Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Джордж Клуни, 1,2- никак не ми харесва с тези очила. Confused
Нищо му няма на очилата, мен мустакът ме дразни.  Naughty
На мен пък ми прилича на Рет Бътлър и ми харесва така позастарял.

# 181
# 182
Уау,за прическата на Никол-и аз искам такава Embarassed

# 183
# 184
Колко бързо свърши старата тема. Благодаря за всичко, което споделяте. Изпуснах ви за няколко дни и сега се връщам, за да чета и разглеждам с удоволствие  photo

# 185

Ето я пак, последно обвиняват я в липса на класа заради първата снимка.

# 186
Хубава жена, но защо е по нощница?

# 187
  • София
Не я знам коя е тази мома, не ми е симпатична изобщо. И да, страшно грозно е жена да размахва среден пръст. А такива като Кристен Стюарт и по два.  Mr. Green

# 188
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, тя никога е нямала класа Азиа. При нея всичко е порок и виталност, при това и идва отвътре, което точно я прави така незабравима.

# 189
И на най- първата снимка, където се е оплезила ми идва в повече. Иначе е хубава. Аз много се дразня на оплезени снимки. Как им идва на хората на ума, да се оплезят специално за снимка?!  Thinking  'Кокошото дупе' го преживявам дори по- лесно, от колкото оплезването - това от специалните пози за снимки.

# 190
И да, страшно грозно е жена да размахва среден пръст. А такива като Кристен Стюарт и по два.  Mr. Green
Тя Кристенчето, като два пъти я изловиха със Сандърс папараците, сигурно съжалява, че има само два средни пръста. Mr. Green

# 191
  • София
  bouquet за темата

# 192
На Роузи роклята и на мен много ми харесва! Много е семпла и нежна  Heart Eyes
Ана Каренина, аз едва ли бих си я купила, ама виж, талията ми е 58, ако искаш да ми я подариш  есктра ще ми е Mr. Green  Laughing

Лео Дикаприо и мадами на разходка с яхта. Нетипично за него, нали  Laughing

# 193
# 194
  • София
Честно казано, не съм очаквала да са до края на живота си заедно.

Общи условия

Активация на акаунт