Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 693
  • 360
  •   1
Отговори
# 195
Според мен доста надценявате интереса на 14 годишната девойка относно любовния живот на майка и, според мен детето си има други приоритети, едния от които са приятелите му и снимките му, а не претенциите на някакъв субект.
Аз си мисля, че ако беше така просто щеше да тропне с крак, да им каже "гле'йте си работата" и да качи даже още няколко снимки напук, а не да се разстройва и да плаче на леля си, но всичко е възможно  Wink Peace

# 196
  Сигурно плаче, защото майка му му е наредила да махне снимките и му се прецаква публикацията, а не че толкова го наскърбява факта дето чичкото не желае да има доказателство, че пребивава в тяхната компания Laughing

# 197
Благодаря ви за отговорите.
Спрях се на варианта, че хората могат да не желаят да се качват техни снимки, пък били и само фон. Защо не желаят вече е съвсем друга тема.
Снимките са махнати веднага след обаждането на въпросния. Били са само две и на двете е далечен фон.
И да, момичето го харесва и иска да поддържа контакт с него. Дори е направила една според мен голяма глупост - пратила е покана за приятелство на дъщеря му. Поканата не е приета. Тук обаче не смятам да давам отговор защо, ако и да й е мъчно. Казах, не е правилно да се пращат покани на непознати и да се обиждаме, че не ги приемат.

# 198
И да, момичето го харесва и иска да поддържа контакт с него.

Е, това пък ме разби! Shocked ooooh!
Какво точно трябва да значи "да поддържа контакт с него"?!
Какъв контакт би могла да поддържа една... хм, вече и аз не знам каква дума да използвам, с един мъж, който се **ка с майка ѝ, а в същото време живее с жена си и семейството си?!
До тук бях изцяло на страната на детето, но с последното ме застреля, честна дума! Shocked ooooh!

# 199
Много обичам форума - тъкмо напишем сценария и се явява нов елемент - дъщерята . И това веднага завърта нещата в друга посока.

# 200
  Сигурно не гледа така на него - ебача на майка и. Това е форумна интерпретация, понеже тука всеки извънбрачен секс е гнусен и подъл.

Сигурно човека се държи добре с децата на приятелката си и момичето го харесва. Може даже да е и симпатяга.

Понякога се чудя само аз ли познавам симпатични хора с крайно неправолинейни семейни и любовни взаимовръзки.

# 201
А на дъщерята как гледа - Здравей , аз съм дъщерята на любовницата на татко ти.

# 202
А на дъщерята как гледа - Здравей , аз съм дъщерята на любовницата на татко ти.

Joy Joy Joy

Трещи, ще ме скъсаш! hahaha

# 203
  Сигурно не гледа така на него - ебача на майка и. Това е форумна интерпретация, понеже тука всеки извънбрачен секс е гнусен и подъл.
Какво значение има дали секса е гнусен и подъл, или цветя и рози?
Факта, че той ч..а майка й , си е факт.
Как да гледа на него?Като на Спасителя, дошъл да им уреди живота?
Повтарям се, ама.....
да се заблуди едно 4-5 годишно дете, че ей този чичко е само и единствено приятел на семейството, е лесно.Обаче, в това да вярва един 14-годишен тийн, в 2013 година?
За мен е абсурд.
За вас не знам.

# 204
Явно доста са объркани нещата, за да се обади на дъщерята.

# 205
Човекът е симпатяга, държи се добре с децата, обръща им внимание, интересен е.
Какво чудно има, че момичето го иска за приятел.
За дъщеря му не знам. Тя е по-голяма с 4 години, доста красива и популярна в социалната мрежа.
Мисля, че момичето не е направило връзка как би се възприела една такава покана.
Иска и то да е значимо, приятел е с готин мъж шеф на мама, приятел е с красивата му популярна дъщеря. Дотук стигат мислите, все пак не е толкова отворено, колкото се предположи тук.

# 206
Човекът е симпатяга, държи се добре с децата, обръща им внимание, интересен е.
Какво чудно има, че момичето го иска за приятел.
За дъщеря му не знам. Тя е по-голяма с 4 години, доста красива и популярна в социалната мрежа.
Мисля, че момичето не е направило връзка как би се възприела една такава покана.
Иска и то да е значимо, приятел е с готин мъж шеф на мама, приятел е с красивата му популярна дъщеря. Дотук стигат мислите, все пак не е толкова отворено, колкото се предположи тук.

Аз тук давам заден ход и започвам да наблюдавам отстрани!  smile3505

# 207
  • Costa Rica

Понякога се чудя само аз ли познавам симпатични хора с крайно неправолинейни семейни и любовни взаимовръзки.
Не само ти Wink

Изобщо форумната идея, че мама трябва да прави секс само с тате и то само с цел създаване на деца ме забавлява неистово Joy А ако тате си е бил камшика, от мама явно се очаква да си върже черна панделка сещате се къде и търпеливо да чака критическата, за да не нанася непоправими душевни травми на поотрасналите си деца. В противен случай рискува да я разнасят по форумите като първа бръмчалка..

Забавни сте Mr. Green

# 208
Не знам за форумната идея, но моята е следната:
Мама е преживяла два брака и два развода.
Щерката е на 14, знае, че приятелят на мама е женен, че и детето/децата му познава...поне по снимки.И най-вероятно прекрасно знае, че мама и чичото, като останат сами в спалнята (все пак на море са били заедно), едва ли по цяла нощ се държат за ръце и си гукат и пеят любовни псалтири.
Та, какво точно да се обяснява на детето?

# 209
Отдавна не бях чела подобни щуротии.Момичето изобщо не е наивно да не се сеща какво става.Това,което не разбирам е какво иска да постигне тийн детето с това си поведение на наивница или глупачка,освен,ако наистина не е толкова забита.
Майкате е под всякаква критика и лелята би могла споко да и изнесе малко лекции.Тя,като жена,може да прави каквото иска с живота си,но е и майка и подобно  поведение е безотговорно.

Общи условия

Активация на акаунт