Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Честно казано, не съм очаквала да са до края на живота си заедно.

Аз също. Харесвам и двамата и наистина се надявам да запазят добри отношения помежду си. Да не стане като с Николай и Николета, после да я нарича трабант и т.н. Laughing

# 196
Не, че нещо, ама като вземат да пускат такива отворени писма и официални изявления, ще кажеш, че са минимум кралски особи. Със и без тези жестове, слуховете винаги плъзват преди тях и обезсмислят цялото упражение, явно им е такова обкръжението.
Сега Николета сигурно ще публикува нещо в стил "мило семейство" за  "хак да й е" на Алисия. После Алисия ще направи песен за раздялата с Ники и те така мина годината. Grinning

# 197
  • София
Не, че нещо, ама като вземат да пускат такива отворени писма и официални изявления, ще кажеш, че са минимум кралски особи. Със и без тези жестове, слуховете винаги плъзват преди тях и обезсмислят цялото упражение, явно им е такова обкръжението.
Сега Николета сигурно ще публикува нещо в стил "мило семейство" за  "хак да й е" на Алисия. После Алисия ще направи песен за раздялата с Ники и те така мина годината. Grinning

Съжалявам за спама  Joy Joy Обаче искрено ме разсмя.
Една сцепена рокля на М. Кери :
цък

# 198
  • София
Честно казано не очаквам и Валери и Ни Ло-то да стигнат до златна сватба.

# 199
Странно, но аз очаквам да се задържат. Двамата изглежда си пасват и се обичат и допълват по някакъв начин, който за мен е непонятен, но при тях е силно изразен. Той наистина много я обича, а когато един мъж е така влюбен дава всичко за жена си.
А ако някой прекъсне брака, то определено залагам на Николета.

# 200
  • Варна
Но, не минаха ли само броени дни от другото отворено писмо на Николай, че са заедно и все още нейните дрехи са в неговия гардероб...

Сега, ново отворено писмо...

Хм, кое ли е вярното?

# 201
Но, не минаха ли само броени дни от другото отворено писмо на Николай, че са заедно и все още нейните дрехи са в неговия гардероб...

Хм, кое ли е вярното?
Истина е изглежда.Има я новината и по сериозните сайтове.

И аз очаквах такъв край.Мъжът трябва да е този ,който да обича повече ,за да бъде успешна една връзка.А при тях изглеждаше обратното.

Фърги

# 202
Мисля, че едва ли са се разделили Ники и Алисия

# 203
  • София

Хм, кое ли е вярното?

Да, ама в предишното май не каза : "Още сме си заедно и много се обичаме", а каза просто, че дрехите са й там. Де, да знам, аз ако трябва да пускам писмо с опровержение, бих написала, че все още се обичаме и т.н.

# 204
Аз нали съм по конспирациите, мисля си, че те не са се събирали, че да се разделят сега. Все ми изглеждат като добри приятелки, няма страст между тях. След като навъртяха години бях взела да се разколебавам, ама ей сега с тази раздяла, така премерена, пак без страст, ми намирисва, че се освобождават вече от легендата, която поддържаха. И вярвам, че ще си запазят приятелството, както се твърди в отвореното писмо. Гледах и интервюто на Алисия, което Блеър беше дала тук - от началото на май. Питат я за сватби, за деца - личеше си, че си вика на акъла - какви сватби, какви деца, какви 5 лева?!  Twisted Evil

# 205
Новата песен на Рут. Много ми харесва, прави страхотна музика. Обаче клипът някак .... не я показва в най-добрата й светлина  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 13:33 от Мравчето

# 206
  • София
Аз нали съм по конспирациите, мисля си, че те не са се събирали, че да се разделят сега ...
При това положение да взема и аз да си намеря мъжка приятелка, която да ме води в Сен Тропе, на Малдивите, на Карибите и където там всъщност са ходели.  Mr. Green Мъжът ми няма да има нищо против, тъкмо няма да му дудна на главата, че няма възможност да ме води по луксозни дестинации.

# 207
Ако го намериш, ако пък и със съфорумки го споделяш... равна няма да имаш!   bouquet

# 208
Никога не съм харесвала НМ точно заради изказванията си за Николета /нормален мъж няма да го направи, каквато и да е Николета/.

# 209
Жалко, много хубава двойка бяха.

http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_21906_0.html

Общи условия

Активация на акаунт