Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Германия
Добро утро  animal037
Зузе, благодаря за хубавата тема, нещо отива много на синьо  newsm78, защо ли  Mr. Green
Много се радвам, че бебчето расте, нека да е така до края.
Мравче: като ти гледам  лентичката,днес е деня. Леко раждане.
Флауърче: стиснати палци и от мен за твоите ученици. Освен работата с другото до къде го докарахте, според мен БТ то ти е като за О.
Сандре: оф има ги всякакви идиоти. Точицата, ще си е добре, не се притеснявай.
Кашмирче: като ти гледам графиката май е време за действане  Party
Скрит текст:
гокрото коте, много се мъчат като са разгонени. Гушкай си я повече, те това го усещат. На мен ми е тъжно, защото вчера си изпратих вълнистите папагалчета при майчето на ММ. Сега ще се местим, а после идва време за почивка в БГ и няма кой да ги гледа.

Пънче:
Скрит текст:
няма нищо по-хубаво от разкрасяване на жилището. За мускулната треска, се убеждавам какъв заседнал начин на живот водим, и аз съм като теб малко по-друг вид движение и резултата после е на лице. Оооо майсторе, да взема да те извикам тук да помагаш  Joy
Даниелка: според мен слушай Зуза, не се обърквай ами действай. Пускаш ги тези изследвания и полсе ги забравяш и отмяташ в списъка с добри резултати. Твоето детенце бързо да оздравява.
Агар: дано все пак има този месец резултат от бърканицата.
Скрит текст:
А що се отнася до ТМ, дано изкара леко скарлатината, до колкото знам тя е най-безобидната. Аз навремето я изкарах и бях само на витамин Ц, заради алергийте ми, и един престой в болницата, за да ме наблюдават.
Линофрина: много се  Shocked като прочетох, че не обичаш плодове.
Една мечта: стискам силно палчета в понеделник да се види какво става.
Тоничка: как си, гледам поста ти беше много кратък.
Хайде улях се в писането, отивам да събирам багажлъци. Нямате си на идея колко неща се натрупват с времето.
Едно огромно гуш на всички ви  Hug

# 91
  • Северозапада
Глухар4е, не знам дали 6те е днес, за сега няма признаци   Rolling Eyes

# 92
Мраве, ръсни малко от най-заразния да посъберем. Hug Когато реши детенцето, тогава. Ти трябва само да си спокойна!

# 93
  • София
Минавам да се отчета, че преди малко се прибрахме. Връщам се да ви чета...
Утре съм най-после на втората ФМ и броя минутите. Стискайте палци.
Ант,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 94
Здравейте, да се запиша и аз в новата тема.   Hug  bouquet
Имам един въпрос, по принцип цикъла ми е на 26 дни точен, но сега ми закъсня и ми дойде на 28-мия ден ( както казахте явно с бебеправенето леко се променя цикъла) и сега не знам от кога да правя тест за овулация, от 9-тия или от 11-тия ден? Да напомня само, че миналия месец за първи път правих тест за овулация и ви показах снимки и на 9 и 10 ден бяха положителни, явно съм с ранна О.
Предварително благодаря!
Връщам се назад да чета темата.

# 95
Долфейс, започни дори по-рано от 9 ден тестовете, щом си била с ранна О и си я засякла. Може би непосредствено след МЦ трябва да се тестваш..примерно от 7 ден, нещо такова.

# 96
  • София
Агар, аз прекарах варицелата преди няколко години и не беше толкова зле, колкото го описват. Само дето не можех да се къпя 10 дена.  #Silly Дано и ТМ я изкара леко. Относно бебеправенето и одея си нямам.  Rolling Eyes
Зузи, браво на малката кенгурина! Много се радвам за теб!  newsm68
Дани, браво за хубавите резултати!  Hug Мен ако питаш и аз мисля да се поспреш с изследванията. Ако е необходимо нещо, док ще каже.  Peace
Една мечта, съжелявам за развоя при теб.  Tired Дано се изчистиш сама.  Praynig
Глухарче, време е за действие, да, ама днес ще пропуснем, че утре съм на преглед и предпочитам да не запознавам док с войниците.  Mr. Green
Феичка, на бал ли си?  Heart Eyes

Аз съм се захванала да пиша едни курсови работи, че много са ми се наредили, ма след първата се уморих и реших да ви видя.  hahaha
Зачатие много ме дразни днес! Само при мен ли е толкова бавен?  #Cussing out Вчера не можах да си премеря БТ, че котката реши да повръща в стаята, аз скочих и после видях, че е 6.15.  ooooh!

Засега толкова. Отивам да правя другата презентация.  smile3529

# 97
Даниелка: според мен слушай Зуза, не се обърквай ами действай.

Глухарче, всеки сам решава какво да прави или не! Лично аз не мога да изследвам всичко, което някой каже! Не казвам нищо за Зузка, но не искам излишно да се тормозя. Разбирам, ако имам повече повтарящи се аборти, но все пак имам само един. Не мисля, че имам проблем за него! Някой може да ме осъди, но не искам да дълбая и да се стресирам излишно. С тези изследвания пак се вкарах във филми и от вчера ми е заседнала буца в гърлото, стреса не ми помага. Вредя на себе си и на околните. Форума помага, но и вреди! Peace Това че при един е било това проблема, не означава че и при мен е било пак това. Все пак имам си един син, ако съдбата реши да имам още едно дете- хубаво. За себе си реших обаче, че не искам излишно напрежение и нерви, бях се поуспоила, а сега пак търся някъде проблеми..., а проблем може и да няма. Не искам да търся под вола теле! Искам да си върна пак спокоиствието и баланса в живота си. Не искам да се вкарвам в излишни филми и да си търся причини..., случило се е, не съм първата и последната. Има много успешни бременности след аборти. Peace Не вярвам всеки един след един аборт да тръгне да изследва от А до Я.
Кашмирче, благодаря ти!  bouquet

# 98
Долфейс, при мен цикълът напоследък подранява или закъснява с 1-2 дни. Затова, когато правя О.тестове, за всеки случай ги започвам малко по-рано.

Глухарче, преди да родя обичах всякакви плодове и примирах за сладко. Откакто имам Рая, ям малки количества портокали и мандарини, и домашни череши, когато им дойде сезона.

Дани, аз пък споделям мнението ти, че не е нужно отсега да се вкарваш във филми и да пускаш изследвания за каквото се сетиш. Времето ще покаже какво е нужно да направиш и изследваш, ако се налага.

Кашмирче,
Скрит текст:
Писаната на моите родители е яко разгонена. Тя е мъничка, на 9-10 месеца. Гушкането я успокоява... засега май с друго не можем да й помогнем. Confused

Скрит текст:
Днес с ММ направихме каране с повишена трудност. Сега краката ми са омекнали, но се чувствам невероятно заредена и доволна Sunglasses

# 99
  Дани, никой не те кара да правиш нещо, което не искаш. Не мисли, че трябва да се оправдаваш за това, че не искаш да изследваш нещо. Просто форума е за взаимопомощ. Зуза, сподели нейния горчив опит, ти каза, "не, благодаря". Гледай на пред и спри да се самоубеждаваш в нещо. Ако смяташ, че форума те натоварва, просто спри да четеш за известно време и се завърни с онзи позитивизъм, който носеше преди.

by the way: усещам напоследък, че духа, който носеше темата е поизчезнал и не мога да разбера защо. Но иначе си чета всичко, не ви изпускам от поглед  search .

# 100
Тони, естествено че никой не ме кара и не може всъщност, защото всеки сам решава за себе си! Peace И всъщност не се оправдавам, а споделям своите доводи да не задълбавам толкова. Зузи е споделила, да, но аз  все пак имам един аборт, надявам се и последен, затова не мисля да се гмуркам в морето като удавник! Crazy Ако ви натоварвам с постовете си, няма проблем, ще се оттегля и няма да пиша, все пак човек не може да е винаги позитивен! живота е шарен и не всичко е розово!

# 101
  • В градината...
Зу, браво на двечките ви  Mr. Green

# 102
  • София
Дани, сигурна съм, че Тони нямаше предвид това!  Hug Недей така.  Hug
Напоследък наистина станаха много тия постове, кой, какво , защо... newsm78
Перу, ти как си?

# 103
  • Варна
Цитат
by the way: усещам напоследък, че духа, който носеше темата е поизчезнал и не мога да разбера защо. Но иначе си чета всичко, не ви изпускам от поглед   .

Oha!

# 104
  • В къщурката на хълма на феите
За себе си реших обаче, че не искам излишно напрежение и нерви ..

много добра политика, само с едно уточнение - по-добре знай срещу какво се изправяш, отколкото като щраус да си забиеш главата в пясъка и да си мислиш, че като ти самата не виждаш опасността, тя също не вижда теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт