Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 360
  • 410
  •   1
Отговори
# 180
  • BG
Здравейте, ние днес подадохме документи за класиране и сега остана само да чакаме Praynig
Служителката го е попитала, защо не е писал "Приложна математика", но все се надяваме, че бала му ще стигне за КН или СИ
Днес нямаше никаква опашка - като си спомня миналата година, когато подаваше племенницата, си правя извода, че повечето кандидати отиват в последните дни

Такива като нас с английския, по който все още нямаме оценки, изчакваме. Нямаме и предварителен изпит.  А кандидатите тук са най-многобройни. Освен това в големите градове имаме изнесени центрове за административни услуги на СУ, та не се налага по 100 пъти да се идва до София. Може и онлайн. Ние ще изчакаме до утре за оценка и дори и да няма, в четвъртък го пращам да подава, защото в неделя заминава на морето да работи. Не вярвам да има двойка, така че каквото и да е изкарал, все ще участва в класирането.

# 181
Benisima миналата година много училища връчиха дипломите в последния момент - това също доста забави децата
Твоето дете какво ще кандидатства с АЕ?

# 182
  • BG
Benisima миналата година много училища връчиха дипломите в последния момент - това също доста забави децата
Твоето дете какво ще кандидатства с АЕ?

Всичко, дет завършва на -логия  Laughing

Първото му желание е психология, но едва ли....Само 25 момчета.

# 183
  • София
За психология наистина много са смъкнали местата, а напливът е същия.  Tired Дано да стане от първия път, ако не - може да се прехвърлим след първия семестър.  Wink

Benisima, ще пишете ли философия? Аз си мисля, че най-лесно и с по-малко изпити ще мога да се прехвърля от специалност близка до психологията, обаче още се чудя как да ги наредя, нещо такова мисля да е: Психология, философия, социология и после молекулярна биология и скандинавистика, обаче след психо съм в шах в какъв ред да ги пиша.  Joy

# 184

Всичко, дет завършва на -логия  Laughing

Ха-ха, това много ми хареса - като при нас - винаги е "нещо с компютри" Grinning

# 185
Момичета, под копие на дипломата ксеро копие ли трябва да се разбира?  Embarassed

# 186
  • BG
За психология наистина много са смъкнали местата, а напливът е същия.  Tired Дано да стане от първия път, ако не - може да се прехвърлим след първия семестър.  Wink

Benisima, ще пишете ли философия? Аз си мисля, че най-лесно и с по-малко изпити ще мога да се прехвърля от специалност близка до психологията, обаче още се чудя как да ги наредя, нещо такова мисля да е: Психология, философия, социология и после молекулярна биология и скандинавистика, обаче след психо съм в шах в какъв ред да ги пиша.  Joy

Да, Oniyuri, накъде без философията! Пишете всичко и хич да не ви пука какво е. В унито има страхотни магистърски програми по-нататък, не знам дали си ги гледала. Сега ще градите основата, важното е да се закачите някак. Моят син не отхвърля никак идеята да научи и някой екзотичен език. Знаеш - всеки нов език е богатство. Половината по БЕЛ и доста от оценките по история са двойки ( линкът, който постнах вчера), така че конкуренцията значително се е редуцирала. Смяташ бала и пишеш в този ред.

# 187
Момичета, под копие на дипломата ксеро копие ли трябва да се разбира?  Embarassed

Да - аз копирах и страницата, на която няма оценки, а само имената и ЕГН-то, за всеки случай
Миналата година имаше деца, които бяха снимали и кориците на дипломата Laughing - пошашавихме си децата

# 188

Да - аз копирах и страницата, на която няма оценки, а само имената и ЕГН-то, за всеки случай
Миналата година имаше деца, които бяха снимали и кориците на дипломата Laughing - пошашавихме си децата
Дени, много ти благодаря   bouquet  Wink

# 189
  • София
huliganka, да, за ксеро копие става дума, НО трябва да се отиде до училище - слагат му подписи, печати и т.н., за да се потвърди, че копието е 1:1 с дипломата и не е поправена нито една оценка.

Benisima
, ще пиша аз всичко, смятах си, че по биология балът ми е само някакви стотни надолу от максималния и 100% ще вляза, ама не ми се учи това. При всички положеия, ако не е психология, ще разуча как мога да положа приравнителни и да се прехвърля там след първия семестър/година, имам си точно направена схема в главата с психологията, не за друго, което пък далеч не означава, че няма да ми се променят идеите и плановете след 1-2 години, де.  Embarassed

# 190
huliganka, да, за ксеро копие става дума, НО трябва да се отиде до училище - слагат му подписи, печати и т.н., за да се потвърди, че копието е 1:1 с дипломата и не е поправена нито една оценка.

Не сме носили копието в училище - никъде не съм видяла такова изискване - погледнаха копието страница по страница и го прибраха
Миналата година племенницата ми кандидатства психология, /само психология, за което аз много се ядосвах/ #Cussing out, и не я приеха - накрая на трето класиране влезе медицинска сестра с матурата по биология и сега жъне успехи - шестица след шестица - явно това беше нейната специалност

# 191
  • София
Не знам, на нас още на раздаването на дипломите ни изпратиха да си направим копие, а след това ги подпчетаха и подписаха.  newsm78

Иначе за психологията - аз принципно искам клинична и криминална, само дето това са все магистратури, няма как да започна от тях. А биология учих усилено(по 6-8 часа на седмица) до 12ти клас и вече малко или много ми е писнало, макар че ме бива уж.

# 192
  • BG

Не сме носили копието в училище - никъде не съм видяла такова изискване - погледнаха копието страница по страница и го прибраха

Дени, и аз никъде в сайта не прочетох да искат Вярно с оригинала.

След като вече сте подали документите, би ли споделила, дали някъде се отбелязва с коя оценка участваш в класирането ( матура, изпит 1, изпит 2 и т.н.) или автоматично от тях се избира най-високата? Тази подробност също никъде не я срещнах.

# 193
Системата автоматично избира оценката от изпита, която определя най-високия бал, но ако кандидатствате и с оценка от матура, това задължително се отбелязва, както и по какво е оценката - когато влезе детето в системата, ще види   newsm10

# 194
  • BG
Системата автоматично избира оценката от изпита, която определя най-високия бал, но ако кандидатствате и с оценка от матура, това задължително се отбелязва, както и по какво е оценката - когато влезе детето в системата, ще види   newsm10

Благодаря ти много!   bouquet
Предполагам няма да е проблем да се регистрира, преди да са излязли оценките, макар че утре е 10-ти ден и вече си е време май.  Thinking Да не говорим вашите оценки от неделя кога ще излязат.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт