Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 399
  • 410
  •   1
Отговори
# 390

Честит рожден ден,  Oniyuri!
На добър час на всички студенти. Синът ми е приет на първо желание Политология във Великотърновския университет. В момента търсим квартира, учебната година започва на 1 октомври.
Аз също имам седмокласничка и ме очаква година изпълнена отново с емоций и притеснения.

# 391
Аз съм на общежитие, утре отивам да боядисвам.  Crazy Имам забележки, но няма как...

# 392
katka72 внимавайте много с квартирите във Велико Търново. Ние миналата събота изпаднахме в следната абсурдна ситуация : юли месец направихме резервация по телефона в една от рекламираните къщи за гости. Началото на август се чухме отново , искахме или да преведем пари за резервацията или да отидем на място, за да оставим капаро. Отказаха ни, нямало нужда. Последва още един разговор и уговорката на 6.9 отиваме и няма проблем. Няма да ти описвам ужасът, който изживяхме всички отивайки събота 19.30 /съпругът ми беше дежурен всичките празнични дни/ в непознат град и неотговарящи и в последствие изключени телефони. Слава богу се оправихме - намерихме друго място. Така че, внимавайте много и късмет.

# 393
Аз съм на общежитие, утре отивам да боядисвам.  Crazy Имам забележки, но няма как...

И моят син е на общежитие, беше голям кошмар стаята, но я пооправихме.

# 394

И моят син е на общежитие, беше голям кошмар стаята, но я пооправихме.

В кои общежития сте вие?  Wink
Аз пък трябва да проуча къде наблизо има перални, че да си нося дрехите там за пране.

# 395
В общежитията на Медицинския е той, 40-ти блок. Пералня имаше наблизо около тях, влязох и попитах - 2лв. е прането, 2.50 сушенето, а отделно си плащаш консумативите - прах и омекотител. Може и да си носиш.  Peace

# 396
В общежитията на Медицинския е той, 40-ти блок. Пералня имаше наблизо около тях, влязох и попитах - 2лв. е прането, 2.50 сушенето, а отделно си плащаш консумативите - прах и омекотител. Може и да си носиш.  Peace

Благодаря! Полезна ми беше много информацията.   bouquet
Те блоковете не са разположени горе-долу в някакъв ред та се бъркам и не съм разучила още кое къде се намира.  Laughing

# 397
 bobb, благодаря за предупреждението. Децата сами се справят засега, дано да няма неприятни изненади.

# 398
 Честит рожден ден,  Oniyuri! Бъди здрава, щастлива и много успешна! И много късмет в живота!  nbirthday
Калоян започва на 30 септември, но на 27 откриването в СУ ще бъде много тържествено - ще има и шествие в центъра, та и аз съм се нагласила да отида Embarassed
bobb  - твоя разказ ме върна в моите студентски години - първите ми две години бяха в Габрово - отиваме с родителите ми в квартирата, която е заявена 2 месеца преди това, настаняваме се и 1 час след това пристигат друго семейство, които също за запазили тази квартира - останахме ние, защото сме дошли първи Sick

# 399
Можете ли да ми помогнете? Praynig
С какъв документ завършват децата 12 клас на езиковите гимназии:
Диплома за средно образование или
Диплома за завършено  средно образование?
Не ми се смейте.

# 400
Диплома за завършено  средно образование?
Не ми се смейте.

С диплома за завършено  средно образование Peace

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 21:26 от huliganka

# 401
  • BG
Диплома за завършено  средно образование?
Не ми се смейте.

Диплома за средно - след 10 клас.

# 402
Много ви благодаря huliganka, Benisimabouquet

# 403
Ей, студентите и техните мами, къде сте? Споделете първи впечатления и вълнения newsm53

# 404
  • UK
Аз съм във Великобритания от 14ти Септември вече  Peace Студено и мокро, общо взето, но съм влюбена в града (в Нюкасъл съм, намира се в северна Англия). Засега от това, което видях от специалността, ми харесва - по принцип в програмата ни е заложено по-малко контактно време (лекции и семинари) и повече самоподготовка. Медии, комуникации и културология уча, между другото.  Whistling Още сме малко объркани всички, не сме много сигурни какво точно ни се случва, но лека полека се нагаждаме и един към друг и към живота тук като цяло. Simple Smile Записах и един избирателен модул - маркетинг - и се чудя дали няма да съжалявам. Общежитието ми е не особено широко, но уютно, самият университет е прекрасен, с много старинно изглеждащи сгради, които са красиви и отвътре и отвън. Simple Smile Професорите са изключително земни хора, говорим си на малко име с тях, още в първата леция ни казаха "Ние сме като едно семейство, няма да се притеснявате от нас". Simple Smile Просто различно е, различно е от начина, по който се случваха нещата в гимназията, в България като цяло. Харесва ми. Много. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт