Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я гледайте,това е в разгара на вечерта,тук ни привикваше на дансинга Mr. Green

# 676
  • Още у мъглата ...
Много тихо нещо, оп  dance
Скрит текст:

# 677

Като ви е видял и му е кипнала кръвта, разтанцувал се е, улучил е ритъма.  Mr. Green
Я, бързо да си признавате коя му помагаше, че той нали си пада малко дръвце. Joy Joy Joy

# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥
Габи,ти беше на черешата,ама аз те побутнах само да паднеш върху тях,и от там нататък,вечерта мина перфе,малко подремваше на сепарето,ама като пуснеха някоя по танцувална песен и скачаше на дансинга,сега няма наши снимки,че ни накараха да подпишем някакви документи,иначе йок парти,и ние подписахме какво да правим,ама важното е че хванах Ча,като се раздаваше Mr. Green

# 679

Joy Joy Ооо да нали бяхме маса до маса с тяхната компания.. то не бяха танци,чупки стойки а Ча хвърли сакото остана по една бяла ризка така леко разкопчана  Whistling голямо шоу беше  Grinning ето това даже е от снощи прясно прясно от Sortie

# 680
Габи,ти беше на черешата,ама аз те побутнах само да паднеш върху тях,и от там нататък,вечерта мина перфе,малко подремваше на сепарето,ама като пуснеха някоя по танцувална песен и скачаше на дансинга,сега няма наши снимки,че ни накараха да подпишем някакви документи,иначе йок парти,и ние подписахме какво да правим,ама важното е че хванах Ча,като се раздаваше Mr. Green
какво ли е раздавал  newsm78  Joy

# 681
Надуфчееее, айде на безплатните аспирини! Joy Joy

# 682
Joy Joy Ооо да нали бяхме маса до маса с тяхната компания.. то не бяха танци,чупки стойки а Ча хвърли сакото остана по една бяла ризка така леко разкопчана  Whistling голямо шоу беше  Grinning ето това даже е от снощи прясно прясно от Sortie

Ехе, изядох си ноктите от яд  Thinking
Пфу изпуснах купона, друг път няма да спя, ще будувам  Joy Joy Joy

какво ли е раздавал  newsm78  Joy

Валириан, на бг майките  Joy Joy Joy

# 683
  • Още у мъглата ...
Ирка, ох добре Laughing
Успокоих се newsm03

А сега съвсем се успокоих, пратиха ми видео с наште танци, я гледайте колко добре сме се справили newsm44

Скрит текст:

# 684
ади отивам да дрънна едно мохито  Crazy най накрая  Crossing Arms ай утре ще се "видим" на кафенце  Hug приятно ви парти аз шЪ сЪ праа на абитуриент  Mr. Green

# 685
  • У Диспансера ...♥♥♥
И като се сгорещи,и взе да се разхвърля,ей така го щракнах ,и викаше с пълно гърло,помощ някоя да иска Joy Joy Joy

# 686
# 687
 леле Габи, тая кака има ли кости въобще newsm78

Момичета, не зам кой постна Ставрос Флетли снощи, ама не спираме да го гледаме в къщи, няма такъв образ, Благодаря!

# 688
Ренка, брей, много борбени тия жълтурчета бе, бравос! Ха така Германията newsm44

# 689
Верче, едно мохито не стига, за хабитуриент трябват повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт