Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 711
  • 360
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичето знае че въпросният е женен.
Каси, детето знае.
Детето може и да знае, но инфото може да му е представено с мотивите, че ебльото е все още женен, но че скоро ще се разведе с жена си.  Peace Също така може да е казано, че проекто-таткото не живее със семейството си.

# 181
Днешните деца са със сигурност много информирани .
Затова не приемам , че това дете наистина не знае , че не трябва да качва чужди снимки , конкретно с въпросния мъж .
Не оневинявам мъжа , нито пък майката , но детето да се прави , че не разбира - не го вярвам .

# 182
Момичето знае че въпросният е женен.
Каси, детето знае.
Детето може и да знае, но инфото може да му е представено с мотивите, че ебльото е все още женен, но че скоро ще се разведе с жена си.  Peace Също така може да е казано, че проекто-таткото не живее със семейството си.

АКО това е така, то за мен означава, че дооооста са си говорили за Нещата от Живота. NaughtyИ няма какво ний да бистрим кое как да му се казва на това дете.

# 183
Според мен пък детето всичко си разбира и нищо не трябва да му се обяснява, просто е разочаровано, затова реве на лелка на рамото, но явно се срамува да си признае, че е имало скрити надежди и затова сега се прави на неразбрало. Нормално е след толкова женитби и разводи да си мечтае за нормално семейство, явно този чичко й е допаднал за ролята на татко и се е надявала, че ще станат семейство, а той като е реагирал така със снимките е предизвикал съмнения у нея, че това ще се случи и затова я избива на рев и сръдни. Може би е редно майката и чичкото, ако действително имат сериозни намерения, да й обяснят, че едното няма нищо общо с другото. Ако пък нямат просто да спрат да се гъбаркат с надеждите на децата...

# 184
  • София
Затова майката трябва да задържи представянето на проекто-таткото, ако последният няма кой знае какви селиозни намерения. А не веднага ебльото да бъде натрапен на децата, па макар и с цената на екскурзийка.  Peace

# 185
Какво е трябвало да прави майката-минало.
Пита се как да се обясни на детето.
Динчо, няма ли да се включиш вече в крайна сметка?
Нали ти трябваше да обясняваш? Оправихте ли се?

# 186
  • София
Мисля, че бяха дадени достатъчно варианти и идеи. Остава лелята да подбере вариантът, който смята за най-подходящ и щадящ племеницата й!

# 187
Ако майката е искала да предизвика съпругата и е използвала детето, как ще се обясни това нещо от живота.

# 188
 Кажи на сестра ти да остави детето на мира. Никакви снимки няма какво да маха, който не иска да му слагат снимката да не е идвал.

Иначе - в живота се случват всякакви конфигурации и хората не робуват непременно на желанието да са изрядни нито в лИбовния си живот, нито в опазването на децата си от него, та не съм шокирана от ситуацията.

# 189
Кажи на сестра ти да остави детето на мира. Никакви снимки няма какво да маха, който не иска да му слагат снимката да не е идвал.

А дали сестрата ще се съгласи. Защото тя май мнооого държи на ебльото, както хубаво го нарече  бонбонка.

# 190
  • София
Защото тя май мнооого държи на ебльото, както хубаво го нарече  бонбонка.
Ааа, патентът не е мой - видях го написано от някой преди мен!   Laughing

# 191
Ако е една снимка  и тоя си е разпознал физиономията - да я махнат. Обаче ако се кипри на всички, или повечето  снимки,  и точно пък на тях момичето се харесва, откъде накъде ще му разваляте кефа? За сегашните тийнове публикуването на документален материал е едва ли не по-важно от самия купон. Кого интересува че на задния фон се мотае някакъв дъртак?
  Да си гледа работата.

Ако аз съм майката няма да ги махнем и толкоз.

# 192
  • София
Тоя фейсклюк може да съсипе човешки животи.  Joy

# 193
Според мен пък детето всичко си разбира и нищо не трябва да му се обяснява, просто е разочаровано, затова реве на лелка на рамото, но явно се срамува да си признае, че е имало скрити надежди и затова сега се прави на неразбрало. Нормално е след толкова женитби и разводи да си мечтае за нормално семейство, явно този чичко й е допаднал за ролята на татко и се е надявала, че ще станат семейство, а той като е реагирал така със снимките е предизвикал съмнения у нея, че това ще се случи и затова я избива на рев и сръдни. Може би е редно майката и чичкото, ако действително имат сериозни намерения, да й обяснят, че едното няма нищо общо с другото. Ако пък нямат просто да спрат да се гъбаркат с надеждите на децата...

Едва ли. Момичето със сигурност не въжделее, нито мечтае за татко, олицетворен от тоз индивид. Майка му си има приятел - толкоз. Женен или неженен, явно по принцип в семейството на таз дама не гледат на брака като на доживотна обвързаност и не припадат от факта че са с различни бащи. Както вече казах, хорските отношения са много разнообразни. Вие пък като че ли не сте чували за други опции, освен мама, татко и аз в семейство.
 Настоящия приятел на мама е бил на почивка, дошъл е и на рождения ден, обаче да претендира и кои снимки да се качват изобщо не му е в правомощията.
  Според мен доста надценявате интереса на 14 годишната девойка относно любовния живот на майка и, според мен детето си има други приоритети, едния от които са приятелите му и снимките му, а не претенциите на някакъв субект.

Динчо да каже, иска ли девойката бъзльото за съпруг на мама.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 16:48 от Iris04

# 194
  • Fort Worth, TX
И двамата възрастни са пълни кретени.На какво си играят?Ни единия е стока , ни другия.

Общи условия

Активация на акаунт