Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 273
  • 410
  •   1
Отговори
# 345
Да се похваля и аз - влязох по първо желание психология!  newsm44 Ще кача скрийншот после, защото сега съм навън и пиша през тела.  Wink

Честито   bouquet и успех! Това е прекрасна специалност!
Моят син е приет във Варна медицина, почти сигурно е и за Плевен, сега чакаме резултатите по химия в София и класирането.  Praynig

# 346
 pavzgu, посоченият от теб брой мъже предполагам е от редовната сесия. На предварителния изпит над 230 са с по-висок резултат. Като се съберат стават доста. Изваждат се тези момчета, които и на двата изпита имат по-висок резултат от неговия и така се получава реалната бройка. Успех на второ класиране! Hug

# 347
  • София
Ето и обещания скрийншот:

Pipi_, честито и на твоето момче!  Hug

# 348
Не се представи блестящо на изпита и има оценка 4,45 . Попълнихме онлайн формата за класиране,подредихме желанията,получихме входящ  номер, до тук добре.Излезе информация ,че мъже с неговата оценка са 198 и равна на неговата 10.При прием във ФМИ -258 мъже/КН,СИ,ИС,И/ той не е класиран на първо класиране.Очевидно е ,че нещо бъркам или не разбирам.Моля ако някой може да ми обясни-ще съм благодарна.Четох правилника за класиране на студенти и в тази бройка не влизат лауреати от състезания и студенти възстановяващи студентски права.  newsm78
Предполагам, че имаш предвид редовната сесия - трябва да се отчетат резултатите и от предварителната, където оценките бях доста високи newsm78
Ако има 6 от дипломата, се получава бал 19,35, а за момента най-нисък е за Информатика - 19,5
Според мен има голяма надежда бала да подне на второ класиране newsm17 - стискам палци newsm10

# 349
Oniyuri  Честитоооооо!!!!!!!! и newsm24

# 350
  • BG
Ето и обещания скрийншот:

Pipi_, честито и на твоето момче!  Hug

Браво, страхотна си!   bouquet

# 351
  • BG

Моят син е приет във Варна медицина, почти сигурно е и за Плевен, сега чакаме резултатите по химия в София и класирането.  Praynig

Браво и честито на бъдещия млад лекар!   bouquet

# 352
Поздравления за всички, които са приети!

С пожелания да завършат с лекота, да излязат добри специалисти и успешно да се реализират по професиите си!

Синът ми също е приет на първо желание в ТУ София.

Браво на децата!

# 353
Честито на всички приети и стискаме палци за тези, които ще чакат второ класиране! Моят син е приет по първо желание - право в СУ. Много съм щастлива!

# 354
Честита радост на всички мами, чиито деца са приети!   bouquet Живи и здрави да са!
Днес излязоха и резултатите по химия в МУ София, моят син има 4.78 и 5.50 по биологя, балът му е 32.6, има шанс, според мен за медицина. Ще чакаме до петък.

# 355
  • UK
Браво на всички за успехите!  Hug

# 356
deny e благодаря ти  bouquet

# 357
  • у нас
Моята щерка е приета в СУ и УНСС,предпочете УНСС.Разбрахме се където иска там,важното на нея да и харесва специалността.В УНСС е приета в най-желаната от нея специалност  Grinning

# 358
Най-после излязоха резултатите и в МУ София. Синът ми, освен във Варна е приет и в София.  Simple Smile
В понеделник сме софиянци да го записваме. Успех и късмет на всички!   bouquet

# 359
  • Русе
Най-после излязоха резултатите и в МУ София. Синът ми, освен във Варна е приет и в София.  Simple Smile
В понеделник сме софиянци да го записваме. Успех и късмет на всички!   bouquet

Ето, това е! Честито! Колко е хубаво, когато се осъществяват желанията.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт