smile А понеже ставаше въпрос за легализирането на дипломи - специално за кандидатстващите във Великобритания ви предлагам да пишете на съответните университети и да ги питате дали им трябва легализирана диплома да потвърдят мястото. Повечето искат само превод, а някои дори и това не искат, доколкото разбрах. Нека ви потвърдят мястото и да ви вкарат в списъка за общежитията, а после си подкарайте легализирането, да не губите време.

Успех пожелавам на всички, които имат още изпити/кандидатстудентски притеснения!  Hug

# 119
OswinOswald, браво за чудесните оценки! Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт