Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 681
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Ще се радвам да организираме среща и да се запознаем, макар че и аз вчера излязох от патологията и трябва да лежа повечко(ако стоя повече от 1 час права краката ми стават двойни). Давайте идеи кога и къде ...

# 136
  • varna
Ех, Мимс, в теб ми беше надеждата да ги пребориш без списък и избор на екип  Hug Момичета, викам да си организираме една среща този петък преди да сте се разраждали повечето? Само кажете навън на въздух или пак в Мола да я сложим?

# 137
Аз съм за срещата, но в 14 ч. ще ходя да чакам за преглед при Николов, ако устиска мъничо до тогава. Не знам за колко часа ще го решите, за това може пак да пропусна  Confused

# 138
Малееееее,стана ми много сериозно вие вече дати сте си избрали!А аз цял ден се пека на плажа и после се разхлаждам в морската.Май трябва да се спра вече!Слънчеце няма ли да се видим преди 27?Хера мой та беба на 5.06 беше 2.200кг не изостава  бях се притеснила като вас вървим ,нали сме на един термин.И аз ще си избера дата сега на 20.06 при ТАНЕВ хайде да се видим преди това!!![ има ли желаещи за среща?

# 139
Юлките се почнахаааааааааа  ooooh!

# 140
  • UK
Здравейте Варненки Hug
аз съм от свежото попълнение, за януари, макар че с близнаци newsm78 незнамр дали няма да съм декември Mr. Green
Да се намърдам сред вас, пък дано има и нови попълнения
  bouquet

# 141
Добре дошла kokоna20   bouquet

# 142
Ех, Мимс, в теб ми беше надеждата да ги пребориш без списък и избор на екип  Hug Момичета, викам да си организираме една среща този петък преди да сте се раз раждали повечето? Само кажете навън на въздух или пак в Мола да я сложим?
Хера, то не е до преборване така както го казаха , че ще съм опитното зайче ..хич не ми хареса..приемащият лекар в патологията направо си се предложи човека той да е и постоянно го увърташе, че не може без избор  #2gunfire..малко изнудвачески се получи. Та със съпруга ми решихме, че щом ще съм с избор на екип ще съм при Д-р Николов, а не при който и да е  Crossing Arms

# 143
  • varna
Ясна работата значи. Предлагам в такъв случай:
Четвъртък 13.06.2013 - 13:00 среща на Морското Конче до Операта

1. herairness

# 144

1. herairness
2. Benny_G  

# 145

1. herairness
2. Benny_G   
3. pina

# 146
Момичета наминавам да кажа ,че на 05.06.2013г по спешност се родиха моите две момчета-Венцислав-2570 гр и 47 см и Кристиян-2050 гр и 46 см.Ние сме добре и сме си вкъщи с Венци.Криси се налага да постои малко в кувьоз ,но скоро и той се надявам да си е вкъщи при нас.
Приятно изкарване на срещата.

# 147
  • UK

Благодаря ти   bouquet Hug

Момичета наминавам да кажа ,че на 05.06.2013г по спешност се родиха моите две момчета-Венцислав-2570 гр и 47 см и Кристиян-2050 гр и 46 см.Ние сме добре и сме си вкъщи с Венци.Криси се налага да постои малко в кувьоз ,но скоро и той се надявам да си е вкъщи при нас.
Приятно изкарване на срещата.

Честито още веднъж и тук GVN  bouquet Hug

# 148
Честито GVN  ,нека са ви живи и здрави момченцата и много да ви радват!!! Hug

# 149
  • varna
Честити момци, GVN! И имената им много хубави! Живи и здрави да са и скоро да сте и тримата вкъщи, а на теб бързо възстановяване и като имаш време сподели впечатления - винаги е полезно за нас още неродилите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт