Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Новата на Доронин има отвратително тяло !

# 286
Наистина отвратително. То хубаво тънка талия, ама това е прекалено и дупето и може и то да е малко, но на фона на талията изглежда голямо и несъразмерно , гррррр

# 287
# 288
  • София
На някой харесва ли му Златка в тази фотосесия? На мен ми е адски груба и мръсна /в буквалния смисъл/ Sad
И тя турила очЕла, бреййй...

# 289
Опитали са се да я направят тази фотосесия, но не йм се е получила. На мен също не ми харесва. Напоследък Златка ми е погрозняла, преди като че ли имаше нещо хубаво в нея, но сега май го е загубила някъде.
Това елече( или там каквото е) й стои отвратително!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575206_10 … 3_691138129_n.jpg

---------
Бившите наркомани на Холивуд

# 290
  • Бургас
Наистина отвратително. То хубаво тънка талия, ама това е прекалено и дупето и може и то да е малко, но на фона на талията изглежда голямо и несъразмерно , гррррр

Мисля, че тялото й е най-малкият проблем. Не съм расистка, но тази прилича на жива маймуна.

# 291
  • София
Госпожице юли, винаги ми е много приятно да чета коментарите ти Simple Smile Обикновено изплювам кафето си на монитора от смях   bouquet  bouquet

Роналдо с Риана след концерта

# 292
  • Бургас
Госпожице юли, винаги ми е много приятно да чета коментарите ти Simple Smile Обикновено изплювам кафето си на монитора от смях   bouquet  bouquet

Роналдо с Риана след концерта

Hug

# 293
Фен удря Бионсе по дупето и тя се ядосва

http://www.youtube.com/watch?v=hDoJc_Oqs1o

# 294

Дженката ми се струва понаедряла. Мила Йовович напротив, няколко килца отгоре няма да ѝ дойдат зле.

# 295
  • Варна
Аз нищо такова не видях.

# 296
  • София

Дженката ми се струва понаедряла. Мила Йовович напротив, няколко килца отгоре няма да ѝ дойдат зле.

Ти отзад да видиш... :
ей на

# 297
  • София

На 16-17 сек. .. Даже му каза нещо, но не разбрах..

# 298

Ти отзад да видиш... :
ей на

Егати!

# 299
  • Бургас
Мила Йовович пушка-двуцевка ли е скрила под роклята си или това са гърдите й  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт