Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 702
  • 360
  •   1
Отговори
# 90
  • с/у ОколоМръсТното

Досеща се, че не всичко е така както се представя - добрият шеф, приятел на мама и семейството.

oх, бре Динчо...
Как ще се досеща?! Моля те, ти поне разсъждавай като възрастен.

# 91
Къде видяхте, че чичко-паричко платил рождения ден?
А, чакайте, разбрах. Освен останалото, "пиклата" не трябва да си прави купонче, защото мама е изключително разкрепостена, а пък лелките в бг-мама ще разправят кой на кого плащал партитата. Демек, пак детето излиза виновно, че мама я сърби.
Не се ли усещате?

Точно!

# 92
Не превръщайте детските/тинейджърски рождени дни в празници за възрастни, не си хващайте женени любовници, които да запознавате с децата си, не набъркайте секса с чужди партньори и поколението си в един гювеч и проблеми няма да имате.

# 93
Аз много се учудвам че 14г. момиче има мерак да празнува с мама и жененият и шеф, любовник.
Че пък и снимки с него да си прави...
Цялата история намирисва...

# 94
Аз много се учудвам че 14г. момиче има мерак да празнува с мама и жененият и шеф, любовник.
Че пък и снимки с него да си прави...
Цялата история намирисва...

Е, кой е казал, че има мерак?
По тая логика, едва ли е имало и мерак да ходи с оня на море, ама в такава ситуация е било поставено.
Като гледам, мама не я пита много- много, явно и в случая е било така.
Какво се очаква да направи детето?

# 95
Аз останах с впечатлението, че човекът не е бил поканен. Но това е подробност, която удря по неговия имидж, а не по това дали щерката е права, или не, да качва снимки от личното си парти. Тук двете категории обаче се бъркат.
П.П. Моя грешка, бил е поканен.  Embarassed

# 96
Едва ли е бил поканен от детето.

# 97
  • Ямбол
От кога любовниците се наричат "нещата от живота"? И от кога е нормално 14 годишно да качва снимки без разрешение?

# 98
И от кога е нормално 14 годишно да качва снимки без разрешение?
Откакто купонът е неин. В случай, че не знаеш, на рождени дни хората се снимат и от около 10 години си качват снимките по мрежите.

# 99

От собствения си рожден ден?!

# 100
  • Ямбол

Да. У нас е забранено. На 14 години е голямото ми дете. А за снимки с мен и децата ми съм предупредила и приятелите си, че не ми е приятно да качват в мрежите.

# 101

Да. У нас е забранено. На 14 години е голямото ми дете. А за снимки с мен и децата ми съм предупредила и приятелите си, че не ми е приятно да качват в мрежите.

У нас пък не е.
Дъщеря ми си има приятелчета, с които не мисля, че е нещо ужасно, ако сподели снимките от рождения си ден.
И това, че у нас и у вас е по един начин, не значи, че в къщите на всички останали трябва да е по същия.
Иначе, до тук бях напълно съгласна с теб по темата. Peace

# 102

Това е защото си форумно-активна и имаш представа какво точно представлява качването на снимки в интернет.
Подозирам, че реакцията на любовника е преекспонирана точно заради непознаване на материята.

# 103
  • София
е, ти пък, у вас било забранено! У вас може да е забранено, но явно у тях не е забранено. Очевидно снимките щяха да си стоят мирно и кротко на страницата, ако не беше се разлютил любовникът, а майката не беше изкозирувала "слушам" и веднага подпукала детето. В крайна сметка детето си е нейно, да си бере греховете към него! със сигурност ще й се върне в един следващ момент, когато вече стане негодна за любовница, и тогава ще има да реве защо дъщеря й не я понася.

# 104
Масово децата и на по 9-10г. имат фейсбук и качват снимки без разрешение на родителите си.
На 14г. пък съвсем...такова им е възпитанието.
В случая не толкова е проблем, че детето е качило снимки....а че любовника на майката се мисли за пич, но го е страх от жена му (класика) и да не би случайно да го видят на снимки.
Хората много правилно са казали нещо - "като те е страх от мечки, не ходиш в гората".

Общи условия

Активация на акаунт