Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Габи, определено ще се постарая и ако нещо има, ще кажа, дано е лъжа пък, яяяяя

# 661
  • Още у мъглата ...
Веси Hug

Абе, точките ги обрахме, тук там и запетайките ...
Скрит текст:
... по комповете newsm62

Ама нямаше иширет от Станбула и колите сега са на stand by, като дойде момента, мятаме се и с мръсна газ  car003 travel Оп, коя беше посоката newsm78

Как ще тръгнем без вас, то ни може да изневеряваме smile3521

А сега Хазал по темата

# 662
ауууу Звездето ли е била тцтц и тя ще ме извинява  Hug пълна хухавелка съм  ooooh!

# 663
# 664
  • In a surreal moment!
Кой има ретуит и фаворит от Юсууууууууф, кой ,кой ,кой...... newsm44  АЗ, АЗ, АЗ....ЙЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
Охааа, пак празник и пак ми отговори! Тооолкова съм щастлива, идея си нямате!  Grinning Grinning Grinning Grinning

Yusuf Akgün (@YusuffAkgun) retweeted one of your Tweets!   25.05.13 12:30   25 KB
       Yusuf Akgün (Twitter)   Yusuf Akgün (@YusuffAkgun) favorited one of your Tweets!   25.05.13 12:30

Има ли новини от Чаатай и рождения ден на Исмаил????????

# 665
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами тя лисицата като не стигнала гроздето,и казала,че е кисело Mr. Green Та като няма какво,дай за кг.Няма да се радват и да гледат какъв талант имат,ами дебела била,преди била 45 кг.,сега била 55кг.,че те 55кг,са си много добре,аз съм си толкова,при нейният ръст,и никой не ми е казал,че съм дебела,дрехите си ги взимам размер s,тъй че кое му е дебелото на това не разбирам само newsm78 А купона беше на макс,след малко ще пусна и снимки да се уверите Mr. Green

# 666
  • Още у мъглата ...
Момичета, ето едно кратко инфо за Вахиде, със заглавие "Майката на Фериха проговори"
http://www.ayakligazete.com/Section/content/11/3311
Вахиде е била жури и е раздвала наградите на някакво театрално събитие.
Ще участва в нов сериал и ще снима кинофилм.

За Хазал казва "Много обичам Хазал. Съвсем наскоро се видяхме. Тя е още много млада, ще отслабне. А и кг й отиват - става по-красива. Но разбира се ще отслабне"...

Какво да кажа за тая благородна жена и прекрасна актриса. В крайна сметка светът се крепи на добрите хора. Heart Eyes

PS Добре, че напълня Хазал. Да има за какво да си чешат езиците. Май вече не остана място, дето тия пусти килограми хазалски да не ги издъвкаха, тююю

Браво на Вахиде, премина през такива перипетии /болест, мъж-идиот/ и остана човек Heart Eyes
А Хазалката да не я мислят за килограмите, той Чаги си каза, че предпочита да не са много слаби партньорките му smile3503

# 667
Вяра Hugблагодаря Hug

Снежи Hugвече съм Laughing

Неви  bouquet

И аз съм за Германия Mr. Greenама жълтата част Laughing

Това е Вахиде Heart Eyesбраво на нея Peace

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
Икси,ми то явно по празниците гледа да те зарадва така,като подарък ти прави,хайде на другия празник пак Joy Joy

# 669
Кой има ретуит и фаворит от Юсууууууууф, кой ,кой ,кой...... newsm44  АЗ, АЗ, АЗ....ЙЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
Охааа, пак празник и пак ми отговори! Тооолкова съм щастлива, идея си нямате!  Grinning Grinning Grinning Grinning

Yusuf Akgün (@YusuffAkgun) retweeted one of your Tweets!   25.05.13 12:30   25 KB
       Yusuf Akgün (Twitter)   Yusuf Akgün (@YusuffAkgun) favorited one of your Tweets!   25.05.13 12:30

А честито Hug

# 670
Веси Hug

Скрит текст:
... по комповете newsm62

Ама нямаше иширет от Станбула и колите сега са на stand by, като дойде момента, мятаме се и с мръсна газ  car003 travel Оп, коя беше посоката newsm78

А сега Хазал по темата

аааааа да ме вземете и мен и аз съм за там  Crossing Arms пускам отпуската без време и паля подметките за там  hahaha

# 671
  • Още у мъглата ...
Ами тя лисицата като не стигнала гроздето,и казала,че е кисело Mr. Green Та като няма какво,дай за кг.Няма да се радват и да гледат какъв талант имат,ами дебела била,преди била 45 кг.,сега била 55кг.,че те 55кг,са си много добре,аз съм си толкова,при нейният ръст,и никой не ми е казал,че съм дебела,дрехите си ги взимам размер s,тъй че кое му е дебелото на това не разбирам само newsm78 А купона беше на макс,след малко ще пусна и снимки да се уверите Mr. Green

Вай, Ирка, значи сме били там, казваш, аууу, значи аз толкова съм била шашардисана и в амок #Crazy, че ....
А нали не се изложих на купона ? newsm78
Я дай, да видим снимките smile3508

# 672
Веси Hug

Скрит текст:
... по комповете newsm62

smile3532

Давай ги тези снимки, че чакам да оплакна око, пък и вашите прически да видя  Mr. Green

Били му малки стъпалата,я какви големи бели маратонки има  Mr. Green

аааааа да ме вземете и мен и аз съм за там  Crossing Arms пускам отпуската без време и паля подметките за там  hahaha

Как без теб, ми с кой ще обсъждам мустаците на Бу, като ги видя отблизо  Joy

# 673
ИКСИ, честито, заслужил контактьор! На какъв език му писа?

spam2 Значи имало Бързи и яростни на 4D, аз съм се минала, даже миришело на бензин и други такива, тююю, пак ще трябва да се бръкна за кино ooooh!

# 674
  • Още у мъглата ...

Икси Hug
Хайде, честито Laughing Брей, чрез Икси ще се прочуем newsm68

За рожденния ден чакай снимки от Ирка, ей ся ги сваля smile3521

Общи условия

Активация на акаунт