Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна

На 16-17 сек. .. Даже му каза нещо, но не разбрах..
Ааа, да! Видях сега. Насочи пръст заканително.

# 301
# 302
  • София
...и Том Круз със сина си Конър.  Peace

Много е сладка снимката, на kiss cam.  Heart Eyes

# 303
  • София
Това Том Круз ли е пред тях?

# 304
  • София-Младост
Джесика Симпсън

и пак
Холи Бери
Чанинг Тейтъм с жена си

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 14:38 от Ала-Бала

# 305
Антония Петрова Бередина (по последен Фейсбук статус) със снимки от Сицилия. Ама тези вече май не са нови  Thinking  но сега са сложени.

Нали уж се фукаше, че няма целулит?! newsm78

# 306
  • София-Младост
Антония Петрова Бередина (по последен Фейсбук статус) със снимки от Сицилия. Ама тези вече май не са нови  Thinking  но сега са сложени.

Хората търсят ефект при обработка на снимки, при нея обаче се е получил дефект Simple Smile

# 307
  • Пловдив

Хората търсят ефект при обработка на снимки, при нея обаче се е получил дефект Simple Smile

Да...освен това така си е "глътнала" корема,че отново са и изскочили ребърцата Mr. Green а и вижте какво разстояние се е отворило от пъпа надолу...за долнището на банския.

# 308
  • Sofia
От Фейсбук-а на Ники Михайлов:
"Събуждам се тази сутрин, сядам да закусвам и пиарката ми отново ми звъни, за да ми каже с коя съм бил миналата нощ, миналия месец и през последните две години... Чух толкова имена, колкото дори не мога да запомня. Щеше да ми е досадно, ако не беше забавно.
Любими мои жълти медии, поздравявам ви за фантазията! Радвам се, че ви помагам да си вдигате тиража. Но, моля ви, върнете ми жеста и бъдете така любезни да ми избирате само хубави жени. Знаете, че имам вкус

Желая ви приятен ден и все така нестихващо творческо вдъхновение!"

Преди това е пуснал линк към тази тъжна песен:
http://www.youtube.com/watch?v=JMwmr_uti44 с коментар "Пак, и пак, и пак..."

От Фейсбук на Алисия:
"Искам да се обърна към всички мои фенове, които ми пишат на стената и лични съобщения – благодаря ви за загрижеността, но не се притеснявайте за мен, не съм в депресия, напротив. Така че нека да сменим темата. Радвам се да ви съобщя, че тази седмица ще заснема клипа към новата си песен. Ако всичко върви по план, съвсем скоро ще ви представя „Официално чужда”. Поздрави и целувки на всички!"

Отчетох ги  Laughing

# 309
Или се оказахте прави за приятелството между Алисия и Ники, или просто са окрали пак мненията от форума тук  Laughing

# 310
Аз подозирам, че пуснатия статус и песен от Ники, изобщо не са за Алисия  Laughing
Следете малко повече какво пускат Николета и Ники, ще ви кажа аз. Party

# 311
  • Sofia
Или се оказахте прави за приятелството между Алисия и Ники, или просто са окрали пак мненията от форума тук  Laughing

Според мен тази версия е смешна, Алисия не я познавам, но не ми прави впечатление на майка, която ще разиграва този цирк и пред собственото си дете. Нали всички помним снимките на близост между Ники и малкия Валери.

# 312
Kaкво е пуснала Николета?  Embarassed

# 313
# 314
Kaкво е пуснала Николета?  Embarassed
Аз нищо не виждам в профила й. Thinking

Ето още една снимка на Николета от бала в Търново
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/300612_32 … _2086817669_n.jpg

И една много сладка снимка с Никол
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942256_32 … _1414119696_n.jpg

А ето я и въпросната нова песен на Алисия: http://www.vbox7.com/play:fc56e9b47c

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 20:39 от medissa

Общи условия

Активация на акаунт