Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • на вълнолома
Петрова Hug  bouquet

петгаб Hug, много ми е сладка тази сцена, както и целувката след отвличането, вай бе, то страст ли бе, то чудо Crazy

# 121
Здравейте.  wavey

Рени,   bouquet темата е много красива както винаги.  Heart Eyes
Момичета,   bouquet благодаря ви за красивите колажи. Heart Eyes

Честит празник, българи!  bg Гордейте се с родината си и историята й, гордейте се, че сте българи! И честит празник най-вече на учителките тук в темата.   bouquet Имайте търпение и продължавайте да учите учениците на нови и полезни знания.

Снежи,  Hug
Скрит текст:
Честит рожден ден на първата ти снаха. Да е жива и здрава, и да се обичате още дълги години.  bouquet

Приятен ден на всички.   bouquet

# 122
Габи,тъкмо ги разбърквах с Емко милия целия го направих у брашно ,но след малко пристигат  Joy

# 123
  • Още у мъглата ...
Петрова Hug  bouquet
Скрит текст:

петгаб Hug, много ми е сладка тази сцена, както и целувката след отвличането, вай бе, то страст ли бе, то чудо Crazy

Ох, тя целувката след отвличането те удря в петите чак Two Hearts

txtloves

# 124
Пейкова!Рая!  wavey
Петрова, къз,този месец двете ми снахи са рожденнички,а другия...аз и внука ми...шЪ сЪ черпим и без поводи.
Рая,две торти има,джанъм...Да ги хапнем и ще донеса още.
Отново Честит празник!!!  bg Даскали,ученици,уважавайте се взаимно!Преди айсе/от 11 на горе/години,на този ден бях абитуриентка...беше супер  newsm44
Абитуриентски майки,да ви е яка гърбината и здрав портофейла  hahaha hahaha hahaha
На този ден не става без ...

# 125
Скрит текст:
стига толкова да не ви изпадат зъбите  Mr. Green

# 126
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
стига толкова да не ви изпадат зъбите  Mr. Green

Ей, рече и отсече, ха тешекюрлер за Емировите торти  Hug

Пък си грижовна, брей, измила си го гледам момчето Joy Joy

# 127
Евитка джанъм по цял ден съм на работа и вечер като се прибера съм аут падам и умирам хаха а Бу е охааа  не съм я видяла в предната тема, а ти няма да го целуваш оти ше ти обърша един зад врата хахах Hug

# 128
Mного е красива Джейда.  Heart Eyes Но и фотографът си го бива (Мелих).  Peace

# 129
Пейкова, newsm51 улучила си любимия ми клип.
Рая, Hug
Разбрах най-после защо си навътре в нещата. Мелих бил един от информаторите ти.
Рилаксче, Hug
Вери, Hug

# 130
здравейте  Hug  Hug  Hug

Честит 24-ти май на всички! Прекрасен празник!
Поздравявам всички съфорумки учителки    newsm51  Продължавайте с търпение и любов да обучавате децата ни, родителите разчитат много на Вас   smile3501  love001 smile3501

За майките на абитуриентите - да са живи и здрави младежите ви, много да ви радват и да изживеете много приятни емоции заедно с тях   newsm53

Ирка, Габи, Снежи, Петрова и всички останали, които творите колажи - чудесни са, продължавайте все така да красите темата  smile3525  smile3521 smile3525

Неви, благодаря за новините, които споделяш   bouquet

Приятен ден, до по-късно  Stop

# 131
  • Още у мъглата ...
Опс, Релакс, за тортите забравих да материализирам тешекюрлера Laughing

Скрит текст:

Вери Hug Рая Hug Дими Hug

# 132
  • на вълнолома
Пейкова!Рая!  wavey
Петрова, къз,този месец двете ми снахи са рожденнички,а другия...аз и внука ми...шЪ сЪ черпим и без поводи.
Рая,две торти има,джанъм...Да ги хапнем и ще донеса още.
Отново Честит празник!!!  bg Даскали,ученици,уважавайте се взаимно!Преди айсе/от 11 на горе/години,на този ден бях абитуриентка...беше супер  newsm44
Абитуриентски майки,да ви е яка гърбината и здрав портофейла  hahaha hahaha hahaha
На този ден не става без ...

Татарова Hug, все рожденници сте, да сте живи и здрави smile3525,, хубаво нещо са празниците  bouquet
Честит празник, Учители, Просветители, Културни деятели!Знам, че тук има  учителите, за това  newsm20, момичета  Hug

http://www.prikachi.com/flash/files/9817O.swf

# 133
Здравейте момичета.
Пейкова тука съм гледам че ме търсиш знам че днес е 24 май ден на българската азбука но и е ден за Бързи и Яростни 6 и ще има ходене на кино довечера.Нямам търпение. Hug

# 134
Едно поздравче и от мен,в което ФЕмир споделят борба си за запазване на своята вечна любов  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт