Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Писах, писах и накрая изтрих всичко, защото то съвпада с мнението на Мецаната. Няма да коментирам повече. Whistling

# 106
Аз пък виждам правотата и на двете страни  Mr. Green Нормално е - хората сме различни, реагираме по различен начин на нещата, които ни поднася животът. Даваме съвет - отсрещният сам си преценява дали да го последва или не, съответно всички си носим сами пред себе си отговорността за решенията, които взимаме и изборите, които правим  Peace
Ади сега да ви нагуша всички, да кажа, че се извинявам, ако някога с нещо съм засегнала някого - не съм го направила нарочно и.... да ви сипя по едно питие  Hug Drunk

# 107
За себе си реших обаче, че не искам излишно напрежение и нерви ..

много добра политика, само с едно уточнение - по-добре знай срещу какво се изправяш, отколкото като щраус да си забиеш главата в пясъка и да си мислиш, че като ти самата не виждаш опасността, тя също не вижда теб Peace
Не мисля че си задълбавам главата като щтраус, и всъщност може и да няма срещу какво да се изправя.Не винаги за нещо  случващо се има пришина... Казах, че всеки сам си преценява, не мисля че при един аборт се тръгва да се изследват такива неща, всеки си носи отговорност за постъпките. Сътреса ми идва в повече, не искам да си разбивам нервната система, прекалено съм млада. Защо във всяко нещо трябва да се търси причина? Пускам се по течението и няма да изследвам нищо от това, което съм запланувала. За една диагноза не можем да бъдем всички под общ знаменател!

Дани, сигурна съм, че Тони нямаше предвид това!  Hug Недей така.  Hug
Напоследък наистина станаха много тия постове, кой, какво , защо... newsm78

Веси, аз го разбрах по този начин! Peace Не може да се изследва всичко, което някой ти каже! Всеки е отговорен за себе си, ако имах повече аборти и аз може би щях да дълбая повече за да откия проблем, ако има такъв! Но да тръгна да изследвам всичко казано е невъзможно все пак. Вярвам и на лекаря, ако той прецени ще направя каквото е нужно! Peace С тези изследвания и диагнози не мога да си върна спокойствието и душевния мир!

Приятна вечер! Grinning
Не казвам нищо лошо за Зузка, благодаря и, но ще се доверя на интуицията си и няма да си направя това изследване! Вярвам че следващия път нещата ще се развият по друг начин!

# 108
  • София
Дани, аз те разбирам много добре. Минах през подобно нещо...Искам само да ти кажа, че самият факт, че споделяш такива неща тук, означава че трябва да си подготвена за такива мнения и реакции. Всеки споделя и дава мнение, ти сама решаваш как да действаш в твоя случай. Щом вярваш на док, вярвай му безусловно обаче.  Или слушай само него, или прави нещата на своя глава. Но избери едно от двете, защото иначе може да се побъркаш. (Това от опит ти го казвам!)  Hug

Ей, не ми минават на мен тия часове и това си е...

# 109
  • Германия
Мравче: абе нямах предвед, че днес ще раждаш, ами че днес е последния ден от летничката. Оф, че съм и аз, една голяма бяла патица, няма да се науча да си формулирам разбираемо изреченията. Детето ще си реши кога да излиза. Патето правилно ти е казала, ти бъди спокойна.
Кашмирче:  Grinning, може пък да му хареса на доки, ох извинявай за лигавщината  Joy
Дани: искам само да те  Hug успокой се, каквото и да предприемеш с теб сме. извинявам се, ако съм те наранила, поста (от сутринта) го писах и докато го публикувам, ти вече си писала за твоето решение, ами мотка съм, затова още едно  Hug
Тоничка: "за духа" абе явно е от времето  Mr. Green
На мен ми е много криво:
Скрит текст:
обадих се в къщи, за да се чуя с нашите. И се оказа, че дядо ми никак не е добре. Баба почина почти преди година и от тогава той живееше в къщи, но не излизаше и не пипваше нишо в къщи. Това беше една от основните причини да го закарт пак в неговия апартамент, за да си се чувстава у дома и да излиза и приказва със съседите, както преди. Да, първата седмица е излизал цели 3 пъти. Втората седмица не са го виждали. Майка ходи всяка събота, за да му носи манджи за седмицата. А той е лежал унил, не е ял и пил нищо цяла седмица. Не е знаел какаво става, т.е. бил е дезориентиран. Взели са го директно пак в къщи. Днес е паднал, а исърцето му е слабо. Оф, много ми е тъжно. Извинявам се, за поста, но не мога да не го споделя.

# 110
  • до едно тепе
Аз пак не съм чела,ама няма време Embarassed
Зузко мерсаж за темата Hug
Лека и бебеносна Hug

# 111
  • София
Добро утро!
Ето ме пак станала в 6 часа. То ми беше ясно, че няма да спя тая нощ!
И първи ден на работа след болничния... Sick
Не че до обяд ще мога да мисля за нещо друго де. Моля стиснете палци към 12 за мен и нашия Дунди.  Mr. Green
Успешна седмица на всички!

# 112

Posteblume, съжалявам, че дядо ти не е добре  Hug

Весе, стискаме палци  Hug

Дани, с теб сме, каквото и да решиш, винаги можеш да споделиш   Hug Всеки има различен опит и е нормално да има разминаване на гледните точки  Hug Но всички го правят само с добри намерения  Peace

Хубав ден, момичета!

# 113
  • София
Добро утро, прекрасни! Я да закусим, че напоследък пропускаме!  Mr. Green
Скрит текст:

Даничка, Агар ти го е казала много точно.  Hug
Линка, мерси за съвета. Моята любима вчера ми спретна нов номер. Не е за хора със слаби сърца!  hahaha
Скрит текст:
Беше ни се изпикала на леглото...  ooooh!
Моме, страхотна нова премяна  Heart Eyes
Глухарче, ми може  Laughing , ма няма да проверявам.
Весе, стискам палци  fingerscrossed
Моля едни и за мен на обяд. Да видим фуки колко е голям.  Crazy
Феичка, чакам те на отчет!  Naughty Hug

Хайде празниците свършиха, завръщайте се и пишете!  Whistling

# 114
Добро утро  Hug
Весенце стискам палците за ФМ днес  Praynig Hug
Кашмирче мм вкусна зауска си ни приготвила- веднага си хапвам от нея  Heart Eyes
Дани направи нещата така както ти сметнеш за добре и както ще се почувстваш спокойна  Peace Много е важно, че си намерила лекар в който вярваш и с който се чувстваш добре. Пожелавам ти оттук нататък всичко да се нареди по най-добрия начин  за теб Hug
Принцеска как беше при свеки  Whistling Корема не съм го снимала, затова не съм качила снимка  Whistling Whistling
Хубав ден от мен  Heart Eyes

# 115
Здравейте!!! Завърнах се и пиша  smile3523
Много, ама МНОГО ми липсвахте! Прегръщам ви всички силно!  Hug

Зузка, прекрасна е новата тема!!!  Hug Още едно бравоСТ!!! Изчетох я и много се зарадвах на хубавите размери на твоето малко чудо!!! Нека кротува и расте до термин!  Hug
Веси, стискам палчета за теб и Дунди!  hahaha И чакаме да се включиш с добрите новини!  Hug
Кашмир, закускааааа  Crazy! И за теб едни палци и за фукито  fingerscrossed
Тоничке, къде си?
Моме, нова визия, а? Одобрявам!!!  Hug Hug
Ох, как искам да се обърна към всяка по отделно и да ви нацелувам и нагушкам, но ще препълня темата с матРиал..... за това за всички  Heart Eyes Hug

За мене: циклю свърши и е време да атакуваме  Embarassed .... Ще взема и тестове да видя какво се случва с О-то. Така че мислете ме с добро и пращайте по една мисъл за скорошен успех... Благодаря ви! Знам, че сте вълшебници!!! Обичам ви!

П.П. Веселушко,
Скрит текст:
сравнително добре беше при свекито...ама добре че свърши  Whistling Този път не ме боля главата, защото слушах избирателно.... Но снощи се радвах на тишината и спокойствието вкъщи - няма такова щастие!!!
Снимай пупата да и се порадваме де.... погал  preggo

# 116
  • Северозапада
Добро утро!
Хубав и слънчев ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 117
Ето го и Мравчетооо. Но какво правиш още тук  Rolling Eyes

Принцеске, тук съм, но няма какво да кажа, само кротко си чета  Simple Smile Скоро ще си мама, имаш моите силни благопожелания. Щом и сезона е открит, няма мърдане  Praynig
Кашмирче, фуклата си расте и като порасне достатъчно да я хващате. Геп Mr. Green Благодаря за закуската. Аз хапнах една купа с кис. мляко и какви ли не ядки и трици  Crazy Ти защо не мериш БТ. Щеше да е хубаво да видиш как е в комбинацията с ФМ

Весенцеееее, не съм пускала палчетата. И чавето съм инструктирала  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Хубава седмица. Макар и работна, ще си я направим прекрасна, нали   bouquet

Кашмирче, за теб...   babydust7 babydust7 babydust7
     и за всички останали  babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 10:06 от Tonichka

# 118
  • София
Уха под две бременни!  newsm79

Тоничка, метни малко прашец!  Mr. Green меря БТ, днес ми е 12ти ден, не знам що се бъгна графиката. Иначе само оня ден пропуснах заради коткaта, която ме вдигна в 6ч и аз скочих без да погледна колко е.  ooooh!
Принцес,  Hug стискам палци за този месец!  fingerscrossed

Хехех Мерси, Зузи!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 10:08 от kashmir

# 119
Кашмирче, айде и аз да те заклещя  Mr. Green

Веси, стиснали сме палци, умножени по две  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт