Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 253
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ето ме и мен Simple Smile
Скрит текст:
Изкарахме страхотно на Риу. Уникално място, препоръчвам го на всеки. Купона беше страхотен. Сватбата вчера беше прилична, нещо не се създаде много настроение, DJ пускаше какви ли не стилове и не и не, като седнали тия гости и няма ставане. Аз и ММ потанцувахме, но трябваше и другите да станат. Нищо, здраве да е.

Зузи, браво за прекрасните новини, много се радвам за вас с бебчо. Това е вашето бебенце и всичко ще бъде наред Hug

Сандре, съжалявам за неприятното изживяване. Дано да успеят да го хванат и да си понесе последствията. Всичко с вашата точица ще е наред Praynig

Кашмирче, мисля, че днес ще е О и "guardio atakoooo" Hug

Тони, мерси за инфото, май и аз ще си го взема. Има ли значение от кой ден на Ц се почва ooooh!

Дани, браво за добрите резултати. Виждам, че си изпаднала в притеснение, опитай се да мислиш позитивно и действай така, както ти говори сърцето. И аз преди месец бях в лека паника и ММ също ми каза, че ще ми спре нета, много съм четяла, само съм си вкарвала разни филми, но аз искам да съм информирана. Стискам палци още следващият месец да има желан резултат при вас.

Аз мисля, че всички, които сме тук, сме минали през не лек път и споделяме опита си, даваме си съвети само с най-добри намерения. Всеки сам решава какво точно да прави, никой не притиска никого, никой не налага мнението си на другите Simple Smile

Жела ви прекрасна седмица Hug

# 121
  • София
Ето ме и мен с отчет. Всичко ни е наред. 100 % момък със седмица напред, цели 352 гр. Нормална структура на всички органи, нормален кръвоток към плацентата, нормална шийка със запазена дължина и затворен цервикален канал. Добре оформен гръбнак.

# 122
  • В градината...
Весе, браво, вие със Зуза сте отличнички  Peace Hug

# 123
Извинявайте  че така набързо и кратко нахливам с един въпрос...
В коя седмица най рано може да се чуе сърчице?

# 124
Ето ме и мен с отчет. Всичко ни е наред. 100 % момък със седмица напред, цели 352 гр. Нормална структура на всички органи, нормален кръвоток към плацентата, нормална шийка със запазена дължина и затворен цервикален канал. Добре оформен гръбнак.

Видя ли? Дундьо си е екстра!!! Сега веднага го почерпи един сладолед....
Браво на вас!  Hug

# 125
Сандре успокой се в 6 най сигурно,при мен още в края на 5 се чу а ако си била с късна О може и 7  Laughing
чувствайте се  Hug всичките до една,аз продължавам да стискам палци за нуждаещите се, утре и на мен ще трябва да стиснете на ФМ съм Laughing

# 126
  • София
Принцес, айде да се отчета:
Скрит текст:

Сандричка, ние го чухме в 6 седмица и 3 дни, но ти си с късна ову. При това много късна, така че се очаква по-късно.

ПеруHug

# 127
Сандре, при мен се видя пулс в 5 едмица и 2 дни, но много зависи кой те гледа и на какъв апарат.

Веси, видя ли, че Дунди си е добре  Mr. Green

# 128
Добър ден!
Слаба активност нещо,но пък с лекота ви изчетох за последните 3 дни.

Прочетох за Зуз.Браво на твоето мъниче,прекрасно върви Hug.Цяла седмица супер.Само така напред.

Весе и вие не се давате супер.Браво на младежа.Расте си.

Май и Зуз ще е с мъжкар  newsm78  от рано си личи.Показват сила и мъжество.

На всички  Hug Hug Hug

# 129
Здравейте Simple Smile
Оправи се проблема при мен Simple Smile
Браво на Весето и Зузи за хубавите резултати  Hug
Нелка - стискам палци, миличка и вярвам, че всичко ще е наред.
На всички ви много  Hug
Арвен - ако все още не можеш да публикуваш ми пиши да ти кажа какво да направиш, за да стане номерът Simple Smile
Аз се оциклих вчера ( явно вече МЦ ще е на 29 дни, а не на 28 както винаги е бил, но това не мисля, че трябва да ме притеснява ). Нов месец, нов късмет.
Целувам ви всички, а Принцеска специално, заради зелената светлина. Дано да ви се получи от първия път!!!

# 130
Веси,  eat
352 грама много ли са за седмиците, че му казваш Дундьо?  newsm78 Сигурна съм, че малкия мъж ще е висок и елегантен.....еми и тежък де, ама дълъг.

# 131
объркали сте се, аз си отглеждам Кенгурина Mr. Green

Суити, как се урЕди, чедо, с писането  Mr. Green

Принцеска, Дунди е работното име на малчугана на Веси  Laughing

# 132
Мерси за отговорите момичета.  bouquet
Ще пиша пак като направя тестовете за О.

Скрит текст:
magyg, била съм на много сватби и съм забелязала, че колкото и да си седят гостите, пусне ли се чалга всички стават да танцуват.  Laughing

# 133
Зузанич- страхотна нова тема и чудесни новини покрай теб и малката шушулка   bouquet. Нека темата се изпълни с още много такива .
 Весе - браво за хубавия преглед на малкия момък  Heart Eyes.
 Мравчи - хубава скорошна среща с бебка ви пожелавам  Hug Heart Eyes.
 Кашмирче - добре сме с дребосъчка   Hug, ама не ми оставя много свободно време де  Mr. Green. Да хванете госпожица яйцеклетка този месец  Heart Eyes.
 Феичке- много хубави емоции си имаш покрай учениците  Heart Eyes, скоро и двучертичкови такива  Flutter.
 Моме - е как пък може толкова да се влоши спермограмата , но пък нищо не е окончателно  Hug. Твоите дечица са наблизо , знам го  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Сандра - всичко ще е наред с малката ти точица  Hug Heart Eyes.При мен на вагинален в 6 г.с. само се видя сак , а сърчице видях след две седмици ( бременната графика ми е в темата )  Peace.
 Дани- браво за добрите резултати , скоро да ни зарадваш с едно бременно тестче  Heart Eyes.
 Още бях намислила да пиша, ама го забравих  Blush. Прегръдки и палчета за всички  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 134
Ами отгоре, където излиза Re: и заглавието на темата, трябва да се изтрие заглавието и да остане само Re: например ..... поразрових се и с малко помощ открих какъв е проблема.
Не го слагам в скрит текст, въпреки, че е спам, но смятам, че може да е в помощ на някой и да не се чуди какво да прави. А в темата, в която питах имаше доста хора, които имаха такъв проблем.

А, ако знаете как ми липсвахте, като не можех да пиша, а и не се бях записала в темата и трябваше постоянно да търся и да гледам, но пък си заслужава. Интересното е, че можеш да се привържеш към хора, които в повечето случаи дори не си и виждал Simple Smile  Hug ви всички

Зузич, а на теб много благодарско за темата, защото нямах възможност публично да ти го кажа! А междудругото има ли номинации за следващ правещ темтата, когато му дойде времето?

Общи условия

Активация на акаунт